![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| merhaba guys sadece bir 9600GT bu inceleme bulundu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bana bir atık gibi görünüyor ive ve 8600GT var 8800GT yükseltme başlamadan önce ben 9 serisine olmalısın adil
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| i agree bir atık 8800GT de değilse oyunları oynarken daha iyi yapmakla mo de 9600GT almak gibi görünüyor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bir sürpriz, tam olarak 8800GT ben gibi farklı bir adla beklenen. Fabrika çok, öylesine "taban" modelleri aşağıda-par olacaktır overclock. Ben arasında 8800GTS 320MB ve 8600GTS bu uydurma bakın. Çünkü 8800GT aynı fiyat ve daha iyi Ne yazık ki, kimse gerçekten umursamıyor.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i bu kart uygun Denizler herkes 8800GT için gidiş olacağını düşünüyorum fiyat olarak düşük olduğunu görebilirsiniz tek yolu gibi sen dedi aynı fiyat ama daha iyi |
|
| |||
| |||
| Gerçekten nVidia hareketi burada, çünkü bilinçli bir fetishistic girişimi orta sınıf tüketicilerin karşılamak için onların bütün sanatçısını kafa karıştırıcı konum endişeleniyorum. 8800GT? GS? 8600GT? GTS? 8800GTS yaşında? 8800GTS yeni? Ve yine çoğu, 8600s dışında aynı performansa sahip. Onlar sadece her pazar kesimi için birden fazla kart üretmek değildir, onlar 7 imal ettik!
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunun hakkında 9.600 wouldn't say. 9.600 için fiyat aralığı 170 ile 190 arasındadır. Bu 70 ve 50 dolar bazı I've seen düşük 8800GT fiyatları daha düşüktür arasında's. ve birçok kriterler, ben 9.600 çok 8800GT arkasında yakın gelir gördüm. sizin için ne ödeme olsun. , ama onun büyük değil kötü değil. bitti 8800GT kazanır, çünkü neredeyse iki katı stream işlemci sahip olduğu 9.600 sahiptir.
Bazı alanlarda beat it olmayan bazı sürücü güncellemeleri ve etajer ile 9600 8800GT yakın ulaşabilir ve böyle çok daha az para yapacaktır, ve çok daha az voltaj ile. o sağ arasında 8600GT ve 8800GT kabaca uyuyor. bu tür performans sunacak güzel bir alternatif ucuz, ve hala kolay ATI 3870/3850 rekabet başarıyor. Not: NVIDIA 9600, ATI hızla ve sessizce kendi 3870/3850 hakkında aynı fiyat aralığının fiyatları düşürdü için fiyat çıktı;) Anılan nedeniyle 9.600 gibi oldukça açıkçası, tür. ama, ben muhtemelen hala, özellikle birçok 8.800 olacak hala Reign Supreme demek sopa ile I'll ekledi performans sunar 8.800 istemiyorum. katılıyorum ve ben sıralayabilirsiniz. çünkü böyle bir minik paketi ile çok elde ancak nvidia için bir dönüm noktası's. Orada daha iyi kartlar, ama evet ne ciddi ağır basıyor size ne onun yapılmıştır. ve gurur duyacağı bir şeydir. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| ok nerede link590o ama hâlâ bu kart için pek gelecek sürece daha herkes i olarak fiyat düşüş olduğunu düşünüyorum gelen anlamak bilmek oyunlar için 8800GT almak istiyor Bu gibi yeni bir sürüm için onun yazık, gerçekten eşit bile 8.800 ile dissappointing için bile onun o / c ve bunu mil daha iyi olması beklenir ve yüksek tüm oyunları oynamak yeni bir sürümü ile |
|
| |||
| |||
| çok doğru, ancak unutulmamalıdır ki bir tavan ki ne zaman böyle bir şey tasarlamak vurmak olabilir taşımaları gerekir. Bir grafik kartı ücreti karşılığı satın. Aslında. hepimiz biliyoruz. Ayrıca tüm bu amacıyla kullanmak için mükemmel kartı dedi biliyorsanız bottlenecking ve benzeri önlemek için diğer mükemmel parçalar. ve maliyetlerin daha fazla para bu. Peki bu kadar sürece kıçını ödeme kullanabilirsiniz kimse güçlü bir şey ile gelen tarafından itirazınız sağlarım? bir bağlama kolayca sürece mermi ısırık ve bunu her durumda, veya vida ve standartları düşük demek üzerinden can't get's. onlar elbette daha da güncel tasarımlar üzerinde geliştirmek için yeteneği var, ama geri bir nedeni tutarak konum. belki de hiç benim teori değildir. belki de sadece bir pilot gibi oluşturabilirsiniz dişli ne başka türlü görmek 9600GT kullanıyorsunuz. benim nokta kadar bunun şaşırtıcı derecede güçlü bir şey görmek istiyorum, bu pratik sadece olduğunu ve yanı sıra diğer kartlara satmaz. Sadece, mevcut 8800 serisi bak. 8800GTX en iyisidir. neden insan bunu satın değil mi? ağır pricetag çünkü ve çünkü onlar çok iş yapacak diğer az pahalı ekipman alabilirsiniz. Beni yanlış, sana hiç belirtmiş değilim alamadım. Sadece verme tür kulüpler "ne dürüst", bu noktada konuşma bekliyoruz yaptı. Ben sadece tüm ekipman değil her yeni parça mutlaka bar artırmak için gidiyor anımsatan kulüpler. özellikle de kendi kar marjı yüksek düzeye çıkaran bir pratik düzeyde bir daha kaldırdı olamaz. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |