![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tik noriu patvirtinti, kad 9800GX2 bus naudojamas tiek jo gurgučių Kai dvikova stebėti konfigūracijos režimas. I dunno ... maniau, kad jis negali būti kertamos tik mano nuomone, kaip man buvo dūzgiantis ir dušas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ji turėtų būti, bet su 2 atskiromis SLI korteles tik vienas moniter todėl jiems nėra 100% Shure laukti, kol kažkas patvirtina / paneigia
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Faktas, kad yra du GPU ant vienos PCB neturi nieko bendro su dviejų monitorių ir jis neturi "dviejų branduolių. 9800GX2 yra gera nusipirkti albumą, naudoti didžiausią potencialą tikrai turi padaryti daugiau, ką rezoliucijos esate, kokie vairuotojai dirbate ir kokia Žaidimai žaisti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ya jos tikrai nėra geriausias kortelę nusipirkti anymore sutinku |
|
| |||
| |||
| TNX |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Labai atsilaiko 9800GX2, spalvos ir grafika botched, screenie viduje | tonyfipz | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 1 birželis 2009 13:18 |
| Aušinimo 9800GX2 | icu222much | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Rugpjūtis 21, 2008 07:49 |
| Ati 3870x2 ir nvidia 9800gx2? | harryc | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 3 birželis 2008 23:34 |
| 9800gx2? | computeruler | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | Balandis 15, 2008 17:50 |
| Need help gelbėjimas 80 koncertą vidaus HD | plandr | Drives & Removable Media | 1 | 27 gruodis 2007 09:19 |
| Temos įrankiai | |
| |