![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenki. Szeretném megvenni a ACCELERO XTREME GTX 280, de azt szeretné, hogy biztosan első, tudom használni a Fan Controller ZALMAN MFC1 Plus, hogy gyorsítsa fel a rajongók erre a grafikus kártya hűvösebb. My PC specs: Intel 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 Corsair 1066 Mhz, Geforce GTX 285, WD 6400 AAKS, DVD-RW LG, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, tápegység Corsair CMPSU-650 TXEU Én didnt 'OC semmit, még nem. Fogok tenni, hogy a ventilátor vezérlő e hűvösebb? Ott van a tápegység "elég nagy", ha tudom megvenni ezt a hűvösebb, valamint mindazt, amit most? Van 3 esetben ventilátorok 120 mm (1-front ,1-oldalán ,1-vissza) Köszönöm előre. |
|
| |||
| |||
| PSU kell finom. Nem tudom, hogyan van az oldalak powere I've nézett .. Feltételezem, a Zalman vezérlő szabályozza a feszültséget az "A" és "out" molex van? Ha igen, akkor jó lesz így, amíg az Accelero jogköreinek Molex. Legyen óvatos, ha - nem akarja, hogy kapcsolja ki a szurkolók teljesen .. Edit: Azt gondoltam, hogy gondolta volna, hogy ez hatalom közvetlenül a kártyával, hogy megakadályozza Önt, hogy mit csinál pontosan leírni .. Olyan, mint a kérdezés ha dugó you're CPU ventillátor van egy vezérlő - NEM! Nem akarom, hogy kapcsolja ki és halivadék mindent ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| elég sok modern kártyák támogatása ventilátor sebesség kiigazításokat a szoftver, érdemes lenne-e az ellenőrzés? |
|
| |||
| |||
| Szóval, jobb, hogy csatlakoztassa a rajongók a ventilátor vezérlő, közvetlenül a grafikus kártya? Még egy kérdés, nem tudom, hogyan működik: ha használhatom ezt a hűtő, a grafikus kártya készlet hűvösebb fog működni fog, vagy meg kell tiltani? Vagy mindkettő hűtőket fog működni, toghether? Kérem, bocsásson meg, én egy kezdő, és mielőtt én a hibákat, jobb megkérdezni. Köszönöm a választ. |
|
| |||
| |||
| Bocs, de ezt meg kellett volna tenni, hogy világosabb, alapvetően, grafikus kártyák célja, hogy vizsgálja meg a saját szurkolók, akkor csatlakoztassuk a grafikus kártya ventilátor a grafikus kártya. dont plug más rajongók bele, hagyjuk őket a ventilátor adatkezelő vagy azonban azok előtt. és im sorry, I dont get egészen az utolsó kérdésre, tud bonyolult kicsit? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Tehát, kérjük, fejtse ki, mint a noob, hogyan tudom meg kell tennünk, hogy ellenőrizzék a grafikus kártya ACCELERO XTREME a hűtő, a ventilátor vezérlő? Lépésről please.Please. Megkérdeztem ezt a néhány perccel ezelőtt "Még egy kérdés, nem tudom, hogyan működik: ha használhatom ezt a hűtő, a grafikus kártya készlet hűvösebb fog működni fog, vagy meg kell tiltani? Vagy mindkettő hűtőket fog működni, toghether ? és megpróbálok egyértelműbbé tenni: Ha használja a hűvösebb ACCELERO XTREME GTX 280, hűvösebb lesz az állomány munkáját, valamint együtt ACCELERO XTREME GTX 280? , Vagy az állomány a hűtő csak nem fog működni, amíg fennáll a ACCELERO XTREME GTX 280 hűvösebb? |
|
| |||
| |||
![]() Itt van, hogy vegye le a Stok hűvösebb, csavar az Accelero backplate, és csatold az Accelero rajongók rajta. Mi mctw azt jelenti, hogy nem igazán hajlamosak ellenőrzési Graphics rajongók a hardver kontroller, mint a Zalman. A kártyán található szoftver, amely lehetővé teszi, hogy szabályozzák a ventilátor sebességét attatched is. (Hogy ez az állományra vagy utángyártott)
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| bocsánat, ive félreértette az eredeti post. lehetővé teszi, hogy néhány dolgot, mielőtt az egyenes kap még nagyobb rendetlenség! A ACCELERO XTREME whats is felhívta a'3 rd party hűvösebb ", ez azt jelenti, hogy nem a" készlet ", vagy a hűtő, ami már most látni, hogy a kártyát mikor veszi ki a dobozból. Telepíteni ezt a 3. fél hűvösebb, akkor vegye ki az eredeti hűvösebb a kártya, ami szinte bizonyosan érvénytelen a garancia. Személy szerint én nem ezt a kockázatot, és nem csak tapadnak a készlet hűvösebb. raktárnyilvántartásba hidegebb lesz áramellátása a grafikus kártya is, nem a ventilátor vezérlőt. Ha azonban úgy dönt, hogy telepíti a hűvösebb, akkor kezdődik el a ventilátor vezérlő van, bár lehet szükség, és az adapter 3pin fan hogy Molex (fehér dugót 4 PINS) személyesen, akkor csak futtasd a hűvösebb egyenesen a MOLEX erő, mint a lesz szüksége, hogy futtatható szinte teljes erővel, hogy a kártya egyébként is cool. elolvasd ez felülvizsgálat, ez egyértelmű dolgokat neked! EDIT, a 3. fél hűvösebb a másik nevet a utópiacon hűvösebb. PS, Fordy, azt hittem, hogy eredetileg az utópiacon hűvösebb volt a típusú kártyát, mint egy variáció |
|
| |||
| |||
| Megértem now.Thanks. Semmi baj, ha tudja használni a szoftvert, hogy ellenőrizzék a hűvösebb ventilátorok sebességét, de én tényleg szeretném használni a ventilátor vezérlőt. |
|
| |||
| |||
| Ha megtartja az állomány hűvösebb, használhatja a szoftvert, igen, a piac után vidám hűvösebb lehet ellenőrizni a szoftver. szoftverek gyakran reagál hőmérsékletű, más néven fog fordulni a gyorsabb, mint a hőmérséklet emelkedésével. Úgy gondolom, hogy az állomány hűvösebb a GTX 280 nagyon csendes állítás, így kellet volna igazán szükség lehet, hogy kapcsolja le. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Memória vezérlő? Mi memória vezérlő? | lz22 | Általános fémáru Chat | 1 | Szeptember 23, 2009 04:39 |
| Xtreme Gamer új PC | spaletta | Általános fémáru Chat | 5 | 15. augusztus 2009 18:01 |
| Vélemények Kérjük - Fan Controller | alice201 | Cases & Power Supplies | 1 | 11. június 2009 08:44 |
| LCD Fan Controller | deldrice | Cases & Power Supplies | 3 | 1. január 2009 22:54 |
| PCI Communications Controller.?? | ashmehta | General Chat szoftver | 2 | 12. június 2008 12:05 |
| Téma eszközök | |
| |