![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ο τύπος στην τηλεόραση τίγρης είπε ότι μπορείτε να εκτελέσετε μόνο δύο σε SLI δεν 3 κάρτες
| |||
| |||
| Ναι συνήθως εκτελείτε δύο κάρτες σε SLI. Μόλις ελέγχεται για την 780i, θα έχει τρεις PCI x16 slots, αλλά δεν ξέρω αν μπορείτε να εκτελέσετε τρία φύλλα σε SLI. Ακόμα και αν μπορείτε, εσείς δεν χρειάζεται να. Μία κάρτα είναι αρκετό να τρέξει οποιοδήποτε παιχνίδι εκεί έξω. |
|
| |||
| |||
| σχετικά με την 790i μπορείτε να εκτελέσετε τρία φύλλα im Απλώς αναρωτιέμαι αν και εάν η συγκεκριμένη κάρτα θα συνεργαστεί με τρεις από αυτούς ή είναι μόνο 2 το όριο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μόνο δύο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Δηλαδή, αν ήθελε, όπως το πιο προηγμένο σύστημα θα ήταν σπατάλη να πάρετε μια 790i, διότι εγώ θα μπορούσεs χρήση 3 του εν λόγω και μόνο 2 ok thanks! |
|
| |||
| |||
| Εάν έχετε αγοράσει ακόμη ένα 9800GX2, θέλετε να ρίχνουν τα χρήματά σας. Η πιο αποτελεσματική τιμής / απόδοσης είναι δύο 8800GTS ή 8800GTSs.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Θα τρία 8800GT ot GTS είναι καλύτερη στη συνέχεια δύο 9800GX2; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να πω δυο 9800 είναι woul είναι καλύτερα τότε tri του 8800. Μερικοί άνθρωποι είχαν προβλήματα με 9800GX2 σε SLI λόγω issues.You οδηγός δεν μπορεί να τρέξει δύο 9800 σε SLI όπως μόνο τέσσερις επεξεργαστές γραφικών υποστηρίζονται νομίζω. Ακόμα, πραγματικά δεν υπάρχει νόημα να πάρει τους. Πήγαινε με δύο 8800GTS και να είναι ευτυχισμένος! Η nForce 790i είναι ένα τέρας της μια μητρική πλακέτα, αλλά είναι pricy. Έχτισα ένα σύστημα για κάποιον γύρω στο ένα και δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό.
|
| |||
| |||
| έστω και αν η 9800GX2 είναι 2 8800GTS το 512MB εκδοχή τι γίνεται με την έκδοση 1 GB; θα είχατε 1 λιγότερο gpu, αλλά μια πιο 1GB έμβολο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω την 780i που είναι η DDR2 790i και πετρώματα