menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

ACCELERO XTREME GTX 280 a Fan Controller

Reply

Thread Nástroje
Old 15. května 2009, 10:30
Nový člen skupiny

Default ACCELERO XTREME GTX 280 a Fan Controller

Ahoj všichni.
Chci koupit ACCELERO XTREME GTX 280, ale chci, aby se ujistil, první, mohu používat svůj Fan Controller Žalman MFC1 Plus, aby urychlila fanoušci této grafické karty chladiče.
My PC specifikace: Intel 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 Corsair 1066 Mhz, Geforce GTX 285, WD 6400 AAKS, DVD RW LG, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, PSU Corsair CMPSU-650 TXEU
I didnt 'OC nic, ale přesto.
Budu moci použít ventilátor řadič pro tento chladič?
PSU je můj "big dost", je-li si koupit tento chladič, a vše, co mám teď?
Mám 3 fanoušky případě 120 mm (1-přední ,1-na boku ,1-back)
Thanks in advance.
Old 15. května 2009, 11:00
Dárce Skupina

PSU by měl být v pořádku.

Nemůžu říct, jak je to powere ze stránek jsme ..

Předpokládám, že Žalman regulátor reguluje napětí do "in" a "out" MOLEX to? Pokud ano, pak bude v pořádku, dokud se Accelero pravomocí Molex.

Buďte opatrní, když - nechcete vypnout ventilátory úplně ..

EDIT:
Přemýšlíte o tom bych si myslel, že bude moci přímo z karty, aby se zabránilo vám dělá přesně to, co popsat .. Docela rád dotazem, zda můžete plug jste CPU je ventilátor do řadič - NE! Nechcete ji vypne a smažit vše ..

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 15. května 2009, 11:29
Člen Skupina

docela hodně moderní karty podporují otáček úpravy jejich softwaru, by mohlo být dobré kontrolovat to?
Old 15. května 2009, 11:36
Nový člen skupiny

Takže, je to lepší plug ventilátorů od ventilátoru regulátor, přímo do grafické karty?
Ještě jedna otázka, nevím, jak to funguje: pokud i použití tohoto chladiče, grafické karty chladiče bude přestat pracovat, nebo budu muset zakázat? Nebo oba chladiče bude fungovat, toghether?
Prosím, omluvte mě, já jsem začátečník, a to před i se všemi chybami, i lepší se zeptat.
Děkujeme za vaši odpověď.
Old 15. května 2009, 11:40
Člen Skupina

Omlouvám se, ale měla jsem to jasnější, v podstatě, grafické karty jsou navrženy tak, aby péči o jejich vlastní fanoušci, měli byste plug grafickou kartu ventilátor do grafické karty. dont plug jakékoliv jiné fanoušky do toho, nechat na vašem ventilátoru regulátor nebo však byli předtím.

a im sorry, I dont docela získat poslední otázku, můžete vypracovat něco?
Old 15. května 2009, 11:48
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal mctw View Post
Omlouvám se, ale měla jsem to jasnější, v podstatě, grafické karty jsou navrženy tak, aby péči o jejich vlastní fanoušci, měli byste plug grafickou kartu ventilátor do grafické karty. dont plug jakékoliv jiné fanoušky do toho, nechat na vašem ventilátoru regulátor nebo však byli předtím.

a im sorry, I dont docela získat poslední otázku, můžete vypracovat něco?
Promiň, jsem affraid jsem nerozuměl vás.
Takže, prosím, vysvětlete mi, jako pro Noob, jak to mám udělat, aby se kontroly grafické karty chladiče ACCELERO XTREME s ventilátorem řadič? Krok za krokem, please.Please.
Zeptal jsem se tento pár hodinami "Ještě jedna otázka, nevím, jak to funguje: pokud i použití tohoto chladiče, grafické karty chladiče bude přestat pracovat, nebo budu muset zakázat? Nebo oba chladiče bude fungovat, toghether ? " a chci, aby bylo jasnější:
Pokud i použití chladiče ACCELERO XTREME GTX 280, populace chladič bude fungovat stejně, spolu s ACCELERO XTREME GTX 280? Nebo populace chladiče bude jen přestat pracovat tak dlouho, jak je ACCELERO XTREME GTX 280 chladnější?
Old 15. května 2009, 11:51
Dárce Skupina

Budete muset vzlétnout na Stok chladiče, šroub na Accelero backplate a pripojíte Accelero fanoušci na něj.

Co mctw znamená, že nemáte opravdu sklon k ovládání grafiky ventilátory s hardwarem řadiče například Žalman.

Karta je dodávána s software, který vám umožní regulovat otáčky ventilátoru attatched ní. (Ať už je to populace nebo aftermarket)
Old 15. května 2009, 11:56
Člen Skupina

omluvy, IVE nedorozumění své původní místo. umožňuje získat některé věci rovnou před tímto dostane ještě větší bordel!

V ACCELERO XTREME je co nazývá'3 třetí strany chladiče ', to znamená jeho ne' populace 'nebo chladiče, která se již montují na kartu, když si ji z krabice.

Pro instalaci tohoto chladiče 3. strany, budete je muset odstranit původní chladič z karty, která bude téměř jistě void vaše záruka. Osobně bych toto riziko není, a že by jen držet za použití vozidel chladiče. populace chladnější bude napájen z grafické karty samotné, nikoli z vaší ventilátor regulátoru.

Nicméně, pokud se rozhodnete pro instalaci tohoto chladiče, je možné spustit z vašeho ventilátor regulátoru ano, i když to může vyžadovat i od adaptér 3pin větrák moc Molex (plug bílá se 4 piny) Osobně bych jen spustit přímo z chladiče MOLEX moc, jako její budeme muset běžet téměř na plný výkon, aby vaše karta cool v každém případě.

přečetli tento přezkum, je jasné, co by mohl pro vás!

EDIT, a 3. strana chladiče je jiný název pro aftermarket chladič.

PS, Fordy, jsem původně myslel, že aftermarket chladič byl typ karty, jako je změna
Old 15. května 2009, 11:57
Nový člen skupiny

Chápu now.Thanks.
Je to v pořádku, pokud mohu použít software pro ovládání ventilátorů chladiče rychlost, ale já bych opravdu rád použít ventilátor regulátoru.
Old 15. května 2009, 11:59
Člen Skupina

Pokud budete udržovat zásoby chladiče, můžete využít software ano, po trhu chladiče převýšení je ovládán software. software často reaguje na temp, aka bude otáčet rychlostí až jako teplota zvyšuje. Věřím, že populace chladič na GTX 280 je velice tichý jakkoli, takže shouldn't opravdu nutné, aby zase dolů.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Memory Controller? Co Memory Controller? lz22 Obecné Hardware Chat 1 23.září 2009 04:39
Gamer Xtreme Můj nový PC odstíny Obecné Hardware Chat 5 15. srpna 2009 18:01
Názory prosím - Fan Controller alice201 Případy & Napájecí zdroje 1 11. června 2009 08:44
LCD Fan Controller deldrice Případy & Napájecí zdroje 3 1. ledna 2009 22:54
Komunikace PCI Controller.? ashmehta Obecné Software Chat 2 12. června 2008 12:05
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.