мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

9600гт

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2008, 16:39
Донаторска Група

Хи гуыс само је овај преглед 9600ГТ
ГеФорце 9600ГТ АМП! Издање књиге
обавестите нас шта мислите?

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 21. Мар 2008, 16:44
Донаторска Група

изгледа као да ми отпада

Иве је добио 8600ГТ и 8800ГТ надоградњу пре него што сам добио у 9 серија буде фер

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 21. фебруар 2008, 16:47
Донаторска Група

Слажем се чини да се отпад 9600ГТ у МО ради као са 8800ГТ ако не и боље у играње игара
Old 21. Мар 2008, 17:23
Донаторска Група

Какво изненађење, управо је 8800ГТ са другим именом као што сам очекивао. Фабрика оверцлоцк превише, тако да "основни" модели ће бити испод номиналне. Видим ово уклапа између 8800ГТС 320МБ и 8600ГТС. Нажалост, нико заиста брине, јер је 8800ГТ по истој цени и боље.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 21. Мар 2008, 18:01
Донаторска Група

једини начин да видим ово уклапа у картицу је нижа цена и мислим да ће свако иде за 8800ГТ као сто си рекао, али боље иста цена
Old 21. Мар 2008, 18:23
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы редден137 View Post
једини начин да видим ово уклапа у картицу је нижа цена и мислим да ће свако иде за 8800ГТ као сто си рекао, али боље иста цена
Стварно сам забринут потез НВИДИА је овде, јер си намерно збуњује цео свој састав у фетишистички покушају да задовоље потрошаче средине опсега. 8800ГТ? Генералштаба? 8600ГТ? ГТС? 8800ГТС стар? 8800ГТС ново? Па ипак, већина њих има исти учинак, са изузетком 8600с. Они не само да производи више од једне картице за сваки тржишни сегмент: да си произвео 7!
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 22. Мар 2008, 02:27
Донаторска Група

Не бих рекао да је око 9600. распон цена за 9600 је између 170 и 190. То је између 70 и 50 долара нижа од неке најниже цене 8800ГТ сам видео. иу многим показатељима, И'ве сеен 9600 долазе у врло близу иза 8800ГТ. да добијете оно што платите. није лоше, али није велика. 8800ГТ победе над њим јер има скоро два пута стреам процесора који је 9600.

са неким возача исправке и шта све не, може доћи до 9600 близу 8800ГТ ако не победи у неким областима, и она ће то урадити за много мање новца, и са доста мање напона. то право уклапа у измедју 8600ГТ и 8800ГТ грубо. то је лепо јефтина алтернатива која ће нуде сличне перформансе, и још увек успева да се лакше надмећу са АТИ 3870/3850.

Напомена: Када је НВИДИА објављена цена за 9600, АТИ-брзо и тихо спушта цене својих 3870/3850 око истог опсега цена;)

сасвим искрено, ја сам нека врста као 9600 због поменутих. али ја желим да додају перформансе 8800 нуди, тако да ћете вероватно још увек држимо са тим, посебно зато што многи кажу да ће и даље 8800 врховне владавине. и ја врсте слажу.

али је прекретница за НВИДИА, јер су постигли много са тако мало мали пакет. Да ли су боље картице, али оно што нуди озбиљно имају превагу шта је направљен. а то је нешто да се поносимо.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 22. Мар 2008, 16:49
Донаторска Група

ОК разумемо где се долази из линк590о али ја и даље мислим да нема много будуцности за ову картицу осим ако не спустите цену што више Знам да сви желе да се 8800ГТ за играње,
је штета за ново издање као што је овај, да се заиста не диссаппоинтинг чак и на линији са 8800 цак и када је О / Ц и са новим издањем можете очекивати да буде миље боље и играју све игре на високим
Old 22. Мар 2008, 20:23
Донаторска Група

врло истинито, али морате имати на уму да је плафон који може да погоди када дизајнирате овако нешто.

куповина графичке картице кошта новац. чињеница. сви знамо то. сви ми такође знамо да би користили рекао је одлична картица, потребно је одлична друге делове како би се избегле боттленецкинг и слично. и да кошта чак и више новца.

па како да одржавате ваш жалбу излазе са нечим што је толико моћан да нико не може се користити уколико се исплатити магарца? је обавезују да не можете лако добити кроз осим ако загристи метак и да је свеједно, или рећи шраф га и смањити стандардима. они очигледно имају могућност да додатно побољша своју тренутну дизајна, али ће они назад имања за разлог.

можда то није моја теорија уопште. Можда они само користимо 9600ГТ као пилот да видим шта друге врсте опреме могу створити.

поента је да колико би ми волели да видите нешто што је невероватно моћна, није баш практично, а то неће продати, као и друге картице.

само погледајте њихове тренутне 8800 серије. 8800ГТКС је најбољи од најбољих. па зашто не људи купити? због Тежак прицетаг и зато што они могу добити и друге мање скупе опреме која ће се такође урадити посао.

Немојте ме погрешно схватити, нисам несагласан са вама у све. И'м јуст врсту вам дају "искрено оно што сте очекивали" говора у овом тренутку.

Једноставно, ти све то не подсећа сваки нови комад опреме је неминовно ће да се подигне бар. нарочито ако то не може бити подигнута било више на практичном нивоу да максимизира свој профит маргину.
Old 22. Мар 2008, 21:40
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы редден137 View Post
ОК разумемо где се долази из линк590о али ја и даље мислим да нема много будуцности за ову картицу осим ако не спустите цену што више Знам да сви желе да се 8800ГТ за играње,
је штета за ново издање као што је овај, да се заиста не диссаппоинтинг чак и на линији са 8800 цак и када је О / Ц и са новим издањем можете очекивати да буде миље боље и играју све игре на високим
Након истраживања о показатељима, 9600ГТ је сада најбоља картица да купују одмах. Он има сличне перформансе за 8800ГТ и има боље перформансе авионска због повећане ВРАМ-а. Такође је узрок АМД смањити цене на 3870.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц