![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους. Θέλω να αγοράσω το ACCELERO XTREME GTX 280, αλλά θέλω να βεβαιωθείτε πρώτα, να μπορώ να χρησιμοποιήσω μου Fan Controller ZALMAN MFC1 Plus, για την επιτάχυνση της οπαδούς για αυτή την κάρτα γραφικών δροσερότερες. My PC specs: Intel 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 Corsair 1066 MHz, Geforce GTX 285, WD 6400 AAKS, DVD RW LG, Sound Blaster X-FI Xtreme Gamer, PSU Corsair CMPSU-650 TXEU I didn't "τίποτα δεν OC, ακόμα. Θα είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν το fan υπεύθυνος για αυτό το cooler? PSU μου είναι "αρκετά μεγάλη" Εάν αγοράσω αυτό το cooler, συν όλα όσα έχω τώρα; Έχω 3 περίπτωση ανεμιστήρες 120 mm (1-μπροστά ,1-στις ανεπιθύμητες ,1-πίσω) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| PSU πρέπει να είναι εντάξει. Δεν μπορώ να πω πως είναι powere από τα sites που έχω εξέτασε .. Υποθέτω το Zalman ελεγκτής ρυθμίζει την τάση από το "σε" και "out" molex του; Αν ναι τότε θα είναι τόσο ωραία όσο ο Accelero εξουσίες από Molex. Προσέξτε όμως - δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς οι οπαδοί .. EDIT: Το σκέφτομαι, θα το φανταζόταν ότι θα ενέργεια απευθείας από την κάρτα, για να σας εμποδίζουν να κάνει ακριβώς αυτό που περιγράφετε .. Κάπως σαν ζητώντας, εάν μπορείτε να συνδέσετε είστε fan της CPU σε ένα ελεγκτή - ΟΧΙ! Δεν θέλετε να την απενεργοποιήσετε και τηγανίστε τα πάντα ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| αρκετές σύγχρονες κάρτες υποστήριξη ανεμιστήρα ταχύτητα προσαρμογών στο λογισμικό τους, μπορεί να αξίζει τον έλεγχο αυτό; |
|
| |||
| |||
| Έτσι, είναι καλύτερα να το βύσμα από οπαδούς fan ελεγκτή, απευθείας στην κάρτα γραφικών; Ένα ακόμα ερώτημα, δεν γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί: Αν χρησιμοποιήσετε αυτό το ψυχρό, την κάρτα γραφικών stock cooler θα σταματήσει να λειτουργεί, ή θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε; ή και τα δύο ψύκτες θα εργαστεί, toghether; Παρακαλώ συγχωρείστε με, είμαι αρχάριος, και προτού κάνει λάθη, i καλύτερα ρωτήστε. Ευχαριστώ για την απάντησή σας. |
|
| |||
| |||
| συγγνώμη, θα έπρεπε να είχα γίνει σαφέστερο, κατά βάση, κάρτες γραφικών έχουν σχεδιαστεί για να φροντίσει τα δικά τους οπαδούς, θα πρέπει να συνδέσετε την κάρτα γραφικών ανεμιστήρα στην κάρτα γραφικών. dont συνδέστε οποιαδήποτε άλλη οπαδούς σε αυτό, αφήστε τα για σας ανεμιστήρα ελεγκτή ή πάντως να ήταν πριν. και im sorry, I dont αρκετά λάβετε την τελευταία ερώτηση, μπορώ να επεκταθώ λίγο; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έτσι, μπορείτε να μου εξηγήσετε όπως για noob, πώς πρέπει να κάνω, για τον έλεγχο της κάρτας γραφικών δροσερότερες ACCELERO XTREME, με τον ανεμιστήρα ελεγκτή; Βήμα προς βήμα, please.Please. Έθεσα αυτήν πριν από λίγα λεπτά "Ένα ακόμα ερώτημα, δεν γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί: Αν χρησιμοποιήσετε αυτό το ψυχρό, την κάρτα γραφικών stock cooler θα σταματήσει να λειτουργεί, ή θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε; ή και τα δύο ψύκτες θα εργαστεί, toghether ; " και προσπαθώ να καταστεί σαφέστερο: Αν χρησιμοποιήσετε το δροσερότερες ACCELERO XTREME GTX 280, το stock cooler θα λειτουργεί τόσο καλά, μαζί με ACCELERO XTREME GTX 280; Ή, το υλικό δροσερότερες θα σταματήσει να λειτουργεί απλά, όσο υπάρχει το ACCELERO XTREME GTX 280 cooler; |
|
| |||
| |||
![]() Θα πρέπει να απογειωθεί το Stok δροσερότερες, βίδες για την Accelero backplate, και τοποθετήστε το Accelero ανεμιστήρες πάνω του. Τι σημαίνει mctw είναι ότι στην πραγματικότητα δεν τείνουν να ελέγχουν Γραφικά ανεμιστήρες με υλικό επεξεργασίας, όπως η Zalman. Η κάρτα έρχεται με λογισμικό που σας επιτρέπει να ρυθμίζουν την ταχύτητα του ανεμιστήρα attatched σε αυτό. (Να είναι αυτό το απόθεμα ή δευτερογενή)
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| συγνώμη, IVE παρανοήσει την αρχική σας θέση. Ας μερικά πράγματα ευθεία πριν από αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερο χάος! Η ACCELERO XTREME είναι whats ονομάζεται «3 rd μέρος cooler", αυτό σημαίνει ότι δεν το «απόθεμα» ή ψυκτικών που έρχεται ήδη τοποθετηθεί στην κάρτα, όταν θα το πάρετε από το κουτί. Για να εγκαταστήσετε αυτό το 3ο μέρος ψυγείου, θα πρέπει να αφαιρέσετε το αρχικό cooler από την κάρτα, η οποία είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ακυρώσουν την εγγύησή σας. Προσωπικά, δεν θα κίνδυνο αυτό, και θα επιμείνουμε για να χρησιμοποιεί μόνο το απόθεμα δροσερότερες. το απόθεμα δροσερότερες θα τροφοδοτείται από την ίδια κάρτα γραφικών, δεν σας από ανεμιστήρα ελεγκτή. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε αυτό το δοχείο ψύξης, μπορεί να λειτουργεί από τον ανεμιστήρα ελεγκτή ναι, αν και μπορεί να απαιτήσει και τον προσαρμογέα από 3pin fan εξουσία Molex (άσπρο βύσμα με 4 pins), προσωπικά, θα ήθελα απλώς να εκτελέσετε το δροσερότερες ευθεία στα ανοικτά της molex εξουσία, ως θα πρέπει να κινούνται με σχεδόν πλήρη αρμοδιότητα να κρατήσει την κάρτα σας δροσερό ούτως ή άλλως. διαβάσετε αυτό επανεξέτασης, ενδέχεται σαφή τα πράγματα για σένα! EDIT, 3ο μέρος ψυγείου είναι ένα άλλο όνομα για μια δευτερογενή δροσερότερες. PS, Fordy, i αρχικά η εντύπωση ότι τα δευτερογενή αγορά ψυγείου ήταν ένα είδος κάρτας, όπως και μια παραλλαγή |
|
| |||
| |||
| Κατανοώ now.Thanks. Είναι εντάξει, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το λογισμικό, για τον έλεγχο της ταχύτητας δροσερότερες ανεμιστήρες, αλλά θα ήθελα πραγματικά ήθελε να χρησιμοποιήσει το fan ελεγκτή. |
|
| |||
| |||
| αν διατηρήσει το απόθεμα ψυγείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό ναι, μετά την αγορά ψυγείου επίκλισης να ελέγχονται από το λογισμικό. λογισμικού συχνά αντιδρά στην θερμοκρασία, γνωστός και ως τη σειρά της θα επιταχύνει, όπως η θερμοκρασία αυξάνεται. Πιστεύω ότι το υλικό ψυκτικού συστήματος για την GTX 280 είναι πολύ ήσυχο ούτως ή άλλως, γι 'αυτό shouldn't όντως να είναι απαραίτητο για να χαμηλώσουμε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ελεγκτή μνήμης; Τι ελεγκτή μνήμης; | lz22 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Σεπτεμβρίου του 2009 04:39 |
| Gamer Xtreme MY NEW PC | αποχρώσεις | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 15 Αυγ 2009 18:01 |
| Γνωμοδοτήσεις Παρακαλώ - Fan Controller | alice201 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 11 Ιουν 2009 08:44 |
| LCD Fan Controller | deldrice | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 1η Ιανουαρίου 2009 22:54 |
| PCI Επικοινωνιών ελεγκτή.;; | ashmehta | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 12 Ιουν 2008 12:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |