![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Аз искам да купя ACCELERO Xtreme GTX 280, но аз искам да се уверете, че на първо място, аз мога да използвам Фан Контролер ZALMAN MFC1 Plus, за ускоряване на феновете за тази графична карта охладител. Моят компютър спецификациите: Intel 7 920, гигабайт GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 корсар 1066 Mhz, GeForce GTX 285, WD 6400 AAKS, DVD RW LG, Звуков Blaster X-FI Xtreme Gamer, PSU корсар CMPSU-650 TXEU АЗ didnt "OC нищо все още. Ще мога ли да използвате фен контролер за този охладител? Дали ми PSU "достатъчно голямо", ако си купя този охладител, плюс всичко, което има сега? Имам 3 случая феновете 120 mm (1-предни ,1-на страница ,1-назад) Благодаря предварително. |
|
| |||
| |||
| PSU трябва да се оправи. Не мога да кажа как е powere от сайтовете съм погледна .. Аз предполагам на Zalman контролер регулира напрежението с "в" и "Out" на MOLEX? Ако е така, тогава ще се оправи толкова дълго, колкото Accelero правомощия от MOLEX. Бъдете внимателни, все пак - Вие не искате да изключите напълно феновете .. АТРИБУТИ: Мисля си за това, че щях да мислех, че ще енергия директно от картата, за да се предотврати си правя точно това, което описва .. Малко като питам, ако можете да включите сте фен на процесора в контролера - НЕ! Вие не искате да го включи и изпържи всичко ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| доста модерни карти подкрепа фен скорост корекции в софтуера си, биха могли да бъдат на стойност проверка на това? |
|
| |||
| |||
| Значи, това е по-добре да се включи феновете от фен контролер, директно в графичната карта? Още един въпрос, не знам как работи: Ако използвате този охладител, графичната карта запас охладител ще престане да работи, или ще трябва да го спрете? Или и двете охладители ще работи, toghether? Моля, извинете ме, аз съм начинаещ, и преди да се правят всякакви грешки, аз по-добре да попиташ. Благодарим ви за отговора. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, но е трябвало да направи ясен, основно, графични карти са предназначени да се грижат за собствените си фенове, че трябва да се включи графична карта фен на графични карти. DONT включете всички други фенове в нея, оставете ги на фен контролер или все пак те са били преди. и Im съжалявам, аз DONT доста получите последен въпрос, можеш ли да се разработят малко? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Така че, моля, обяснете ми като за Noob, как трябва да направя, за да контролират графични карти охладител ACCELERO Xtreme, с вентилатор контролер? Стъпка по стъпка, please.Please. Попитах това няколко минути "Още един въпрос, не знам как работи: Ако използвате този охладител, графичната карта запас охладител ще престане да работи, или ще трябва да го спрете? Или и двете охладители ще работи, toghether ? " и се опитвам да го ясно: Ако използвате хладни ACCELERO Xtreme GTX 280, фондовата охладител ще работи както и, заедно с ACCELERO Xtreme GTX 280? Или фондовата охладител просто ще престане да работи, толкова дълго, колкото е ACCELERO Xtreme GTX 280 охладител? |
|
| |||
| |||
![]() Ще трябва да се свали stok охладител, винтови върху Accelero backplate, както и монтиране на Accelero феновете на него. Какво mctw означава, че не са склонни наистина да контролира графика фенове с хардуерен контролер като Zalman. Картата идва със софтуер, който ви позволява да се регулира скоростта на вентилатора attatched към него. (Било то на акции или на резервни части)
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| извинения, Айв разбрали оригиналния пост. ви позволява да прави няколко неща преди това получава още по-голяма каша! В ACCELERO Xtreme какво е наречена "3-ти страна охладител", това означава му не е "склад" или охладител, който е вече монтирани на картата, когато се взема от кутията. За да инсталирате тази 3-та страна, охладител, ще трябва да отстраните оригиналния охладител от картата, които почти със сигурност ще ви невалиден гаранция. Лично аз не бих риск това, и просто ще се придържаме към използването на фондовата охладител. фондовата охладител ще се захранва от самата графична карта, а не от вашия фен контролер. Въпреки това, ако сте избрали да инсталирате този охладител, може да бъде стартирано от вашия фен контролер да, макар че той може да изиска и адаптера от 3pin фен правомощия да MOLEX (бял куплунг с 4 пина) Лично аз просто стартирайте охладител направо от MOLEX власт, като ще трябва да пуснете в почти пълна сила да си карта готино anyhow. прочети чрез това преглед, може ясно нещата за Вас! АТРИБУТИ, 3-та страна, охладител е друго име за резервни охладител. PS, Fordy, аз първоначално мислех, че резервни части охладител е тип карта, като вариант |
|
| |||
| |||
| Разбирам now.Thanks. Това е добре, ако може да използва софтуера, за да контролират охладител феновете скорост, но Бих искал да използва вентилатор контролер. |
|
| |||
| |||
| Ако запазите фондовата охладител, можете да използвате софтуера, да, от вторичния пазар охладител жаргон се контролират от софтуера. софтуер често реагира температура, известен още като тя ще се превърне ускорява като температура се увеличава. Вярвам, че на фондовата охладител за GTX 280 е доста тих anyhow, така че shouldn't наистина да е необходимо да се обърнат надолу. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Memory Controller? Какво Memory Controller? | lz22 | Общи Хардуер Чат | 1 | 23-ти септември 2009 година 04:39 |
| Gamer Xtreme новия си персонален компютър | нюанси | Общи Хардуер Чат | 5 | 15 Авг 2009 18:01 |
| Становища Моля - Фен контролер | alice201 | Случаи & Power Доставки | 1 | 11 Юни 2009 08:44 |
| LCD Фан Контролер | deldrice | Случаи & Power Доставки | 3 | 1-во Jan 2009 22:54 |
| Комуникации PCI контролер.?? | ashmehta | Общи Софтуер Чат | 2 | 12 Юни 2008 12:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |