![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| par tīģeru tv puisis teica, ka var darboties tikai divas sli nav 3 kartes
| |||
| |||
| Jā parasti palaist divas kartes SLI. Es tikai pārbauda 780I, tas ir trīs PCI x16 slots, bet es nezinu, vai jūs varat vadīt trīs karšu SLI. Pat, ja varat, jums nav nepieciešams. Viena karte ir daudz ko palaist nevienu spēli, kas tur. |
|
| |||
| |||
| par 790i var palaist trīs kārtis im tikai jautājums, kaut gan, ja šo konkrēto karti darbosies trīs no tām, vai ir tikai 2 robeža |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai divi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tātad, ja es gribēju kā lielākā daļa uzlabotas sistēmas būtu atkritumu iegūt 790i, jo i couldnt lietošanai 3 šo un tikai 2 ok thanks! |
|
| |||
| |||
| Ja esat iegādājies vēl vienu 9800GX2, jūs būt throwing naudu prom. Visefektīvākais price / performance ir divas 8800GTs vai 8800GTSs.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| būtu trīs 8800GT ot GTS labāk tad divas 9800GX2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es teiktu, ka divas 9.800's woul labāk tad tri 8.800's. Dažiem cilvēkiem ir bijušas problēmas ar 9800GX2's in VDI dēļ vadītāja issues.You nevar palaist divus 9.800's in SLI, jo tikai četri grafikas procesori ir atbalstījusi es domāju. Still, tur tiešām nav, lai iesaistītu viņus punktā. Iet ar divām 8800GTS un būt laimīgi! NForce 790i ir zvērs ar mātesplati, bet pricy. Man būvētas sistēma aptuveni vienu kāds, un nebija ar to problēmu.
|
| |||
| |||
| kaut 9800gx2 ir 2 8800gts 512mb versija, kas par 1 gb versiju? Jums būtu 1 mazāk GPU bet 1gb vairāk RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir 780i, kas ir ddr2 790i un ieži