![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| изгледа као да ми отпада Иве је добио 8600ГТ и 8800ГТ надоградњу пре него што сам добио у 9 серија буде фер
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Слажем се чини да се отпад 9600ГТ у МО ради као са 8800ГТ ако не и боље у играње игара |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво изненађење, управо је 8800ГТ са другим именом као што сам очекивао. Фабрика оверцлоцк превише, тако да "основни" модели ће бити испод номиналне. Видим ово уклапа између 8800ГТС 320МБ и 8600ГТС. Нажалост, нико заиста брине, јер је 8800ГТ по истој цени и боље.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| једини начин да видим ово уклапа у картицу је нижа цена и мислим да ће свако иде за 8800ГТ као сто си рекао, али боље иста цена |
|
| |||
| |||
| Стварно сам забринут потез НВИДИА је овде, јер си намерно збуњује цео свој састав у фетишистички покушају да задовоље потрошаче средине опсега. 8800ГТ? Генералштаба? 8600ГТ? ГТС? 8800ГТС стар? 8800ГТС ново? Па ипак, већина њих има исти учинак, са изузетком 8600с. Они не само да производи више од једне картице за сваки тржишни сегмент: да си произвео 7!
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих рекао да је око 9600. распон цена за 9600 је између 170 и 190. То је између 70 и 50 долара нижа од неке најниже цене 8800ГТ сам видео. иу многим показатељима, И'ве сеен 9600 долазе у врло близу иза 8800ГТ. да добијете оно што платите. није лоше, али није велика. 8800ГТ победе над њим јер има скоро два пута стреам процесора који је 9600.
са неким возача исправке и шта све не, може доћи до 9600 близу 8800ГТ ако не победи у неким областима, и она ће то урадити за много мање новца, и са доста мање напона. то право уклапа у измедју 8600ГТ и 8800ГТ грубо. то је лепо јефтина алтернатива која ће нуде сличне перформансе, и још увек успева да се лакше надмећу са АТИ 3870/3850. Напомена: Када је НВИДИА објављена цена за 9600, АТИ-брзо и тихо спушта цене својих 3870/3850 око истог опсега цена;) сасвим искрено, ја сам нека врста као 9600 због поменутих. али ја желим да додају перформансе 8800 нуди, тако да ћете вероватно још увек држимо са тим, посебно зато што многи кажу да ће и даље 8800 врховне владавине. и ја врсте слажу. али је прекретница за НВИДИА, јер су постигли много са тако мало мали пакет. Да ли су боље картице, али оно што нуди озбиљно имају превагу шта је направљен. а то је нешто да се поносимо. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| ОК разумемо где се долази из линк590о али ја и даље мислим да нема много будуцности за ову картицу осим ако не спустите цену што више Знам да сви желе да се 8800ГТ за играње, је штета за ново издање као што је овај, да се заиста не диссаппоинтинг чак и на линији са 8800 цак и када је О / Ц и са новим издањем можете очекивати да буде миље боље и играју све игре на високим |
|
| |||
| |||
| врло истинито, али морате имати на уму да је плафон који може да погоди када дизајнирате овако нешто. куповина графичке картице кошта новац. чињеница. сви знамо то. сви ми такође знамо да би користили рекао је одлична картица, потребно је одлична друге делове како би се избегле боттленецкинг и слично. и да кошта чак и више новца. па како да одржавате ваш жалбу излазе са нечим што је толико моћан да нико не може се користити уколико се исплатити магарца? је обавезују да не можете лако добити кроз осим ако загристи метак и да је свеједно, или рећи шраф га и смањити стандардима. они очигледно имају могућност да додатно побољша своју тренутну дизајна, али ће они назад имања за разлог. можда то није моја теорија уопште. Можда они само користимо 9600ГТ као пилот да видим шта друге врсте опреме могу створити. поента је да колико би ми волели да видите нешто што је невероватно моћна, није баш практично, а то неће продати, као и друге картице. само погледајте њихове тренутне 8800 серије. 8800ГТКС је најбољи од најбољих. па зашто не људи купити? због Тежак прицетаг и зато што они могу добити и друге мање скупе опреме која ће се такође урадити посао. Немојте ме погрешно схватити, нисам несагласан са вама у све. И'м јуст врсту вам дају "искрено оно што сте очекивали" говора у овом тренутку. Једноставно, ти све то не подсећа сваки нови комад опреме је неминовно ће да се подигне бар. нарочито ако то не може бити подигнута било више на практичном нивоу да максимизира свој профит маргину. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |