az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

ACCELERO Xtreme GTX 280 ve Fan Kontrol

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 10:30 15.
Yeni Üye Grubu

Merhaba millet.
Ben ACCELERO Xtreme GTX 280 satın almak istiyorum, ama emin ilk yapmak istiyorsanız, bu grafik kartı soğutucu için fanlar hızlandırmak için Fan Kontrol ZALMAN MFC1 Plus kullanabilirsiniz.
My PC özellikleri: Intel 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 korsan 1066 Mhz, GeForce GTX 285, 6400 AAKS, DVD RW LG, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, PSU korsan CMPSU-650 TXEU WD
I didnt 'OC yok, yok.
Bu serin için fan kontrol kullanmak için mi?
Benim PSU "büyük yeterli" Eğer, artı herşeyi Şimdi bu soğuk almak mı?
I) 3 durumda fanlar 120 mm (1-ön ,1-yan ,1 üzerine geri var
Şimdiden teşekkür ederiz.
Old May 2009, 11:00 15.
Bağış Grubu

PSU sorun olmaz.

Ben nasıl ben .. baktım sitelerden powere's can't tell

Ben Zalman denetleyicisine tahmin "in" ve "molex's voltaj çıkışı düzenler? Bunu daha sonra bu kadar iyi olacak Eğer olarak Molex tarafından Accelero güçler.

Ancak dikkatli olun - Tamamen .. bu fanlar kapatmak istemiyorum

EDIT:
Doğrudan karttan, tam olarak ne .. tarif yapıyorum engelleyebilir hakkında Bu benim fikrim de bu da güç Düşünme Kinda eğer bir denetleyicisi haline CPU'nuzun hayranı olduğunuz fiş olabilir soran gibi - HAYIR! Sen ve kızartma herşey .. kapatmak istemiyorum
Old May 2009, 11:29 15.
Üye Grubu

kendi yazılım modern kartları desteği fan hızını ayarlama oldukça, bu kontrol değeri olabilir?
Old May 2009, 11:36 15.
Yeni Üye Grubu

Yani, hayranıyım denetleyicisine gelen taraftar fişi için, doğrudan grafik kartı daha iyi?
Bir soru daha, nasıl çalıştığını: Eğer çalışmayı bırakın bu soğutucu, grafik kartı stok soğutucu kullanmak bilmiyorsanız veya i devre dışı bırakmak gerekir? Ya da her iki soğutucu, toghether mı çalışıyor?
Lütfen özür dilerim, bir başlangıç ve yaşıyorum önce herhangi bir hata yaparsanız, daha iyi istiyoruz.
Cevabınız için teşekkürler.
Old May 2009, 11:40 15.
Üye Grubu

Üzgünüm, bu açık, temel, grafik kartları kendi taraftarları bakmak için, grafik kartı, grafik kartı hayranıyım fişi gerektiğini tasarlanmıştır yapılmış olması gerekir. bunun içine dont fişi diğer hayranları için hayranıyım denetleyicisinde ya da onlar önce bırakın.

ve üzgünüm Sohbet ben artık son soruyla, size biraz detaylandırabileceğiniz dont?
Old May 2009, 11:48 15.
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by mctw View Post
Üzgünüm, bu açık, temel, grafik kartları kendi taraftarları bakmak için, grafik kartı, grafik kartı hayranıyım fişi gerektiğini tasarlanmıştır yapılmış olması gerekir. bunun içine dont fişi diğer hayranları için hayranıyım denetleyicisinde ya da onlar önce bırakın.

ve üzgünüm Sohbet ben artık son soruyla, size biraz detaylandırabileceğiniz dont?
Üzgünüz, I'm affraid i anlamak vermedi.
Yani, bir noob için nasıl yapmak gibi bana izah eder yapmak için, grafik kartı soğutucu ACCELERO Xtreme, fan kontrol ile kontrol etmek için mi? Adım adım, please.Please.
Bu birkaç dakika önce "Bir soru daha sordu, i nasıl çalıştığını: Eğer çalışmayı bırakın bu soğutucu, grafik kartı stok soğutucu kullanmak bilmiyorsanız veya i devre dışı bırakmak gerekir? Ya da her iki soğutucu, toghether çalışacak ? " ve i net yapmayı deneyin:
Eğer i ACCELERO Xtreme GTX 280 serin, hisse senedi serin de çalışır kullanmak, birlikte ACCELERO Xtreme GTX 280 ile? Veya, stok soğutucu sadece çalışma sürece, bu ACCELERO Xtreme GTX 280 soğuk olduğunu durduracak?
Old May 2009, 11:51 15.
Bağış Grubu

Sen, Accelero backplate üzerindeki vida ve STOK serin çıkarmak için gerekecek ve üzerindeki Accelero fanlar monte.

Ne mctw anlamı değil gerçekten Zalman gibi bir donanım denetleyicisiyle Grafikler fanlar kontrol etme eğilimi olmalıyız.

Bu kart yazılımı ile çok attatched fan en hızlı düzenlemeyi sağlar geliyor. () Hisse senedi veya sonrası Öyle ol
Old May 2009, 11:56 15.
Üye Grubu

özür dilemek, orijinal yazı misunderstood ive. önce bu bile büyük bir karmaşa olur birkaç şeyi doğru anlamış sağlar!

Bu ACCELERO Xtreme Whats bir'3 üncü taraf serin ', bu' stok 'veya soğuk zaten kartına zaman kutunun dışarı çekmek monte geliyor değil demektir denir.

Bu 3. taraf serin yüklemek için karttan, neredeyse kesinlikle sizin garanti geçersiz olacaktır orijinal soğuk kaldırmak gerekir. Şahsen ben, bu riski değildir sadece stok soğutucu kullanarak sadık olacaktır. stoğu soğuk sizin hayranıyım denetleyicisi grafik kartı kendisi değil, kimden güç kaynağı olacaktır.

Ancak, seçtiğiniz bu soğuk kurulabilir rağmen gerektirebilir ve Molex için 3pin hayranıyım gücünden adaptörü 4 iğneli (beyaz fişi) Şahsen ben sadece soğuk doğrudan kapalı çalışır, bu sizin hayranıyım denetleyicisine evet gelen, çalışma olabilir molex güç olarak neredeyse tam güç çalıştırılacak kart Anyhow serin tutmak için ihtiyacımız olacak.

dikkatlice okuyun bu inceleme, bu sizin için şeyler kadar açık olacaktır!

Bir 3. taraf serin bir sonrası soğuk bir başka adıdır EDIT.

PS, Fordy, Aslında bu sonrası soğuk bir varyasyonu gibi kartı bir türü olduğunu düşündüm
Old May 2009, 11:57 15.
Yeni Üye Grubu

Ben now.Thanks anlıyorum.
Eğer i soğutucu fanlar hız kontrolü için yazılım kullanabilirsiniz Tamam, ama gerçekten fan kontrol kullanmak istiyorum.
Old May 2009, 11:59 15.
Üye Grubu

Eğer stok soğutucu devam edersen evet, yazılım kullanabilirsiniz sonra pazar serin cant yazılım tarafından kontrol edilebilir. yazılım genellikle ısı tepki, aka bu hızı kadar olur Temp olarak artar. i stok ve GTX 280 için serin güzel ne olursa olsun sessiz, bu gerçekten geri çevirmek için gerekli olması shouldn't inanıyoruz.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından