![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chci jen potvrdit, že 9800GX2 bude používat obě jeho jádra, když v duelu monitorovat konfiguraci režimu. Já nevím ... jeden myslel, že to nemusí být jen překročilo mé mysli, jak jsem byl hučení ve sprše. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mělo by být ale s 2 samostatnými SLI karet pouze jeden moniter tak im ne 100% SHURE čekat, až někdo potvrdí / vyvrací
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skutečnost, že existují dvě GPUs na jednom PCB nemá nic do činění s dvěma monitory a nemá "dvou jader". V 9800GX2 není dobré kupovat už, využívání jeho maximální potenciál opravdu má co do činění více s tím, co máte v usnesení, jaké ovladače máte, a jaké hry budete hrát.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ya jeho opravdu není nejlepší kartu koupit už Souhlasím |
|
| |||
| |||
| tnx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Velmi člení 9800GX2, barevné a grafické botched, screenie uvnitř | tonyfipz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 1. červen 2009 13:18 |
| Chlazení jedna 9800GX2 | icu222much | Graphics Cards & Monitory | 2 | 21. srpen 2008 07:49 |
| Ati 3870x2 nebo nvidia 9800gx2? | harryc | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. června 2008 23:34 |
| 9800gx2? | computeruler | Graphics Cards & Monitory | 14 | 15. dubna 2008 17:50 |
| Potřebujete pomoc záchrana 80 koncert interní HD | plandr | Drives & Removable Media | 1 | 27. prosinec 2007 09:19 |
| Thread Nástroje | |
| |