kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

ACCELERO XTREME GTX 280 és Fan Controller

Reply

Téma eszközök
Old Május 15 2009, 10:30
Új tag Csoport

Default ACCELERO XTREME GTX 280 és Fan Controller

Hello mindenki.
Szeretném megvenni a ACCELERO XTREME GTX 280, de azt szeretné, hogy biztosan első, tudom használni a Fan Controller ZALMAN MFC1 Plus, hogy gyorsítsa fel a rajongók erre a grafikus kártya hűvösebb.
My PC specs: Intel 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 Corsair 1066 Mhz, Geforce GTX 285, WD 6400 AAKS, DVD-RW LG, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, tápegység Corsair CMPSU-650 TXEU
Én didnt 'OC semmit, még nem.
Fogok tenni, hogy a ventilátor vezérlő e hűvösebb?
Ott van a tápegység "elég nagy", ha tudom megvenni ezt a hűvösebb, valamint mindazt, amit most?
Van 3 esetben ventilátorok 120 mm (1-front ,1-oldalán ,1-vissza)
Köszönöm előre.
Old 15. május 2009, 11:00
Donor Group

PSU kell finom.

Nem tudom, hogyan van az oldalak powere I've nézett ..

Feltételezem, a Zalman vezérlő szabályozza a feszültséget az "A" és "out" molex van? Ha igen, akkor jó lesz így, amíg az Accelero jogköreinek Molex.

Legyen óvatos, ha - nem akarja, hogy kapcsolja ki a szurkolók teljesen ..

Edit:
Azt gondoltam, hogy gondolta volna, hogy ez hatalom közvetlenül a kártyával, hogy megakadályozza Önt, hogy mit csinál pontosan leírni .. Olyan, mint a kérdezés ha dugó you're CPU ventillátor van egy vezérlő - NEM! Nem akarom, hogy kapcsolja ki és halivadék mindent ..
Old Május 15 2009, 11:29
Csoport tagja

elég sok modern kártyák támogatása ventilátor sebesség kiigazításokat a szoftver, érdemes lenne-e az ellenőrzés?
Old Május 15 2009, 11:36
Új tag Csoport

Szóval, jobb, hogy csatlakoztassa a rajongók a ventilátor vezérlő, közvetlenül a grafikus kártya?
Még egy kérdés, nem tudom, hogyan működik: ha használhatom ezt a hűtő, a grafikus kártya készlet hűvösebb fog működni fog, vagy meg kell tiltani? Vagy mindkettő hűtőket fog működni, toghether?
Kérem, bocsásson meg, én egy kezdő, és mielőtt én a hibákat, jobb megkérdezni.
Köszönöm a választ.
Old Május 15 2009, 11:40
Csoport tagja

Bocs, de ezt meg kellett volna tenni, hogy világosabb, alapvetően, grafikus kártyák célja, hogy vizsgálja meg a saját szurkolók, akkor csatlakoztassuk a grafikus kártya ventilátor a grafikus kártya. dont plug más rajongók bele, hagyjuk őket a ventilátor adatkezelő vagy azonban azok előtt.

és im sorry, I dont get egészen az utolsó kérdésre, tud bonyolult kicsit?
Old Május 15 2009, 11:48
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by mctw View Post
Bocs, de ezt meg kellett volna tenni, hogy világosabb, alapvetően, grafikus kártyák célja, hogy vizsgálja meg a saját szurkolók, akkor csatlakoztassuk a grafikus kártya ventilátor a grafikus kártya. dont plug más rajongók bele, hagyjuk őket a ventilátor adatkezelő vagy azonban azok előtt.

és im sorry, I dont get egészen az utolsó kérdésre, tud bonyolult kicsit?
Elnézést, én affraid én nem értem.
Tehát, kérjük, fejtse ki, mint a noob, hogyan tudom meg kell tennünk, hogy ellenőrizzék a grafikus kártya ACCELERO XTREME a hűtő, a ventilátor vezérlő? Lépésről please.Please.
Megkérdeztem ezt a néhány perccel ezelőtt "Még egy kérdés, nem tudom, hogyan működik: ha használhatom ezt a hűtő, a grafikus kártya készlet hűvösebb fog működni fog, vagy meg kell tiltani? Vagy mindkettő hűtőket fog működni, toghether ? és megpróbálok egyértelműbbé tenni:
Ha használja a hűvösebb ACCELERO XTREME GTX 280, hűvösebb lesz az állomány munkáját, valamint együtt ACCELERO XTREME GTX 280? , Vagy az állomány a hűtő csak nem fog működni, amíg fennáll a ACCELERO XTREME GTX 280 hűvösebb?
Old Május 15 2009, 11:51
Donor Group

Itt van, hogy vegye le a Stok hűvösebb, csavar az Accelero backplate, és csatold az Accelero rajongók rajta.

Mi mctw azt jelenti, hogy nem igazán hajlamosak ellenőrzési Graphics rajongók a hardver kontroller, mint a Zalman.

A kártyán található szoftver, amely lehetővé teszi, hogy szabályozzák a ventilátor sebességét attatched is. (Hogy ez az állományra vagy utángyártott)
Old Május 15 2009, 11:56
Csoport tagja

bocsánat, ive félreértette az eredeti post. lehetővé teszi, hogy néhány dolgot, mielőtt az egyenes kap még nagyobb rendetlenség!

A ACCELERO XTREME whats is felhívta a'3 rd party hűvösebb ", ez azt jelenti, hogy nem a" készlet ", vagy a hűtő, ami már most látni, hogy a kártyát mikor veszi ki a dobozból.

Telepíteni ezt a 3. fél hűvösebb, akkor vegye ki az eredeti hűvösebb a kártya, ami szinte bizonyosan érvénytelen a garancia. Személy szerint én nem ezt a kockázatot, és nem csak tapadnak a készlet hűvösebb. raktárnyilvántartásba hidegebb lesz áramellátása a grafikus kártya is, nem a ventilátor vezérlőt.

Ha azonban úgy dönt, hogy telepíti a hűvösebb, akkor kezdődik el a ventilátor vezérlő van, bár lehet szükség, és az adapter 3pin fan hogy Molex (fehér dugót 4 PINS) személyesen, akkor csak futtasd a hűvösebb egyenesen a MOLEX erő, mint a lesz szüksége, hogy futtatható szinte teljes erővel, hogy a kártya egyébként is cool.

elolvasd ez felülvizsgálat, ez egyértelmű dolgokat neked!

EDIT, a 3. fél hűvösebb a másik nevet a utópiacon hűvösebb.

PS, Fordy, azt hittem, hogy eredetileg az utópiacon hűvösebb volt a típusú kártyát, mint egy variáció
Old Május 15 2009, 11:57
Új tag Csoport

Megértem now.Thanks.
Semmi baj, ha tudja használni a szoftvert, hogy ellenőrizzék a hűvösebb ventilátorok sebességét, de én tényleg szeretném használni a ventilátor vezérlőt.
Old Május 15 2009, 11:59
Csoport tagja

Ha megtartja az állomány hűvösebb, használhatja a szoftvert, igen, a piac után vidám hűvösebb lehet ellenőrizni a szoftver. szoftverek gyakran reagál hőmérsékletű, más néven fog fordulni a gyorsabb, mint a hőmérséklet emelkedésével. Úgy gondolom, hogy az állomány hűvösebb a GTX 280 nagyon csendes állítás, így kellet volna igazán szükség lehet, hogy kapcsolja le.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Memória vezérlő? Mi memória vezérlő? lz22 Általános fémáru Chat 1 Szeptember 23, 2009 04:39
Xtreme Gamer új PC spaletta Általános fémáru Chat 5 15. augusztus 2009 18:01
Vélemények Kérjük - Fan Controller alice201 Cases & Power Supplies 1 11. június 2009 08:44
LCD Fan Controller deldrice Cases & Power Supplies 3 1. január 2009 22:54
PCI Communications Controller.?? ashmehta General Chat szoftver 2 12. június 2008 12:05
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.