![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tip na tv tigar je rekao da se može se izvoditi samo dvije u sli ne 3 karte
| |||
| |||
| Da te trčanje u pravilu dvije kartice u SLI. JA pravedan ček na 780i, on ne imati tri PCI x16 utora ali ne znam ako mogu izvoditi tri karte u SLI. Čak i ako možete, vi ne morate. Jedna kartica je dosta to trčanje bilo koji igra vani. |
|
| |||
| |||
| na 790i možete pokrenuti tri karte im pravedan izvjedljiv ako je to ipak specifičan kartica će raditi s tri od njih ili je samo 2 ograničenje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo dva.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dakle, ako sam htjela kao najnapredniji sustav da bi se otpad dobiti 790i, jer sam mogao iskoristiti 3 od onih i samo 2 ok hvala! |
|
| |||
| |||
| Ako ste kupili ni jedan 9800GX2, youd 'biti bacanje novca daleko. Najučinkovitiji cijena / performanse je dvije 8800GTS ili 8800GTSs.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| će tri 8800GT ot GTS biti bolji od dvije 9800GX2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rekao bih dvije 9.800's woul biti bolji onda tri 8.800's. Neki ljudi su imali problema sa 9800GX2 je u SLI zbog vozač issues.You ne može trčanje dva 9.800's u SLI jer samo četiri grafička procesora su podržane mislim. Ipak, tu stvarno nema smisla dobivanje njima. Idi s dva 8800GTS i biti sretan! NForce 790i je zvijer od matične ploče, ali je pricy. Ja izgrađen sustav za nekoga oko jedan i nije imao problema s njim.
|
| |||
| |||
| iako 9800GX2 je 2 8800GTS 512MB verzija onoga što oko 1 GB verzija? ti bi imati 1 GPU manje, ali još 1GB ram |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| imam 780i koji je DDR2 790i i stijene