![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тип на тигра ТВ рекао да можете само да покрене две у СЛИ не 3 картице
| |||
| |||
| Да обично радите по две карте у СЛИ /. Ја само проверити на 780И, она има три ПЦИ кс16 слота, али не знам да ли можете да покренете три картице у СЛИ /. Чак и ако може, не треба. Једна картица је довољно да покрене било коју игру тамо. |
|
| |||
| |||
| на 790и можете покренути три карте за ћаскање али једноставно питате да ли тај одређени картица ће радити са три од њих, или се само 2 границе |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само два.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| тако да ако желим као најнапреднији систем би било да се отпад 790и јер сам цоулднт коришћење тих 3 и само 2 ОК хвала! |
|
| |||
| |||
| Ако сте купили ни једну 9800ГКС2, ти би даље бацају свој новац. Најефикаснији цена / перформансе је две 8800ГТС или 8800ГТСс.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| би три 8800ГТ ОТ ГТС се боље онда две 9800ГКС2? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рекао бих две 9800 је било боље тада уоул Три 8800'с. Неки људи су имали проблема са 9800ГКС2 у СЛИ / због иссуес.Ыоу возач не може да покрене две 9800 у СЛИ / јер само четири графичке процесоре мислим да су подржани. Ипак, заиста нема смисла да их добија. Иди са две 8800ГТС и бити сретни! НФорце 790и је звер од матичне плоче, али је прицы. Направио сам систем за некога око и није имала проблема са њом.
|
| |||
| |||
| иако 9800ГКС2 је 2 8800ГТС 512МБ верзије шта је 1 ГБ верзију? да би мање 1 ГПУ, али још 1ГБ РАМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам 780и који је ДДР2 790и и стене