mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

ACCELERO Xtreme GTX 280 şi Fan Controller

Reply

Thread Tools
Old 15 mai 2009, 10:30
Noile state Group

Default ACCELERO Xtreme GTX 280 şi Fan Controller

Bună ziua tuturor.
Vreau să cumpăr de ACCELERO Xtreme GTX 280, dar vreau să vă asiguraţi că în primul rând, i-mi pot folosi Fan Controller ZALMAN MFC1 Plus, pentru a accelera procesul de fani pentru acest grafic carte cooler.
My PC specs: Intel 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 corsar 1066 MHz, GeForce GTX 285, WD 6400 AAKS, DVD-RW LG, Sound Blaster X-FI Xtreme Gamer, PSU pirat CMPSU-650 TXEU
I didnt 'OC nimic, încă.
Voi putea să folosească fan controler pentru acest cooler?
PSU meu este "destul de mare" Dacă aş cumpăra acest cooler, plus tot ce am acum?
Am 3 caz ventilatoare de 120 mm (1-fata ,1-pe partea ,1-back)
Mulţumesc în avans.
Old 15 mai 2009, 11:00
Grupul de donator

PSU ar trebui să fie în regulă.

Nu pot spune cum este powere de la site-uri le-am uitat la ..

Bănuiesc de controller Zalman reglementează de tensiune "în" şi "out" MOLEX lui? Dacă este aşa, atunci ea va fi bine, atât timp cât Accelero puteri de MOLEX.

Fii atent, deşi - nu doriţi să opriţi fani complet ..

EDIT:
Ma gandesc la asta mi-ar fi gandit ca ar putere direct din carte, pentru a împiedica face exact ceea ce descrie .. Cam ca în cazul în care solicită puteţi plug esti procesoare intr-un fan controller - NU! Nu vrei să o dezactiveze prăji şi tot ..
Old 15 mai 2009, 11:29
Grupul de stat

destul de multe carduri de suport modern viteza ventilatorului ajustări în software-ul lor, ar putea fi în valoare de verificarea asta?
Old 15 mai 2009, 11:36
Noile state Group

Deci, este mai bine să conectaţi fani de la fan controller, direct în grafic carte?
Încă o întrebare, nu ştiu cum, care funcţionează: dacă am folosi acest cooler, grafic carte stoc cooler nu vor mai fi de lucru, sau i se va trebui să dezactivaţi-o? Sau ambele Coolere va lucra, impreuna?
Vă rog să mă scuzaţi, sunt un incepator, şi înainte de a-mi face orice greşeli, adresaţi-i mai bine.
Vă mulţumim pentru răspuns.
Old 15 mai 2009, 11:40
Grupul de stat

Ne pare rău, aş fi făcut-o mai clară, în esenţă, grafica carduri sunt concepute pentru a căuta după propriile lor fani, ar trebui să conectaţi placă grafică ventilator în placă grafică. dont plug orice alte fani în el, lasa-i pe fan controller sau cu toate acestea ele au fost înainte.

IM şi îmi pare rău, am dont destul de a lua ultima întrebare, poţi să elaboreze un pic?
Old 15 mai 2009, 11:48
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mctw View Post
Ne pare rău, aş fi făcut-o mai clară, în esenţă, grafica carduri sunt concepute pentru a căuta după propriile lor fani, ar trebui să conectaţi placă grafică ventilator în placă grafică. dont plug orice alte fani în el, lasa-i pe fan controller sau cu toate acestea ele au fost înainte.

IM şi îmi pare rău, am dont destul de a lua ultima întrebare, poţi să elaboreze un pic?
Ne pare rău, am affraid nu am înţeles de tine.
Deci, te rog explica-mi ca pentru un noob, ce trebuie să fac, pentru a controla grafic carte cooler ACCELERO Xtreme, cu fan controller? Pas cu pas, please.Please.
I-am cerut acest lucru în urmă cu câteva minute "Încă o întrebare, nu ştiu cum, care funcţionează: dacă am folosi acest cooler, grafic carte stoc cooler nu vor mai fi de lucru, sau i se va trebui să dezactivaţi-o? Sau ambele Coolere va lucra, impreuna ? " şi încerc să mă face mai lizibil:
Dacă am folosi cooler ACCELERO Xtreme GTX 280, cooler stoc vor funcţiona, de asemenea, împreună cu ACCELERO Xtreme GTX 280? Or, stocul cooler vor opri doar de lucru, atât timp cât există ACCELERO Xtreme GTX 280 cooler?
Old 15 mai 2009, 11:51
Grupul de donator

Va trebui să ia de pe stok cooler, şurub pe Accelero backplate, şi monta Accelero fani pe ea.

Ce este mctw înseamnă că nu mai aveţi tendinţa de a controla cu adevărat Graphics fanii cu un controler de hardware, cum ar fi Zalman.

Cardul este livrat cu un software care vă permite să reglementeze de viteza ventilatorului attatched la acesta. (Fie ca este vorba stoc sau Aftermarket)
Old 15 mai 2009, 11:56
Grupul de stat

scuze, ive neînţeles original post. să mergem mai câteva lucruri înainte de acest drept devine o chiar mai mare dezastru!

ACCELERO Xtreme este de ce este numită "3-lea partid cooler", aceasta înseamnă că ei nu de "stoc" sau cooler care vine deja echipat cu card de când ia-o afară de la cutie.

Pentru a instala această 3a parte cooler, va trebui să scoateţi original cooler de la carte, care aproape sigur va nule de garanţie. personal, nu i-ar prezenta risc, şi ar rămâne doar cu ajutorul stoc cooler. stoc cooler va fi alimentat de la placă grafică în sine, nu de la dvs. de fan controller.

Cu toate acestea, dacă alegeţi să instalaţi acest cooler, aceasta poate fi rulat de pe fan controler da, chiar dacă acesta poate solicita şi un adaptor de la 3pin fan puterea de a MOLEX (alb plug cu 4-pin), personal, i-ar rula doar cooler numaidecât de MOLEX putere, ca sa mergi la nevoie pentru a se executa la aproape plin de putere, pentru a vă menţine carte misto oricum.

citit prin acesta revizuire, s-ar putea clar lucrurile pentru tine!

EDIT, o parte 3a cooler este un alt nume pentru o Aftermarket cooler.

PS, Fordy, iniţial am crezut că Aftermarket cooler a fost un tip de card, ca o variaţie
Old 15 mai 2009, 11:57
Noile state Group

Am înţeles now.Thanks.
Nu-i nimic, dacă i se poate utiliza software-ul, pentru a controla viteza cooler fani, dar mi-ar place foarte mult să utilizeze fan controller.
Old 15 mai 2009, 11:59
Grupul de stat

dacă se ţine cooler stoc, puteţi utiliza software-ul da, după ce piaţa cooler cant fi controlată prin software-ul. software-ul de multe ori reacţionează la temp, aka se va transforma viteza ca temp creşte. Eu cred în stoc cooler pentru GTX 280 este destul de linistit, oricum, deci este foarte shouldn't fi necesare pentru a activa în jos.
Reply

Register

Marcaje