![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм с (2) EVGA д-GeForce 8800 GT 512 OC в 3 монитора конфигурация. Наблюдателите са: Samsung, NEC и Acer Аз сте имали тази конфигурация работи много за последните шест (6), след което през последния месец на компютъра ми не би обувка. Реших, че когато аз изключени от Acer монитора ще обувка. Включване на Acer причинява NEC следи за показване на червени и системата замръзва след това син екран катастрофи. Казаха: нещо за nvl .... системата файл. Аз съм с най-новите драйвери NVIDIA 181,22 Мой ТЕКУЩИ шмекерия е както следва: (Обновен до тази система, защото мислех, че това е PCI слот става лошо ... но същия проблем в тази настройка ... чист настанявам на Изглед 64) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN832 - SLI Deluxe AMD 64 FX - 55 2 участия Рам 600 вата ULTRA PS Vista 64 Начало Prem Моята предишна шмекерия е както следва: (3 монитори работил най-малко 6 месеца, а след това Acer причинена катастрофа) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN5X AMD 64 FX - 55 2 участия Рам 600 вата ULTRA PS Vista 32 Начало Prem Аз съм мисля, че е Vista и Acer AL1717 не работят заедно ... защото ако съм изключете всички следи, но Acer, аз получа дънната изпръсквам екран (изглежда добре), тогава тя отива черно и нищо. NVIDIA настройка дисплей показва както на Samsung и NEC. Но когато се включите в Acer тя казва Аналогов монитора. Аз сте изтеглили от Acer драйвери ... но аз съм в състояние да се зареди тях, защото всеки път, да се включите в Acer следи тя се срива. Моля, помогнете. Благодарности, realkewl |
|
| |||
| |||
| Реших, изложени работа около които ще споделите. Проблемът е с Acer AL1717 и аналогови и EVGA eGeforce 8800 GT DVI. Аз съм с помощта на конвертор от DVI към аналогов. За каквато и да е причина за Acer спрете приема на този сигнал, след 6 месеца. В аналоговите все още работи на Acer, защото поставя Acer AL1717 на моята жена XP машина провеждате eGeforce 6500. Работи добре. Аз от своя страна я е отвел Samsung SyncMaster 17 "Аналогов и го включи в 8800 DVI използвайки DVI конвертор и познай какво? Стана! Значи това е добра работа около ... Обаче твърде лошо аз похарчени над $ 500 (закупени нови случая, защото ... Мислех, че на процесора се беше твърде горещо; нова дънна платка, защото мислех, че на PCI слот, че ще е зле, ново DVD плеър, защото старата беше бяла и не отговарят на новите случаи.), един месец от времето и чувство на неудовлетвореност и reformatted моя компютър (инсталирана Vista 64) Опитвам се да разбера това глупаво нещо. Не сте сигурни как да обвинявам на това е тъжно, че за едно просто нещо, което има толкова много играчи и съм сигурен, че всички на този форум знае, че аз съм просто проповед на припева: Microsoft сте се погрижили да направят по-добре. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп се срива, когато се включвате с външен монитор чрез HDMI | miiiiil | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | Вчера 02:49 |
| What'd бъде най-добрата RAID конфигурацията за мен? | Kaze Enji | Дискове & сменяемите носители | 7 | 30 октомври 2008 год. 09:18 |
| Аудио ПИН конфиг | baraccus | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 1-во Aug 2008 11:06 |
| Firefox за: конфиг Tweaks | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 13 ноември 2007 03:46 |
| Идеи за закрепване конфиг??? | xactly | Дискове & сменяемите носители | 2 | 18 Авг 2007 13:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |