![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tipul de pe tigru TV pe care le-aţi spus se poate executa numai două în SLI nu 3 carduri
| |||
| |||
| Da de obicei, se execută în două carduri de SLI. Tocmai am verificat pe 780I, va avea trei sloturi x16 PCI, dar nu ştiu dacă se poate executa trei carduri în SLI. Chiar dacă se poate, nu trebuie să vă. O carte este o mulţime de a rula orice joc acolo. |
|
| |||
| |||
| pe 790i puteţi rula trei carduri de im întrebam doar în cazul în care, deşi specifice carte va lucra cu trei dintre ele este de numai 2 sau limita |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar două.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| deci, dacă am vrut ca cel mai avansat sistem ar fi o pierdere pentru a obţine o 790i, deoarece i couldnt utilizare şi 3 din cele doar 2 ok multumesc! |
|
| |||
| |||
| Dacă aţi cumpărat chiar şi un 9800GX2, te-as fi aruncat cu banii deoparte. Cea mai eficientă preţ / performanţă este de două 8800GTs sau 8800GTSs.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| ar trei 8800GT OT GTS fi mai bine atunci două 9800GX2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş spune două 9800 de woul fi mai bine atunci tri lui 8800. Unii au avut probleme cu 9800GX2 scris în SLI din cauza şoferului issues.You nu pot rula două 9800 scris în SLI ca doar patru procesoare grafice sunt suportate cred. Cu toate acestea, există cu adevărat, nu este punctul în obţinerea ei. Du-te cu două 8800GTS şi să fie fericită! De nForce 790i este un animal de o placa de bază, dar este pricy. Am construit un sistem de cineva în jur de o oră şi nu a avut probleme cu el.
|
| |||
| |||
| chiar dacă 9800gx2 este de 2 8800gts de 512MB ce versiune despre versiunea de 1 GB? ar trebui să fi mai puţin 1 GPU, dar o mai 1GB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am 780i care este DDR2 790i si roci