![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi guys doar că această revizuire a unui 9600gt
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pare ca o pierdere pentru mine ive luat 8600gt şi va upgrade la 8800gt înainte am primit în cele 9 serie de a fi corect
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Sunt de acord pare o pierdere pentru a obţine de la mo 9600gt cu 8800gt face, de asemenea, dacă nu mai bine în joc de jocuri |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce surpriză, este exact la 8800GT cu un alt nume cum ti-am aşteptat. Fabrica de overclocked prea, asa ca de "bază" modele va fi de mai jos-par. I se vedea în acest amenajare între 8800GTS 320MB şi 8600GTS. Din pacate, nimeni nu ii pasa cu adevarat, deoarece 8800GT este acelaşi preţ şi de mai bine.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Singurul mod în care pot vedea în această carte de montare este de a scădea preţul după cum cred că toată lumea va fi gata pentru 8800gt doar ca ai spus acelasi pret, dar mai bine |
|
| |||
| |||
| Sunt foarte îngrijorat de nVidia a muta aici pentru că sunt deliberat confuz întreaga linie într-o încercare de a satisface fetishistic mid-gama de consumatori. 8800GT? GS? 8600GT? GTS? 8800GTS vechi? 8800GTS noi? Şi totuşi cei mai mulţi dintre ei au exact aceeaşi performanţă, cu excepţia celei de-a 8600s. Acestea nu sunt doar producătoare de mai mult de o carte pentru fiecare segment de piaţă: au produs 7!
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu aş putea spune că în legătură cu 9600. intervalul de preţuri pentru 9600 este între 170 şi 190. care este între 70 şi 50 de dolari mai mic decât unele dintre cele mai mici preţuri 8800gt Am vazut. şi, în multe puncte de referinţă, l-am văzut în 9600 intra în foarte aproape în spatele 8800GT. te plătească pentru ceea ce ai. nu e rău, dar sa nu grozav. de 8800gt victorii peste asta pentru că le-a aproape de două ori pe fluxul de procesoare care a 9600-a.
cu unele actualizări de driver şi fleacuri, în 9600 se poate ajunge foarte aproape de 8800gt dacă nu-l bate în anumite domenii, şi o va face pentru o mulţime de bani mai puţin, şi cu mult mai puţin de tensiune. acesta se încadrează în dreptul între 8600gt si 8800gt aproximativ. it's a nice ieftine alternativă, care va oferi similare de performanţă, şi încă mai reuşeşte să concureze cu uşurinţă ATI's 3870/3850. Notă: După nvidia eliberat de preţ pentru 9600, ATI, rapid şi în linişte a redus preţurile lor 3870/3850 la aproximativ aceeaşi gamă de preţ;) Sincer, am facut un fel de fel ca 9600, din cauza mai sus menţionate. Dar vreau de adăugat în 8800 oferă performanţă, aşa că probabil va lipi cu care încă mai ales pentru că mulţi spun că 8800 va încă domniei suprem. si am un fel de acord. dar este o piatră de hotar pentru nvidia, deoarece acestea realizate atât de mult cu un astfel de pachet minuscul mic. Da, există o mai bună carduri, dar ceea ce le oferă în serios depăşeşte ceea ce sa făcut. şi că este ceva cu care să fie mândru. Sistemul meu: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| ok înţeles în cazul în care vă vine de la link590o dar eu cred că încă nu există viitor pentru această carte decât în cazul în care scăderea de preţ mai departe Stiu ca toata lumea vrea sa se la 8800gt pentru jocuri, sa o milă pentru o nouă punere în acest fel, să fie cu adevărat dissappointing nu chiar pe un par cu 8800, chiar şi atunci când sa o / c şi cu o nouă versiune va aştepta să fie mila mai bine şi să se joace toate jocurile de pe mare |
|
| |||
| |||
| foarte adevarat, dar trebuie să aibă în vedere că nu există un plafon pe care le puteţi lovit la proiectarea ceva de genul asta. cumpere o placă grafică costa bani. fapt. Ştim cu toţii asta. De asemenea, ştiţi cu toţii că, în scopul de a utiliza spus excelent carte, ai nevoie de alte piese excelente pentru a evita bottlenecking şi cum ar fi. şi de costurile pe care chiar şi mai mulţi bani. aşa cum vrei să-ţi menţină apel venind cu ceva care este atât de puternic, nimeni nu poate să-l utilizaţi cu excepţia cazului în care plătiţi de fund? Este o lega pe care nu le puteţi lua cu uşurinţă, dacă nu muşca glonţ şi o fac oricum, sau a spus-o şi mai mic şurub dvs. standarde. Evident, ele au capacitatea de a îmbunătăţi în continuare pe desenele lor actuale, dar acestea sunt retinere pentru un motiv. Poate că nu este teoria mea, la toate. Poate că sunt doar folosind 9600gt ca un pilot pentru a vedea ce alt tip de echipament care le pot crea. punctul meu de vedere este că la fel de mult ca ne-ar place sa vezi ceva care este surprinzator de puternic, acesta nu este doar practic, şi nu va vinde, precum şi alte cărţi. uita doar la curent seria 8800. de 8800GTX este cel mai bun de la cel mai bun. Deci, de ce oamenii nu-l cumperi? din cauza voinic pricetag şi pentru că se pot obţine alte echipamente mai puţin costisitoare, care va face treaba prea. nu ma intelege gresit, nu sunt de acord cu tine la toate. Sunt doar un fel de oferindu-va: "Ce te-ai aştepta sincer" discurs în acest moment. Sunt pur şi simplu vă reamintim toate că nu fiecare nouă bucată de echipamente este necesar să se pună bar. în special în cazul în care acesta nu poate fi ridicat nici o mai mare pe care o practică la nivel maximizează marja lor de profit. |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |