![]() |
|
| |||
| |||
| Θέλω απλώς να επιβεβαιώσω ότι η 9800GX2 θα είναι η χρήση και των δύο πόλων του, όταν σε μονομαχία παρακολουθεί τις ρυθμίσεις λειτουργίας. I dunno ... μια σκέψη ότι μπορεί να μην είναι απλώς διασχίζει το μυαλό μου, όπως ήμουν humming στο ντους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα πρέπει να είναι, αλλά με 2 ξεχωριστές κάρτες SLI μόνο ένα moniter έτσι im δεν 100% Shure περιμένει μέχρι κάποιος άλλος επιβεβαιώνει / διαψεύδει
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το γεγονός ότι υπάρχουν δύο GPUs σε μια πλακέτα δεν έχει καμία σχέση με διπλές οθόνες και δεν έχει "δύο πυρήνες". Η 9800GX2 δεν είναι πια μια καλή αγορά, τη χρήση του μέγιστη δυνητική πραγματικότητα έχει να κάνει περισσότερο με αυτό το ψήφισμα θα είναι σε, τι είστε οι οδηγοί τρέχουν, και ποια παιχνίδια παίζεις.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ya την πραγματικά δεν αποτελεί την καλύτερη κάρτα για να αγοράσει πια Συμφωνώ |
|
| |||
| |||
| tnx |