мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

АЦЦЕЛЕРО Кстреме ГТКС 280 и Фан Цонтроллер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15 сви 2009, 10:30
Нови члан групе

Хелло еверыбоды.
Желим купити АЦЦЕЛЕРО Кстреме ГТКС 280, али ја желим да на прво место, ја могу користити моје Фан Цонтроллер ЗАЛМАН МФЦ1 Плус, да убрза фановима за ову графичку картицу хладњак.
Мој ПЦ Спецификације: Интел 7 920, гигабајт ГА-ЕКС58 УД5, 3 ГБ ДДР 3 гусар 1066 МХз, ГеФорце ГТКС 285, УД 6400 ААКС, ЛГ ДВД-РУ, Соунд Бластер Кс-ФИ Кстреме Гамер, псу гусар ЦМПСУ-650 ТКСЕУ
ЈА није 'ОЦ ништа још.
Хоћу ли моћи користити фан контролер за овај хладњак?
Псу је моје "велике довољно" ако ја купити овај хладњак, плус све што имам сад?
Имам 3 случаја навијача 120 мм (1-предња ,1-на страни ,1-назад)
Хвала унапред.
Old 15 сви 2009, 11:00
Донаторска Група

Псу би требало да буде у реду.

Не могу рећи како је поуер из интерфејса сам Погледамо ..

ЈА претпоставити је Залман контролер регулише напон по "ин" и "оут" молекс-а? Ако је тако онда ће бити у реду на тај начин дуг као Аццелеро овлашћења Молекс.

Будите пажљиви да - не желите искључити посве фанови ..

Едит:
Размишљање о томе не бих био мислио да ће то моћ директно са картице, како би се спречило вам радиш тачно оно што описују .. Кинд као молба ако можете прикључити сте ЦПУ'с фан у контролер - НЕ! Ви не желите да га искључити и пржити све ..
Old 15 сви 2009, 11:29
Мембер Гроуп

јако пуно модерних цардс суппорт навијач брзина прилагођавања у њиховом софтвер, могу бити вриједно цхецкинг тхис оут?
Old 15 сви 2009, 11:36
Нови члан групе

Дакле, да је боље да се спојите на фанове из фан контролер, директно у графичком картицом?
Један више питање, не знам како се то ради: ако користите ову хладњак, графичке картице Стоцк хладњак ће престати да раде, или ћу морати да га искључите? Расхладници или на обоје раде, тогхетхер?
Молимо, опростите, ја сам почетник, и пре него сам било каквих грешака, ја боље питати.
Хвала за одговор.
Old 15 сви 2009, 11:40
Мембер Гроуп

Жао ми је, треба да имају је направио то јасније, у основи, графичке картице су дизајниране да брине своје фанове, требало прикључити графичком картицом навијач у графичком картицом. донт додатак било којим другим фановима у њу, оставите их на ваш фан контролер или ипак су били пре.

те им жао, ја донт добити прилично задње питање, можеш ли мало разрадити?
Old 15 сви 2009, 11:48
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мцту View Post
Жао ми је, треба да имају је направио то јасније, у основи, графичке картице су дизајниране да брине своје фанове, требало прикључити графичком картицом навијач у графичком картицом. донт додатак било којим другим фановима у њу, оставите их на ваш фан контролер или ипак су били пре.

те им жао, ја донт добити прилично задње питање, можеш ли мало разрадити?
Нажалост, И'м аффраид нисам разумем вас.
Дакле, молимо објасните ми као за нооб, како ми је потребно, за контролу графичке картице фрижидери АЦЦЕЛЕРО Кстреме, са фан контролер? Корак по корак, плеасе.Плеасе.
ЈА је питао ово неколико минута "Један више питање, не знам како се то ради: ако користите ову хладњак, графичке картице Стоцк хладњак ће престати да раде, или ћу морати да га искључите? Расхладници или на обоје раде, тогхетхер ? " и ја покушати учинити јаснијим:
Ако сам користити и фрижидери АЦЦЕЛЕРО Кстреме ГТКС 280, је дионица хладњак ће радити као и, заједно са АЦЦЕЛЕРО Кстреме ГТКС 280? Или се залихе хладњак ће само престати да раде, као један дуг као има је АЦЦЕЛЕРО Кстреме ГТКС 280 хладњак?
Old 15 сви 2009, 11:51
Донаторска Група

Мораћете да полетјети на стоке хладњак, вијчане Аццелеро на последњи зид, и монтирајте Аццелеро навијача на себи.

Шта мцту значи да ви не стварно тенденцијелно контролу Грапхицс обожаватељи са хардвером контролер попут Залман.

Картица долази са софтвером који омогућава регулисати брзину вентилатора аттатцхед према њој. (Нека дионица или афтермаркет)
Old 15 сви 2009, 11:56
Мембер Гроуп

извињења, Иве мисундерстоод ваш изворни пост. омогућава добити неколико ствари равно пред овим добија још већи неред!

Тхе АЦЦЕЛЕРО Кстреме што се назива'3 рд Парты хладњак ', то значи не његова' дионица 'или хладњак који долази опремљена већ до картице када га ван оквира.

Да бисте инсталирали ову 3рд Парты хладњак, мораћете да уклоните оригиналну хладњак са картице, који ће готово сигурно ваш пониłтава гаранција. Лично, не бих овај ризик, те би само држати помоћу Стоцк хладњак. се залихе хладњак ће поуеред од саме графичке картице, а не из свог фан контролер.

Међутим, ако одлучите да инсталирате овај хладњак, може се изводити од Вашег фан контролер да, мада је мај захтијевају и адаптер из 3пин вентилатор моћ да Молекс (бели плоу са 4 игле) Лично, ја би само покретање фрижидери равно искључивање молекс власт, као да ће требати радити на скоро пуном снагом да задржите своју картицу некако цоол.

Прођете кроз ово преглед, можда јасне ствари за вас!

Едит, а 3рд Парты хладњак је друго име за афтермаркет хладњак.

ПС, Форды, ја мислио да су изворно афтермаркет фрижидери је тип картице, као и варијације
Old 15 сви 2009, 11:57
Нови члан групе

Схватам ноу.Тханкс.
Ит'с ок, ако ја могу да користе софтвер за контролу фрижидери фанови брзине, али ја бих заиста желели да користите фан контролер.
Old 15 сви 2009, 11:59
Мембер Гроуп

Ако задржите Стоцк хладњак, можете користити софтвер да, након што је на тржишту бувара лицемјерје бити под контролом софтвера. софтвер често реагује на темп, звани ће окренути убрзава као темп расте. Вјерујем да се залихе фрижидери за ГТКС 280 је прилично мирна некако, тако да би требао стварно бити потребно скренути доле.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц