menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Accelero XTREME GTX 280 a Fan Controller

Reply

Thread Tools
Old 15. mája 2009, 10:30
Nový člen skupiny

Default Accelero XTREME GTX 280 a Fan Controller

Ahoj všetci.
Chcem kúpiť Accelero XTREME GTX 280, ale chcem, aby sa ubezpečil, prvý, môžem používať svoj Fan Controller Žalman MFC1 Plus, aby urýchlila fanúšikovia tejto grafickej karty chladiča.
My PC špecifikácie: Intel 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 Corsair 1066 Mhz, Geforce GTX 285, WD 6400 AAKS, DVD RW LG, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, PSU Corsair CMPs-650 TXEU
I didnt 'OC nic, ale napriek tomu.
Budem môcť použiť ventilátor řadič pre tento chladič?
PSU je môj "big dost", je-li si kúpiť tento chladič, a všetko, čo mám teraz?
Mám 3 fanúšikov prípade 120 mm (1-predné ,1-na boku ,1-back)
Thanks in advance.
Old 15. mája 2009, 11:00
Darcu Skupina

PSU by mal byť v poriadku.

Nemôžem povedať, ako je to power zo stránok sme ..

Predpokladám, že Žalman regulátor reguluje napätie do "in" a "out" MOLEX to? Ak áno, potom bude v poriadku, kým sa Accelero právomocí Molex.

Buďte opatrní, keď - nechcete vypnúť ventilátory úplne ..

EDIT:
Rozmýšľate o tom by som si myslel, že bude môcť priamo z karty, aby sa zabránilo vám robí presne to, čo opísať .. Docela rád dotazom, či môžete plug ste CPU je ventilátor do řadič - NIE! Nechcete ju vypne a smažiť všetko ..
Old 15. mája 2009, 11:29
Člen Skupina

docela hodně moderné karty podporujú otáčok úpravy ich softvéru, by mohlo byť dobré kontrolovať to?
Old 15. mája 2009, 11:36
Nový člen skupiny

Takže, je to lepší plug ventilátorov od ventilátora regulátor, priamo do grafickej karty?
Ešte jedna otázka, neviem, ako to funguje: ak aj použitie tohto chladiča, grafickej karty chladiča bude prestať pracovať, alebo budem musieť zakázať? Alebo obaja chladiča bude fungovať, toghether?
Prosím, ospravedlňte ma, já jsem začátečník, a to pred aj so všetkými chybami, aj lepšie sa opýtať.
Ďakujeme za vašu odpoveď.
Old 15. mája 2009, 11:40
Člen Skupina

Omlouvám se, ale mala som to jasnejšie, v podstate, grafické karty sú navrhnuté tak, aby starostlivosť o ich vlastné fanúšikovia, mali by ste plug grafickú kartu ventilátor do grafickej karty. dont plug akékoľvek iné fanúšikov do toho, nechať na vašom ventilátora regulátor alebo však boli predtým.

a im sorry, I dont docela získať poslednú otázku, môžete vypracovať niečo?
Old 15. mája 2009, 11:48
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal mctw View Post
Omlouvám se, ale mala som to jasnejšie, v podstate, grafické karty sú navrhnuté tak, aby starostlivosť o ich vlastné fanúšikovia, mali by ste plug grafickú kartu ventilátor do grafickej karty. dont plug akékoľvek iné fanúšikov do toho, nechať na vašom ventilátora regulátor alebo však boli predtým.

a im sorry, I dont docela získať poslednú otázku, môžete vypracovať niečo?
Promiň, jsem affraid jsem nerozuměl vás.
Takže, prosím, vysvetlite mi, ako pre Noob, ako to mám urobiť, aby sa kontroly grafické karty chladiče Accelero XTREME s ventilátorom řadič? Krok za krokom, please.Please.
Spýtal som sa tento pár hodinami "Ešte jedna otázka, neviem, ako to funguje: ak aj použitie tohto chladiča, grafickej karty chladiča bude prestať pracovať, alebo budem musieť zakázať? Alebo obaja chladiča bude fungovať, toghether ? " a chcem, aby bolo jasnejšie:
Ak aj použitie chladiča Accelero XTREME GTX 280, populácie chladič bude fungovať rovnako, spolu s Accelero XTREME GTX 280? Alebo populácie chladiča bude len prestať pracovať tak dlho, ako je Accelero XTREME GTX 280 chladnější?
Old 15. mája 2009, 11:51
Darcu Skupina

Budete musieť vzlietnuť na Stok chladiča, skrutku na Accelero backplate a pripojíte Accelero fanúšikovia na neho.

Čo mctw znamená, že nemáte naozaj sklon k ovládaniu grafiky ventilátory s hardvérom radiče napríklad Žalman.

Karta je dodávaná s softvér, ktorý vám umožní regulovať otáčky ventilátora attatched nej. (Či už je to populácie alebo aftermarket)
Old 15. mája 2009, 11:56
Člen Skupina

omluvy, IVE nedorozumenia svoje pôvodné miesto. umožňuje získať niektoré veci rovno pred týmto dostane ešte väčší bordel!

V Accelero XTREME je čo nazývá'3 tretej strany chladiča ', to znamená jeho ne' populácie 'alebo chladiče, ktoré sa už montujú na kartu, keď si ju z krabice.

Na inštaláciu tohto chladiča 3. strany, budete ich musieť odstrániť pôvodný chladič z karty, ktorá bude takmer určite void vaša záruka. Osobne by som toto riziko nie je, a že by len držať za použitie vozidiel chladiča. populácie chladnejšie bude napájaný z grafickej karty samotnej, nie z vašej ventilátor regulátora.

Avšak, ak sa rozhodnete pre inštaláciu tohto chladiča, je možné spustiť z vášho ventilátor regulátora áno, aj keď to môže vyžadovať aj od adaptér 3pin větrák moc Molex (plug biela sa 4 piny) Osobne by som len spustiť priamo z chladiča MOLEX moc, ako jej budeme musieť bežať takmer na plný výkon, aby vaša karta cool v každom prípade.

prečítali tento preskúmanie, je jasné, čo by mohol pre vás!

EDIT, a 3. strana chladiča je iný názov pre aftermarket chladič.

PS, Ford, som pôvodne myslel, že aftermarket chladič bol typ karty, ako je zmena
Old 15. mája 2009, 11:57
Nový člen skupiny

Chápem now.Thanks.
Je to v poriadku, ak môžem použiť softvér pre ovládanie ventilátorov chladiča rýchlosť, ale já bych opravdu rád použiť ventilátor regulátora.
Old 15. mája 2009, 11:59
Člen Skupina

Pokiaľ budete udržiavať zásoby chladiča, môžete využiť softvér áno, po trhu chladiča prevýšenie je ovládaný software. softvér často reaguje na temp, aka bude otáčať rýchlosťou až ako teplota zvyšuje. Verím, že zásoby chladič na GTX 280 je veľmi tichý akokoľvek, takže shouldn't naozaj potrebné, aby zase dole.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Memory Controller? Čo Memory Controller? lz22 Všeobecné Hardware Chat 1 23.září 2009 04:39
Gamer Xtreme Môj nový PC odtiene Všeobecné Hardware Chat 5 15. augusta 2009 18:01
Názory prosím - Fan Controller alice201 Prípady & Napájacie zdroje 1 11. júna 2009 08:44
LCD Fan Controller deldrice Prípady & Napájacie zdroje 3 1. januára 2009 22:54
Komunikácia PCI Controller.? ashmehta Všeobecné Software Chat 2 12. júna 2008 12:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.