менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Accelero XTREME GTX 280 і контролером кулера

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 травня 2009, 10:30
Нові члени групи

Привіт усім.
Я хочу купити Accelero XTREME GTX 280, але я хочу, щоб переконатися, по-перше, я можу використовувати мій контролер вентиляторів ZALMAN MFC1 Plus, щоб прискорити вентилятори для цього графічного кулер карти.
Мій комп'ютер специфікації: Intel 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 Corsair 1066 МГц, GeForce GTX 285, WD 6400 AAKS, DVD + RW LG, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, БП Corsair CMPSU-650 TXEU
OC Я didnt 'нічого, поки що.
Чи зможу я використовувати вентилятор контролер для цього кулера?
Лі мій БП "досить великої" Якщо б я купити кулер, а також все, що я тепер?
У мене 3 випадок вентилятори 120 мм (1-передній ,1-на боці ,1-назад)
Спасибо заранее.
Old 15 травня 2009, 11:00
Донор групи

Блок живлення повинна бути тонкою.

Я не можу сказати, наскільки це powere з сайтів, я подивився на ..

Я припускаю, контролер Залман регулюється напруга на "в" і "Out" MOLEX's? Якщо так, то це буде добре, поки Accelero повноважень Molex.

Будьте обережні - ви не хочете, щоб вимкнути вентилятори повністю ..

EDIT:
Думаючи про це я б подумав, що владу безпосередньо з карти пам'яті, щоб перешкодити вам робити саме те, що Ви описали .. Ніби як з проханням, якщо ви можете підключити ви вентиляторів процесора в контролері - НІ! Ви ж не хочете, щоб вимкнути його, і смажити все ..
Old 15 травня 2009, 11:29
Член групи

досить багато сучасних підтримка карт швидкість обертання вентилятора змін у своє програмне забезпечення, може бути варто перевірити ці проблеми?
Old 15 травня 2009, 11:36
Нові члени групи

Таким чином, краще підключити вентилятори з вентилятором контролера безпосередньо в графічної карти?
Ще одне питання, я не знаю, як це працює: Якщо я використовую цей кулер, кулер складі графічні карти перестають працювати, або мені доведеться відключити її? Чи обидва кулера буде працювати, toghether?
Будь ласка, вибачте мене, я новачок, і перш ніж я зробив жодної помилки, я краще запитаєте.
Спасибі за Вашу відповідь.
Old 15 травня 2009, 11:40
Член групи

Вибачте, я б зробив його більш чітким, в основному, графічні карти призначені для захисту своїх власних прихильників, ви повинні підключити вентилятор відеокарти в відеокарту. Dont підключити будь-який інший вентиляторів у неї, залишити їх на ваш контролер або вентилятор однак вони були раніше.

і Im Sorry, I Dont достатньо отримати останнє питання, можна розробити декілька?
Old 15 травня 2009, 11:48
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав mctw View Post
Вибачте, я б зробив його більш чітким, в основному, графічні карти призначені для захисту своїх власних прихильників, ви повинні підключити вентилятор відеокарти в відеокарту. Dont підключити будь-який інший вентиляторів у неї, залишити їх на ваш контролер або вентилятор однак вони були раніше.

і Im Sorry, I Dont достатньо отримати останнє питання, можна розробити декілька?
На жаль, я відступаєте Я не розумію вас.
Тому, будь ласка, поясніть мені, як на Noob, як мені потрібно робити, щоб контролювати графічних карт кулером Accelero XTREME, вентилятор з контролером? Крок за кроком, please.Please.
Я поставив це кілька хвилин тому "Ще одне питання, я не знаю, як це працює: Якщо я використовую цей кулер, кулер складі графічні карти перестають працювати, або мені доведеться відключити її? Чи обидва кулера буде працювати, toghether "? і я намагаюся зробити його більш ясним:
Якщо я буду використовувати кулер Accelero XTREME GTX 280, фондовий кулер буде працювати, а разом з Accelero XTREME GTX 280? Або, фондовий кулер може просто перестати працювати, поки є Accelero XTREME GTX 280 круче?
Old 15 травня 2009, 11:51
Донор групи

Вам доведеться знімати сток кулера, гвинт на задній панелі Accelero, і горе Accelero вентилятори на ньому.

Що mctw означає, що ви дійсно не мають тенденцію контролювати графіки вентиляторів з апаратним контролером, такі, як Zalman.

Карта поставляється з програмним забезпеченням, яке дозволяє регулювати швидкість вентилятора attatched до нього. (Будь то акції або Aftermarket)
Old 15 травня 2009, 11:56
Член групи

вибачень, Ive зрозумів вихідний пост. Lets Get кілька речей, прямо перед цим набуває ще більший безлад!

Accelero XTREME Whats це називається "3rd кулер партії", це значить, що він не "склад" або кулер, який йде вже встановлені на карті, коли ви берете його з коробки.

Щоб встановити кулер 3rd Party, вам доведеться видалити оригінальний кулер з карти, що майже напевно позбавити вас гарантії. Особисто я не ризикнув би це, і буде просто дотримуватися використання фонду кулера. Фондовий кулер буде харчуватися від графіка сама карта, а не з вентиляторів контролер.

Однак, якщо ви вибрали для встановлення цього кулера, вона може бути запущена з ваших контролерів вентиляторів Так, хоча воно може зажадати і адаптер від влади 3pin вентилятор для Molex (білий роз'єм з 4-контактний) Особисто я б просто запустити кулера прямо з MOLEX влади, так як його буде необхідно запустити майже на повну потужність, щоб тримати вашу карту все одно прохолодно.

прочитав цей огляд, він може порозумітися для Вас!

EDIT, 3rd Party кулера це інша назва для післяпродажного кулера.

PS, Fordy, я думав, що на вторинному ринку кулер типу карт, як і варіації
Old 15 травня 2009, 11:57
Нові члени групи

Я розумію, now.thanks.
Нічого страшного, якщо я можу використовувати програмне забезпечення, для керування швидкістю вентиляторів кулера, але я б дуже хотів, щоб використовувати вентилятор контролер.
Old 15 травня 2009, 11:59
Член групи

Якщо ви тримаєте складі кулера, ви можете використовувати програмне забезпечення Так, після ринку кулер нахиляє контролюватися за допомогою програмного забезпечення. програмне забезпечення часто реагує на темп, AKA вийде як прискорює темп зростає. Я вважаю, що фондовий кулер для GTX 280 досить тихий У всякому разі, так що shouldn't дійсно необхідно відмовитися.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.