![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi guys just found this preskúmanie 9600gt
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pripadá mi to ako odpad sa mi ive got 8600GT a upgrade na 8800GT, ako som sa dostal do 9 rady, ktoré majú byť spravodlivý
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Súhlasím sa zdá plytvaním dostať 9600gt na mo s 8800GT tom rovnako, ak nie lepší v hraní hier |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké prekvapenie, je to presne 8800GT s iným názvom, ako som čakal. Factory přetaktování príliš, a tak "základné" modely budú pod-par. Vidím to v montáži medzi 8800GTS 320mb a 8600GTS. Bohužiaľ, nikto sa nestará, pretože naozaj 8800GT je za rovnakú cenu a lepšie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jediný spôsob, ako vidím, je táto karta je pre montáž na nižšie ceny, pretože myslím, že každý bude chodiť na 8800GT tak, ako ste povedal rovnakú cenu, ale je to lepšie |
|
| |||
| |||
| Som skutočne znepokojuje, nVidia sa sem preto, že sú zámerne mätúce celý lineup v fetishistic snahe uspokojiť mid-range spotrebiteľov. 8800GT? GS? 8600GT? GTS? 8800GTS starý? 8800GTS nového? A napriek tomu väčšina z nich má úplne rovnakú výkonnosť, s výnimkou 8600s. Sú to nielen vyrábajúce viac ako jednu kartu pre jednotlivé trhové segmenty: they've vyrobené 7!
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepovedal by som, že asi 9600. cenové rozpätie 9600, je medzi 170 a 190. to je medzi 70 a 50 dolárov nižšia, ako niektoré z najnižších cien 8800GT som videl. av mnohých kritérií, videl som prišiel v roku 9600 veľmi tesne za 8800GT. dostanete, čo si zaplatí. to nie je zlé, ale nie veľký. 8800GT vyhráva nad ním, pretože má takmer dvakrát stream procesorov, ktoré má 9600.
s niektorými aktualizácia ovládačov a ktovie čo ešte môže dosiahnuť 9600 blízkosti 8800GT, ak nie poraziť v niektorých oblastiach, a to bude tak za oveľa menej peňazí, a oveľa menej napätia. zapadá priamo medzi 8600GT a 8800GT hrubo. je to pekné lacnou alternatívou, ktorá ponúka podobný výkon, a to napriek tomu dokáže ľahko konkurovať ATI 3870/3850. Poznámka: Po nvidia vydala cena 9600, ATI rýchlo a ticho znížila ceny svojich 3870/3850 na približne rovnaké cenové rozpätie;) úprimne povedané, aj niečo ako 9600 z dôvodu vyššie uvedeného. Ale chcem z pridanej 8800 ponúka výkon, takže budu pravdepodobne stále držať sa, že najmä preto, že mnohí hovoria, že 8800 bude aj naďalej vládnuť najvyššie. a ja trochu súhlasiť. ale je to míľnik pre nvidia, pretože dosiahol tak sa taký maličký balíček. jo tam sú lepšie karty, ale to, čo ponúka vážne to, čo preváži jeho vyrobená. a to je niečo, čo byť hrdý. Môj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| ok pochopiť, kde si prichádzajúce z link590o ale myslím si, že nie je veľa budúcnosti pre túto kartu, ak pokles ceny ďalej za každý aj know chce dostať 8800GT pre hranie hier, jeho škoda na novú verziu ako je táto, sa dissappointing vlastne ani nie je na rovnakej úrovni ako 8800, aj keď jeho o / c a s novou verziou by ste, že to bude kilometrov lepšie a hrať všetky hry na vysokej |
|
| |||
| |||
| Veľmi síce pravda, ale musíte mať na pamäti, že existuje limit, ktorý môžete udrieť pri navrhovaní niečo takého. nákup grafické karty stojí peniaze. fakt. všetci vieme to. tiež všetci vieme, že na využitie povedal výbornú kartu, budete potrebovať ďalšie výborné diely, aby sa zabránilo nedostatky vo výrobe a podobne. a že náklady ešte viac peňazí. tak ako si udržať svoje odvolanie tým, že sa s niečím, čo je tak silné, nikto ju použiť, ak sa oplatí do zadku? je to zaväzujúce, že sa nedá ľahko prejsť, ak ste zatnout zuby a urobiť to rovnako, alebo povedať, skrutku, a znížiť vaše normy. evidentne majú schopnosť ďalšieho zlepšenia ich súčasnej technológie, ale sú to brzdí z nejakého dôvodu. Možno to nie je moja teória vôbec. Možno sú to len pomocou 9600gt ako pilotný vidieť, čo iný typ zariadenia, ktoré môžu vytvoriť. môj názor je, že rovnako ako my by rád videl niečo, čo je prekvapivo silný, to jednoducho nie je praktické, a že nebude predávať, rovnako ako ostatné karty. Stačí sa pozrieť na ich súčasnej série 8800. 8800GTX je najlepší z najlepších. tak prečo ľudia kúpiť? kvôli značným pricetag a pretože sa môžu dostať iné, menej nákladné zariadenie, ktoré bude robiť svoju prácu príliš. Nechápejte ma zle, ja nie som s vami nesúhlasila vôbec. Som len trochu dávať si "to, čo ste naozaj očakávať" reč v tomto bode. Som jednoducho vám všetkým pripomenul, že nie každý nový kus zariadenia, je nevyhnutne bude zvyšovať latku. najmä ak nemôže byť vznesené žiadne vyššie na praktickej úrovni, ktorá maximalizuje ich ziskové marže. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Brandnew 9600gt príčin dll chybu | Raph78 | Graphics Cards & Monitory | 25 | 12. januára 2009 13:33 |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 9 | 20. októbra 2008 00:52 |
| BFG 9600gt Oc | ghbnic | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. októbra 2008 14:24 |
| TECHNO BFG 9600GT OC 512mb | ghbnic | Graphics Cards & Monitory | 15 | 25. mája 2008 04:33 |
| Thread Tools | |
| |