![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello everybody. Noriu pirkti ACCELERO XTREME GTX 280, bet noriu įsitikinti, kad, pirma, i can use my Fan Controller ZALMAN MFC1 plius ", siekiant pagreitinti šį vaizdo plokštės aušintuvo ventiliatorių. Mano PC specs: Intel 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 Corsair 1066 MHz, GeForce GTX 285, WD 6.400 AAKS, DVD RW LG, "Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, PSU CORSAIR CMPSU-650 TXEU I didnt 'OC nieko, dar. Ar galiu naudoti ventiliatoriaus reguliatorius šį aušintuvą? Mano PSU "pakankamai didelė", jei galiu nusipirkti šį aušintuvas, plius viską, ką aš dabar? Turiu 3 Byla ventiliatoriai 120 mm (1-priekyje ,1-ant šono ,1-atgal) Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| PSU turėtų būti bauda. Aš negaliu pasakyti, kaip ji powere iš svetainių Matydami .. Manau, Zalman reguliatorius reguliuoja įtampą į "" ir "out" Molex's? Jei taip, tuomet tai bus bauda, kol Accelero įgaliojimus Molex. Būkite atsargūs, jei - nenorite išjungti ventiliatoriai visiškai .. EDIT: Mintys apie tai, aš noriu, kad galvojome, kad būtų galia tiesiogiai priklauso nuo kortelės, neleisti daryti to, ką apibūdinti .. Kinda kaip klausia, jei galite, prijunkite esate procesoriaus ventiliatorius į kontrolierius - NE! Jūs nenorite, kad jį išjungti ir mailiaus viskas ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| gana modernios cards support ventiliatoriaus greičio koreguoti jų įranga aikštelė, vertėtų patikrinti this out? |
|
| |||
| |||
| Taigi, tai geriau prijungti nuo ventiliatoriaus reguliatorius gerbėjų, tiesiai į vaizdo plokštės? Dar vienas klausimas, i don't know how, kad veikia: jei galiu naudoti šią aušintuvas, vaizdo plokštės aušintuvas rankų nustos veikti, arba man reikės jį išjungti? Arba abu aušintuvus dirbs, toghether? Please excuse me, I'm a beginner, ir kol aš darau klaidų, aš geriau paklausti. Ačiū už atsakymą. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau, turėjo padaryti jį aiškesnį, iš esmės, grafika kortelės yra skirtos rūpintis savo gerbėjų, jums reikia prijungti grafikos plokštę ventiliatorius į grafikos plokštę. Dont Plug kitų sirgaliai į jį, palikti juos į savo ventiliatoriaus reguliatorius ar vis dėlto jie buvo anksčiau. ir im sorry, I dont visiškai gauti paskutinis klausimas, galite parengti truputį? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Taigi, paaiškinkite man, kaip už Noob, kaip man daryti, kontroliuoti vaizdo plokštės aušintuvas ACCELERO Xtreme su ventiliatoriaus reguliatorius? Žingsnis po žingsnio, please.Please. Aš paklausiau tai kelias minutes "Dar vienas klausimas, i don't know how, kad veikia: jei galiu naudoti šią aušintuvas, vaizdo plokštės aušintuvas rankų nustos veikti, arba man reikės jį išjungti? Arba abu aušintuvus dirbs, toghether ? ir aš pabandyti padaryti jį aiškesnį: Jei aš naudoju aušintuvas ACCELERO XTREME GTX 280, akcijų aušintuvas dirbs taip pat kartu su ACCELERO XTREME GTX 280? Arba atsargų aušintuvas tiesiog nustoja veikti, kol yra ACCELERO XTREME GTX 280 aušintuvo? |
|
| |||
| |||
![]() Turėsite kilimo Stok aušintuvas, Sraigtiniai Accelero backplate ir kalno Accelero gerbėjai ant jos. Kas mctw reiškia, kad jūs iš tiesų nėra linkę kontroliuoti Grafika ventiliatoriai su aparatūros kontrolierius, pvz Zalman. Kortelė ateina su programine įranga, kuri leidžia jums reguliuoti ventiliatoriaus greitį attatched į jį. (Ar tai atsargos ar antrinėje rinkoje)
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| atsiprašome, IVE nesupratimo savo original post. Lets Get keletą dalykų, tiesiai prieš tai tampa dar didesnė netvarka! ACCELERO XTREME Kas yra vadinama "3rd Party cooler", tai reiškia, kad jos nėra "stock" arba aušintuvas, kuris ateina jau įrengti kortele, take it out of the box. Norėdami įdiegti šį 3rd Party aušintuvas, jums teks pašalinti originalus aušintuvas iš kortelės, kuri beveik neabejotinai jūsų negalioja garantija. Asmeniškai man nebūtų rizikos tai ir būtų tiesiog laikytis naudojant rankų aušintuvas. stock aušintuvas bus maitinamas iš vaizdo plokštė pati, o ne iš savo ventiliatoriaus reguliatorius. Tačiau, jei norite įdiegti šį aušintuvą, tai gali būti paleisti iš savo ventiliatoriaus reguliatorius Taip, tačiau ji gali pareikalauti, ir adapteris iš 3PIN ventiliatoriaus galia Molex (baltas kištukas su 4 pins) asmeniškai, aš tiesiog paleisti aušintuvas tiesiogiai prie Molex galia, kaip jos ketina reikia paleisti beveik visas galias, kad jūsų kortelė cool nerūpestingai. perskaityti šitas peržiūrą, ji gali matyti things up for you! Redaguoti 3rd Party aušintuvas yra kito antrinę aušintuvo pavadinimą. PS Fordy, aš iš pradžių maniau, kad antrinėje rinkoje aušintuvas buvo kortelės tipas, kaip pokytis |
|
| |||
| |||
| Suprantu now.Thanks. It's okay, jei galiu naudoti programinę įrangą, kontrolės aušintuvo ventiliatorių greitį, tačiau aš tikrai norėčiau naudoti ventiliatoriaus reguliatorius. |
|
| |||
| |||
| Jei norite išsaugoti rankų aušintuvas, jūs galite naudoti programinę įrangą taip, po to, kai rinkos aušintuvas cant būti kontroliuojama įranga. programinė įranga dažnai reaguoja į temperatūros, dar žinomas kaip tai pavyks pagreitina kaip temperatūros padidėjimą. Manau atsargų aušintuvas už GTX 280 yra labai ramioje Bet kokiu atveju, todėl shouldn't tikrai reikės pasukti žemyn. |