![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Я хочу купити Accelero XTREME GTX 280, але я хочу, щоб переконатися, по-перше, я можу використовувати мій контролер вентиляторів ZALMAN MFC1 Plus, щоб прискорити вентилятори для цього графічного кулер карти. Мій комп'ютер специфікації: Intel 7 920, Gigabyte GA-EX58 UD5, 3 GB DDR 3 Corsair 1066 МГц, GeForce GTX 285, WD 6400 AAKS, DVD + RW LG, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, БП Corsair CMPSU-650 TXEU OC Я didnt 'нічого, поки що. Чи зможу я використовувати вентилятор контролер для цього кулера? Лі мій БП "досить великої" Якщо б я купити кулер, а також все, що я тепер? У мене 3 випадок вентилятори 120 мм (1-передній ,1-на боці ,1-назад) Спасибо заранее. |
|
| |||
| |||
| Блок живлення повинна бути тонкою. Я не можу сказати, наскільки це powere з сайтів, я подивився на .. Я припускаю, контролер Залман регулюється напруга на "в" і "Out" MOLEX's? Якщо так, то це буде добре, поки Accelero повноважень Molex. Будьте обережні - ви не хочете, щоб вимкнути вентилятори повністю .. EDIT: Думаючи про це я б подумав, що владу безпосередньо з карти пам'яті, щоб перешкодити вам робити саме те, що Ви описали .. Ніби як з проханням, якщо ви можете підключити ви вентиляторів процесора в контролері - НІ! Ви ж не хочете, щоб вимкнути його, і смажити все .. |
|
| |||
| |||
| досить багато сучасних підтримка карт швидкість обертання вентилятора змін у своє програмне забезпечення, може бути варто перевірити ці проблеми? |
|
| |||
| |||
| Таким чином, краще підключити вентилятори з вентилятором контролера безпосередньо в графічної карти? Ще одне питання, я не знаю, як це працює: Якщо я використовую цей кулер, кулер складі графічні карти перестають працювати, або мені доведеться відключити її? Чи обидва кулера буде працювати, toghether? Будь ласка, вибачте мене, я новачок, і перш ніж я зробив жодної помилки, я краще запитаєте. Спасибі за Вашу відповідь. |
|
| |||
| |||
| Вибачте, я б зробив його більш чітким, в основному, графічні карти призначені для захисту своїх власних прихильників, ви повинні підключити вентилятор відеокарти в відеокарту. Dont підключити будь-який інший вентиляторів у неї, залишити їх на ваш контролер або вентилятор однак вони були раніше. і Im Sorry, I Dont достатньо отримати останнє питання, можна розробити декілька? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Тому, будь ласка, поясніть мені, як на Noob, як мені потрібно робити, щоб контролювати графічних карт кулером Accelero XTREME, вентилятор з контролером? Крок за кроком, please.Please. Я поставив це кілька хвилин тому "Ще одне питання, я не знаю, як це працює: Якщо я використовую цей кулер, кулер складі графічні карти перестають працювати, або мені доведеться відключити її? Чи обидва кулера буде працювати, toghether "? і я намагаюся зробити його більш ясним: Якщо я буду використовувати кулер Accelero XTREME GTX 280, фондовий кулер буде працювати, а разом з Accelero XTREME GTX 280? Або, фондовий кулер може просто перестати працювати, поки є Accelero XTREME GTX 280 круче? |
|
| |||
| |||
![]() Вам доведеться знімати сток кулера, гвинт на задній панелі Accelero, і горе Accelero вентилятори на ньому. Що mctw означає, що ви дійсно не мають тенденцію контролювати графіки вентиляторів з апаратним контролером, такі, як Zalman. Карта поставляється з програмним забезпеченням, яке дозволяє регулювати швидкість вентилятора attatched до нього. (Будь то акції або Aftermarket) |
|
| |||
| |||
| вибачень, Ive зрозумів вихідний пост. Lets Get кілька речей, прямо перед цим набуває ще більший безлад! Accelero XTREME Whats це називається "3rd кулер партії", це значить, що він не "склад" або кулер, який йде вже встановлені на карті, коли ви берете його з коробки. Щоб встановити кулер 3rd Party, вам доведеться видалити оригінальний кулер з карти, що майже напевно позбавити вас гарантії. Особисто я не ризикнув би це, і буде просто дотримуватися використання фонду кулера. Фондовий кулер буде харчуватися від графіка сама карта, а не з вентиляторів контролер. Однак, якщо ви вибрали для встановлення цього кулера, вона може бути запущена з ваших контролерів вентиляторів Так, хоча воно може зажадати і адаптер від влади 3pin вентилятор для Molex (білий роз'єм з 4-контактний) Особисто я б просто запустити кулера прямо з MOLEX влади, так як його буде необхідно запустити майже на повну потужність, щоб тримати вашу карту все одно прохолодно. прочитав цей огляд, він може порозумітися для Вас! EDIT, 3rd Party кулера це інша назва для післяпродажного кулера. PS, Fordy, я думав, що на вторинному ринку кулер типу карт, як і варіації |
|
| |||
| |||
| Я розумію, now.thanks. Нічого страшного, якщо я можу використовувати програмне забезпечення, для керування швидкістю вентиляторів кулера, але я б дуже хотів, щоб використовувати вентилятор контролер. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви тримаєте складі кулера, ви можете використовувати програмне забезпечення Так, після ринку кулер нахиляє контролюватися за допомогою програмного забезпечення. програмне забезпечення часто реагує на темп, AKA вийде як прискорює темп зростає. Я вважаю, що фондовий кулер для GTX 280 досить тихий У всякому разі, так що shouldn't дійсно необхідно відмовитися. |