![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi guys just ufundować ten przegląd 9600gt
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wydaje się, jak odpady do mnie ive got the 8600gt i uaktualnienie do 8800gt zanim wsiedli do 9 serii być rzetelne
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Zgadzam się odpadów w celu uzyskania 9600gt na 8800gt z mo robi, jak również jeśli nie lepiej grać w gry |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co za niespodzianka, to dokładnie 8800GT z inną nazwę jak oczekiwałem. Fabryka overclocked zbyt, więc "podstawę" modeli będzie poniżej par. Widzę w tym montażu między 8800GTS 320MB i 8600GTS. Niestety, nikt naprawdę dba ponieważ 8800GT jest w tej samej cenie i lepiej.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jedyny sposób mogę zobaczyć tej karty w montażu jest niższa cena, jak myślę, że wszyscy będą się na 8800gt tak jak powiedział pan taką samą cenę, ale lepszy |
|
| |||
| |||
| Jestem bardzo zaniepokojony nVidia Przejdźmy ponieważ są one celowo mylące całego Lineup w fetishistic próbą zaspokojenia średniej konsumentów. 8800GT? GS? 8600GT? GTS? 8800GTS stary? 8800GTS nowego? A jednak większość z nich ma dokładnie takie same wyniki, z wyjątkiem tych, 8600s. Są to nie tylko produkcji więcej niż jedną kartę dla każdego segmentu rynku: they've produkowane 7!
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie chciałbym powiedzieć, że o 9600. cena mieści do 9600 jest między 170 i 190. to między 70 a 50 dolarów niższa niż niektóre z najniższych cen 8800gt I've seen. oraz w wielu wzorców, I've seen pochodzą z 9600 w bardzo bliskiej odległości za 8800GT. you get what you pay for. nie jest złe, ale nie wielkie. 8800gt wygrywa się nad nim, gdyż ma prawie dwa razy strumień procesorów, że 9600 ma.
z niektórych aktualizacji sterowników i etażerka, w 9600 może dotrzeć do ścisłej 8800gt jeśli nie bili go w niektórych obszarach, a uczyni to za dużo mniejsze pieniądze, a także w wiele mniej napięcia. odpowiada on prawo pomiędzy 8600gt i 8800gt grubsza. it's a nice tanią alternatywę, która będzie oferować podobną wydajność, i nadal udaje się łatwo konkurować z ATI 3870/3850. Uwaga: Po NVIDIA wydała ceną za 9600, ATI szybko i dyskretnie obniżyć ceny do ich 3870/3850 o tym samym przedziale cenowym;) zupełnie szczerze, i rodzaju jak 9600 ze względu na wyżej wymienione. ale ja chcę dodanej w 8800 oferuje wydajność, więc prawdopodobnie nadal będzie trzymać z tym szczególnie, ponieważ wiele powiedzieć 8800 będzie nadal króluje najwyższy. oraz rodzaju i pozytywna. ale to jest kamień milowy dla firmy NVIDIA, bo tak wiele osiągnąć w taki malutki mały pakiecik. yeah istnieją lepsze karty, ale co to daje, co poważnie nad jego wykonane. i to jest coś być dumni. My System: Ezechiela
|
|
| |||
| |||
| ok rozumiem którym pochodzący z link590o ale ja nadal uważam, że nie ma dużo przyszłość tej karty, chyba że dalszy spadek cen za każdy wiem chce uzyskać 8800gt w grach, Szkoda na jego nową wersję tak, aby nie być dissappointing nawet na równi z 8800, nawet jeśli jego o / c oraz z nowego wydania można oczekiwać, że jest mile lepszych i grać we wszystkie gry na wysokich |
|
| |||
| |||
| bardzo prawdziwe, ale trzeba pamiętać, że istnieje pewien pułap, że możesz trafić przy projektowaniu coś takiego. zakup karty graficznej kosztowne. fakt. wszyscy wiemy to. my wszyscy wiemy, że w celu wykorzystania powiedział doskonałą kartę, musisz innych doskonałych części w celu uniknięcia bottlenecking i tym podobne. oraz, że koszty jeszcze więcej pieniędzy. tak jak utrzymać swój apel wychodzi z tego coś tak potężne nikt nie może go używać, chyba że wypłaty dupę? to jest wiążące, że nie można łatwo uzyskać, chyba że poprzez gryźć punktor i zrobić tak czy owak, czy powiedzieć, śruby i obniżenie standardów. one oczywiście mieć możliwość dalszej poprawy w ich obecnych projektów, ale są hamując bez powodu. Może to nie jest moja teoria na wszystkich. Być może są one tylko przy użyciu 9600gt jako pilot zobaczyć co innego rodzaju narzędzi mogą utworzyć. mojego punktu jest to, że jak chcielibyśmy widzieć, że coś jest niezwykle silnym, to po prostu nie jest możliwe, i nie będzie sprzedawać, jak również inne karty. wystarczy spojrzeć na ich obecnej serii 8800. do 8800GTX jest najlepszy z najlepszych. dlaczego ludzie nie kupić? ze względu na mocny i pricetag, ponieważ mogą one dostać inne, mniej kosztowne urządzenia, które zrobi to za praca. don't get me wrong, I'm not disagreeing z Tobą w ogóle. I'm just rodzaju dając ci "co ty uczciwie oczekiwać" mowy w tym momencie. Jestem po prostu przypominając to, że nie każdy nowy sprzęt ten niekoniecznie idą do podniesienia bar. zwłaszcza gdy nie można podnieść wyżej na poziomie praktycznym, które maksymalizuje ich marżę zysku. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |