![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| chlapa na tigre tv povedal, že vás môže byť spustený len dve v SLI ne 3 karty
| |||
| |||
| Áno, typicky spustiť dve karty v SLI. Len som skontrolovať na 780I, ale majú tri PCI sloty x16, ale nevím, jestli môžete spustiť tri karty v SLI. Dokonca aj keď je to možné, nemusíte. Jedna karta je spousta spustiť akúkoľvek hru vonku. |
|
| |||
| |||
| na 790i môžete spustiť tri karty im len v prípade, keď premýšľal, že konkrétne karta bude pracovať s tromi z nich, alebo je len 2 limit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iba dve.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| takže keď som chcel, ako najvyspelejší systém, bol by to odpad získať 790i, pretože i couldnt použitia tých 3 a len 2 ok děkuji! |
|
| |||
| |||
| Ak si kúpil ešte jeden 9800GX2, že by ste mali hádzať svoje peniaze preč. Najcitlivejším cena / výkon je dva 8800GTS alebo 8800GTSs.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| by tri 8800GT ot GTS je lepšia ako dve 9800GX2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Řekl bych dva 9800 to bolo lepšie woul potom tri 8800 rokov. Niektorí ľudia majú problémy s 9800GX2 v SLI to kvôli issues.You ovládač nemožno spustiť dve 9800 v SLI, ako to len štyri grafické procesory sú podporované myslím. Napriek tomu, že je naozaj nemá zmysel, ako sa im. Choďte sa dvoma 8800GTS a byť šťastní! V nForce 790i je beštie na doske, ale je price. I vybudovali systém pre niekoho asi jeden a nemá žiadne problémy s ním.
|
| |||
| |||
| aj keď 9800GX2 je 2 8800gts sa 512mb verziu, čo o 1 GB verzia? budete mať 1 menšia GPU ale viac 1gb ram |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám 780i, ktorá je DDR2 790i a hornín