mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

ACCELERO XTREME GTX 280 un Fan Controller

Reply

Thread Tools
Old Maijs 15, 2009, 10:30
New Member Group

Default ACCELERO XTREME GTX 280 un Fan Controller

Hello everybody.
Es gribu nopirkt ACCELERO XTREME GTX 280, bet es gribu pārliecināties, pirmkārt, es nevaru izmantot savu Fan Controller ZALMAN MFC1 Plus, lai paātrinātu šo grafisko karšu dzesētājs fani.
Datoru specs: Intel 7 920, GIGABYTE GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 Corsair 1066 MHz, GeForce GTX 285, WD 6.400 AAKS, DVD RW LG, Sound Blaster X-FI Xtreme Gamer, PSU Corsair CMPSU-650 TXEU
I didn't "OC neko yet.
Vai es varēšu izmantot ventilatoru kontrolierim šo dzesētāju?
Mans PSU "pietiekami lielas", ja es pērku šo dzesētāju, kā arī viss, ko esmu tagad?
Man ir 3 lietas fans 120 mm (1-front ,1-on ,1 side-back)
Thanks in advance.
Old Maijs 15, 2009, 11:00
Donors Group

PSU būtu labi.

Es nevaru pateikt, cik tas powere no vietām Es apskatīju ..

Es pieņemu, Zalman kontrolieris regulē spriegumu ar "in" un "out" molex's? Ja tā, tad tas būs labi, kamēr Accelero pilnvaras, Molex.

Esiet uzmanīgi, lai gan - jūs negribat, lai izslēgtu ventilatoru pavisam ..

EDIT:
Pārdomāt it Man nebūtu varējis iedomāties, ka būtu tiesības tieši no kartes, lai novērstu jums darīt tieši to, ko jūs raksturotu .. Kinda, piemēram, prasot, vai jūs varat plug jūs CPU's ventilatoru stājas kontrolieri - NO! Jūs nevēlaties, lai to izslēgtu un cep viss ..

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Maijs 15, 2009, 11:29
Loceklis

diezgan daudz modernu kartes ar ventilatora ātruma korekciju savu programmatūru, var būt vērts pārbaudīt this out?
Old Maijs 15, 2009, 11:36
New Member Group

Jā, tas ir labāk kontaktdakšu no ventilatora kontrolieris ventilatorus, tieši grafikas karti?
Vēl viens jautājums, es nezinu, kā šis darbojas: ja es izmantotu šo dzesētāju, grafikas karti krājuma dzesētājs būs jāpārtrauc darbs, vai man būs atspējot? Vai gan dzesētāji strādās, toghether?
Lūdzu, atvainojiet mani, es esmu iesācējs, un pirms es nekādas kļūdas, es labāk prasīt.
Paldies par Jūsu atbildi.
Old Maijs 15, 2009, 11:40
Loceklis

Atvainojiet, es būtu jāveic to skaidrāku, būtībā, grafikas kartes, kuru mērķis ir rūpēties par saviem faniem, Jums ir kontaktdakšu grafikas karti ventilatoru vērā grafikas karte. dont plug citiem faniem vērā to, atstājiet tos uz jūsu fan kontrolieri vai tomēr tie bija pirms tam.

un im sorry, I dont diezgan saņemt pēdējo jautājumu, vai jūs varat izstrādāt nedaudz?
Old Maijs 15, 2009, 11:48
New Member Group

Quote:
Originally Posted by mctw View Post
Atvainojiet, es būtu jāveic to skaidrāku, būtībā, grafikas kartes, kuru mērķis ir rūpēties par saviem faniem, Jums ir kontaktdakšu grafikas karti ventilatoru vērā grafikas karte. dont plug citiem faniem vērā to, atstājiet tos uz jūsu fan kontrolieri vai tomēr tie bija pirms tam.

un im sorry, I dont diezgan saņemt pēdējo jautājumu, vai jūs varat izstrādāt nedaudz?
Sorry, I'm affraid es nesapratu jūs.
Jā, lūdzu, paskaidrojiet man, piemēram, par noob, kā man ir jādara, lai kontrolētu grafisko karšu dzesētājs ACCELERO XTREME ar ventilatoru kontrolieri? Soli pa solim please.Please.
Es pajautāju to pāris stundas pirms "Vēl viens jautājums, es nezinu, kā šis darbojas: ja es izmantotu šo dzesētāju, grafikas karti krājuma dzesētājs būs jāpārtrauc darbs, vai man būs atspējot? Vai gan dzesētāji strādās, toghether ? un es cenšos, lai būtu skaidrāka:
Ja es varu izmantot dzesētājs ACCELERO XTREME GTX 280, akciju dzesētāja darbosies kā arī kopā ar ACCELERO XTREME GTX 280? Vai akciju dzesētājs būs tikai beidz strādāt, kamēr nav ACCELERO XTREME GTX 280 dzesētāju?
Old Maijs 15, 2009, 11:51
Donors Group

Jums ir pacelšanās Stok dzesētājs, uzgriezni uz Accelero backplate un apsūdzību Accelero fani par to.

Kas mctw nozīmē, ka jums nav īsti mēdz kontrolēt Graphics ventilatorus ar hardware kontrolieri kā Zalman.

Karti komplektā ar programmatūru, kas ļauj Jums regulēt ātrumu ventilatora attatched uz to. (Neatkarīgi no tā sastāva vai aftermarket)
Old Maijs 15, 2009, 11:56
Loceklis

atvainojos, IVE pārprot savu sākotnējo post. lets get dažas lietas, tieši pirms tas kļūst vēl lielāks haoss!

ACCELERO XTREME ir whats sauc par "3 rd puse dzesētājs", tas nozīmē, tā nav "krājumu" un dzesētājs, kas nāk jau aprīkots ar karti, ja esat to no lodziņa.

Lai instalētu šo 3rd Party dzesētāju, jums būs noņemt oriģinālo dzesētāju no kartes, kas gandrīz noteikti spēkā jūsu garantija. personīgi, es nebūtu risks tam, un tas tikai pieturēties pie izmantojot krājumu vēsākas. Noliktavā dzesētājs būs jādarbina no grafikas karte pati, nevis no sava ventilatoru kontrolieris.

Taču, ja vēlaties instalēt šo dzesētāju, to var palaist no jūsu ventilatoru kontrolieris ir "jā", lai gan tā var pieprasīt un adapteri no 3PIN fan tiesības Molex (balta masa ar 4 kontakti) Personīgi es vēlētos vadīt dzesētājs taisni pie molex jauda, jo tā būs nepieciešama, lai palaistu ar gandrīz pilnu jaudu, lai jūsu karti atdzist jebkurā gadījumā.

izlasīt šis pārskatīšanu, tā būtu skaidrs lietām up for you!

LABOT, 3rd Party dzesētāja ir cits nosaukums aftermarket cooler.

PS, Fordy, i sākotnēji domāja, ka tehniskās apkopes dzesētājs bija kartes veids, kā izmaiņas
Old Maijs 15, 2009, 11:57
New Member Group

Es saprotu now.Thanks.
Tas ir labi, ja es varētu izmantot programmatūru, kontrolēt dzesētāja ventilatoru ātruma, bet man patiešām patīk izmantot ventilatoru kontrolieris.
Old Maijs 15, 2009, 11:59
Loceklis

ja jums uzturēt krājumu dzesētājs, varat izmantot programmatūru jā, pēc tirgus dzesētāja aprunāt, kontrolē programmatūras. programmatūra bieži reaģē uz temp, pazīstams arī kā tas savukārt paātrina kā temperatūra palielinās. Es uzskatu, ka akciju dzesētājs ar 280 GTX ir diezgan kluss tik un tā, tāpēc shouldn't patiešām ir nepieciešama, lai ieslēgtu uz leju.
Reply

Register

Bookmarks