![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello everybody. Želim kupiti ACCELERO Xtreme GTX 280, ali ja želim da na prvo mjesto, ja mogu koristiti moje Fan Controller ZALMAN MFC1 Plus, da ubrza fanovima za ovu grafičku karticu hladnjak. Moj PC Specifikacije: Intel 7 920, gigabajt GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 gusar 1066 MHz, Geforce GTX 285, WD 6400 AAKS, LG DVD-RW, Sound Blaster X-FI Xtreme Gamer, PSU gusar CMPSU-650 TXEU JA nije 'OC ništa još. Hoću li moći koristiti fan kontroler za ovaj hladnjak? PSU je moje "velike dovoljno" ako ja kupiti ovaj hladnjak, plus sve što imam sad? Imam 3 slučaja navijača 120 mm (1-prednja ,1-na strani ,1-nazad) Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU bi trebalo biti u redu. Ne mogu reći kako je powere iz sučelja sam Pogledamo .. JA pretpostaviti je Zalman kontroler regulira napon po "in" i "out" molex-a? Ako je tako onda će biti u redu na taj način čeznuti kao Accelero ovlasti Molex. Budite pažljivi da - ne želite isključiti posve fanovi .. EDIT: Razmišljanje o tome ne bih bio mislio da će to moć direktno sa kartice, kako bi se spriječilo vam radiš točno ono što opisuju .. Kinda kao molba ako možete priključiti ste CPU's fan u kontroler - NE! Vi ne želite ga isključiti i pržiti sve ..
|
| |||
| |||
| jako puno modernih cards support navijač brzina prilagodbe u njihovom softver, mogu biti vrijedno checking this out? |
|
| |||
| |||
| Dakle, da je bolje da se spojite na fanove iz fan kontroler, direktno u grafičkom karticom? Jedan više pitanje, ne znam kako se to radi: ako koristite ovu hladnjak, grafičke kartice Stock hladnjak će prestati raditi, ili ću morati da ga isključiti? Rashladnici ili na oboje rade, toghether? Molimo, oprostite, ja sam početnik, i prije nego sam bilo kakvih grešaka, ja bolje pitati. Hvala za odgovor. |
|
| |||
| |||
| Žao mi je, treba imati je napravio to jasnije, u osnovi, grafičke kartice su dizajnirane da brine svoje fanove, trebali priključiti grafičkom karticom navijač u grafičkom karticom. dont dodatak bilo kojim drugim fanovima u nju, ostavite ih na vaš fan kontroler ili ipak su bili prije. te im žao, ja dont dobiti prilično zadnje pitanje, možeš li malo razraditi? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Dakle, molimo objasnite mi kao za noob, kako mi je potrebno, za kontrolu grafičke kartice hladnjaci ACCELERO Xtreme, sa fan kontroler? Korak po korak, please.Please. JA je pitao ovo nekoliko minuta "Jedan više pitanje, ne znam kako se to radi: ako koristite ovu hladnjak, grafičke kartice Stock hladnjak će prestati raditi, ili ću morati da ga isključiti? Rashladnici ili na oboje rade, toghether ? " i ja pokušati učiniti jasnijim: Ako sam koristiti i hladnjaci ACCELERO Xtreme GTX 280, je dionica hladnjak će raditi kao i, zajedno s ACCELERO Xtreme GTX 280? Ili se zalihe hladnjak će samo prestati raditi, kao čeznuti kao ima je ACCELERO Xtreme GTX 280 hladnjak? |
|
| |||
| |||
![]() Morat ćete poletjeti na stok hladnjak, vijčane Accelero na zadnji zid, i montirajte Accelero navijača na sebi. Što mctw znači da vi ne stvarno tendencijelno kontrolu Graphics obožavatelji s hardverom kontroler poput Zalman. Kartica dolazi sa softverom koji omogućuje regulirati brzinu ventilatora attatched prema njoj. (Neka dionica ili aftermarket)
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| isprike, Ive misunderstood vaš izvorni post. omogućava dobiti nekoliko stvari ravno pred ovim dobiva još veći nered! The ACCELERO Xtreme što se naziva'3 rd Party hladnjak ', to znači ne njegova' dionica 'ili hladnjak koji dolazi opremljena već do kartice kada ga van okvira. Da biste instalirali ovu 3rd Party hladnjak, morat ćete ukloniti izvornu hladnjak s kartice, koji će gotovo sigurno vaš poniłtava jamstvo. Osobno, ne bih ovaj rizik, te bi samo držati koristeći Stock hladnjak. se zalihe hladnjak će powered od same grafičke kartice, a ne iz svog fan kontroler. Međutim, ako odlučite instalirati ovaj hladnjak, može se izvoditi od Vašeg fan kontroler da, premda je svibanj zahtijevaju i adapter iz 3pin ventilator moć da Molex (bijeli čep s 4 igle) Osobno, ja bi samo pokretanje hladnjaci ravno isključivanje molex vlast, kao da će trebati raditi na skoro punom snagom da zadržite svoju karticu nekako cool. Prođite kroz ovo pregled, možda jasne stvari za vas! EDIT, a 3rd Party hladnjak je drugo ime za aftermarket hladnjak. PS, Fordy, ja mislio da su izvorno aftermarket hladnjaci je tip kartice, kao i varijacije |
|
| |||
| |||
| Shvaćam now.Thanks. It's ok, ako ja mogu koristiti softver za kontrolu hladnjaci fanovi brzine, ali ja bih zaista željeli koristiti fan kontroler. |
|
| |||
| |||
| Ako zadržite Stock hladnjak, možete koristiti softver da, nakon što je na tržištu buvara licemjerje biti pod kontrolom softvera. softver često reagira na temp, zvani će okrenuti ubrzava kao temp raste. Vjerujem da se zalihe hladnjaci za GTX 280 je prilično mirna nekako, tako da bi trebao stvarno biti potrebno skrenuti dolje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Memory Controller? Koje pamćenje kontrolor? | lz22 | General Hardware Chat | 1 | 23 rujan 2009 04:39 |
| Gamer Xtreme moj novi PC | sjena | General Hardware Chat | 5 | 15. kolovoz 2009 18:01 |
| Molimo mišljenja - Fan Controller | alice201 | Cases & Power Supplies | 1 | 11. lipnja 2009 08:44 |
| LCD Fan Controller | deldrice | Cases & Power Supplies | 3 | 1. siječanj 2009 22:54 |
| PCI Communications Controller.? | ashmehta | Općenito Software Chat | 2 | 12. lipnja 2008 12:05 |
| Thread Tools | |
| |