פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

ACCELERO XTREME GTX 280 ו Fan Controller

Reply

שרשרת כלים
Old 15 במאי 2009, 10:30
קבוצת חברות חדשות

Default ACCELERO XTREME GTX 280 ו Fan Controller

שלום לכולם.
אני רוצה לקנות את ACCELERO XTREME GTX 280, אבל אני רוצה לוודא ראשית, אני יכול להשתמש שלי פאן Controller Zalman MFC1 Plus, כדי להאיץ את אוהדים זה כרטיס המסך Cooler.
מפרט המחשב שלי: אינטל 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 Corsair 1066 MHz, Geforce GTX 285, 6400 AAKS WD, LG DVD RW, הקול Blaster X-Fi Xtreme Gamer, PSU Corsair CMPSU-650 TXEU
I didn't 'OC כלום עדיין.
האם אני יוכל להשתמש המאוורר Controller זה מגניב?
PSU שלי "גדול מספיק" אם אני קונה את זה מגניב, ועוד כל מה שיש לי עכשיו?
יש לי מקרה 3 אוהדים 120 מ"מ (1-מול ,1-בצד ,1-Back)
תודה מראש.
Old 15 במאי 2009, 11:00
קבוצת תורמים

PSU אמור להיות בסדר.

אני לא יכול להגיד איך זה powere מהאתרים בדקתי ..

אני presume את זלמן Controller regulates את וולטג על ידי "ב" ו "בחוץ" של molex? אם כן אז זה יהיה בסדר כל עוד Accelero סמכויות בידי Molex.

אך היזהר - אתה לא רוצה לכבות לגמרי את אוהדים ..

ערוך:
אני חושב שזה היה חשבתי שזה היה כוח ישירות את הכרטיס, כדי למנוע את עושה בדיוק מה שאתה מתאר .. בערך כמו לשאול אם אתה יכול תוסף CPU של אוהד לתוך Controller - לא! אתה לא רוצה לבטל אותה ומטגנים הכל ..

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Old 15 במאי 2009, 11:29
חבר קבוצת

די הרבה כרטיסים מודרני תומך מעריץ Speed התאמות התוכנה שלהם, עשוי להיות שווה לבדוק את זה?
Old 15 במאי 2009, 11:36
קבוצת חברות חדשות

אז, זה עדיף מסתם אוהדים מ מעריץ את הבקר, ישירות לתוך כרטיס המסך?
עוד שאלה אחת, אני לא יודע איך זה עובד: אם אני משתמש זה מגניב, את כרטיס המסך במלאי Cooler יפסיקו לעבוד, או שאני יצטרך לבטל את זה? או שניהם coolers יעבוד, toghether?
אנא סלח לי, אני Beginner, ולפני כל אני עושה טעויות, אני יותר טוב לשאול.
תודה על התשובה שלך.
Old 15 במאי 2009, 11:40
חבר קבוצת

מצטערת, אני צריכה להיות ברורה יותר עשה את זה, בעצם, כרטיסי מסך המיועדים לטפל בעצמם אוהדים, אתה צריך תקע את כרטיס המסך מעריץ לתוך כרטיס המסך. dont כל תוסף אחר אוהדים את העניין, תשאיר אותם על מעריץ את הבקר או אולם הם היו קודם לכן.

ו IM מצטער, אני די dont לקבל חזרה את השאלה, האם אתה יכול לפרט מעט?
Old 15 במאי 2009, 11:48
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mctw View Post
מצטערת, אני צריכה להיות ברורה יותר עשה את זה, בעצם, כרטיסי מסך המיועדים לטפל בעצמם אוהדים, אתה צריך תקע את כרטיס המסך מעריץ לתוך כרטיס המסך. dont כל תוסף אחר אוהדים את העניין, תשאיר אותם על מעריץ את הבקר או אולם הם היו קודם לכן.

ו IM מצטער, אני די dont לקבל חזרה את השאלה, האם אתה יכול לפרט מעט?
מצטער, אני affraid אני לא מבין אותך.
אז, אנא הסבר לי כמו עבור noob, איך אני צריך לעשות, כדי להשתלט על כרטיס המסך Cooler ACCELERO XTREME, עם המאוורר Controller? Step By Step, please.Please.
שאלתי את זה לפני כמה דקות "עוד שאלה אחת, אני לא יודע איך זה עובד: אם אני משתמש זה מגניב, את כרטיס המסך במלאי Cooler יפסיקו לעבוד, או שאני יצטרך לבטל את זה? או שניהם coolers יעבוד, toghether ? " ואני מנסה לעשות את זה ברורה:
אם אני משתמש Cooler ACCELERO XTREME GTX 280, את המניה Cooler יפעל גם כן, יחד עם ACCELERO XTREME GTX 280? לחלופין, המניה יהיה רק מצנן להפסיק לעבוד, כל עוד יש את ACCELERO XTREME GTX 280 Cooler?
Old 15 במאי 2009, 11:51
קבוצת תורמים

תצטרך להוריד את stok מקרר, לדפוק על Accelero backplate, וכן את הר Accelero אוהדים עליו.

מה mctw אמצעי זה אתה לא ממש נוטים לשלוט גרפיקה אוהדים עם חומרה Controller כמו זלמן.

הכרטיס מגיע עם תוכנה המאפשרת להסדיר את המהירות של המאוורר attatched אליו. (תהיה כזה המניה או aftermarket)
Old 15 במאי 2009, 11:56
חבר קבוצת

Apologies, ive misunderstood את ההודעה המקורית. מאפשר להשיג כמה דברים לפני זה ישר מקבל אפילו בלגן גדול!

ה ACCELERO XTREME היא מה שנקרא צד א'3 RD Cooler ', משמעות הדבר היא כי את לא' מניה 'או Cooler שמגיע מצויד כבר את הכרטיס כאשר אתה לוקח את זה של התיבה.

כדי להתקין את המסיבה 3 מקרר, תצטרך להסיר את Cooler המקורי של הכרטיס, אשר כמעט ודאי בטל את האחריות. אישית, לא הייתי סיכון זה, ואת היית פשוט מקל את השימוש Cooler המניה. מאגר Powered Cooler יהיה מן כרטיס המסך עצמו, לא מעריץ את הבקר.

עם זאת, אם תבחר להתקין את זה מגניב, אותו ניתן להפעיל את הבקר מעריץ כן, למרות שהוא עשוי לבקש וכן מתאם מ 3pin מעריץ כוח Molex (תקע לבן עם 4 מספרי זיהוי אישיים) באופן אישי, הייתי פשוט להפעיל את Cooler ישר מהמחיר molex הכוח, כפי שלה הולך צריך להפעיל בו כמעט מלוא העוצמה על מנת לשמור את הכרטיס שלך מגניב בכלל.

לקרוא דרך זה לבדיקה, זה יכול לנקות את הדברים בשבילך!

עריכה, 3 צד א Cooler הוא שם אחר עבור aftermarket Cooler.

נ.ב., Fordy, אני במקור חשבתי כי aftermarket Cooler היה סוג של כרטיס, כמו וריאציה
Old 15 במאי 2009, 11:57
קבוצת חברות חדשות

אני מבין now.Thanks.
זה בסדר אם אני יכול להשתמש בתוכנה, כדי לשלוט על מהירות Cooler אוהדים, אבל הייתי ממש רוצה להשתמש המאוורר הבקר.
Old 15 במאי 2009, 11:59
חבר קבוצת

אם אתה שומר את המניה מקרר, אתה יכול להשתמש בתוכנה כן, לאחר לשפע שוק Cooler להיות נשלט על ידי התוכנה. תוכנה לעתים קרובות מגיב ל זמני, aka היא להפוך את במהירויות כ מגדילה את זמני. אני מאמין Cooler המניה של GTX 280 הוא די שקט בכלל, כך שזה באמת יהיה צורך shouldn't לפנות למטה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בקר זיכרון? מה בקר זיכרון? lz22 כללי חומרה צ 'אט 1 23 ספטמבר 2009 04:39
Gamer Xtreme המחשב החדש שלי משקפי שמש כללי חומרה צ 'אט 5 ה -15 לאוגוסט 2009 18:01
דעות בבקשה - Fan Controller alice201 מקרים & ספקי כוח 1 11th יוני 2009 08:44
LCD Fan Controller deldrice מקרים & ספקי כוח 3 ב -1 ינואר 2009 22:54
PCI Controller תקשורת.?? ashmehta כללי תוכנות צ 'אט 2 12th יוני 2008 12:05
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.