menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Acer Al1717 LCD monitoru Crashes ve 3 config

Reply

Thread Nástroje
Old 5.února 2009, 09:44
Nový člen skupiny

Default Acer Al1717 LCD monitoru Crashes ve 3 config

Jsem pomocí (2) EVGA e-GeForce 8800 GT OC 512 do 3 monitorovat konfiguraci.
Monitory jsou: Samsung, NEC a ACER

Jsem měl tuto konfiguraci pracovní skvělá za posledních šest (6), pak poslední měsíc počítač nebude boot. Zjistil, že když jsem se Unplugged ACER monitoru by to boot. Plugging v ACER způsobuje NEC monitoru se zobrazí červeně a systém zamrzne potom modrá obrazovka havaruje. Říká něco o nvl .... sys souboru.

Já jsem za použití nejnovějších nvidia ovladače 181.22

Můj AKTUÁLNÍ plošině, je následující: (Upgradovat na tento systém, protože jsem myslela, že to byl PCI slotu bude špatný ... ale stejný problém v tomto nastavení ... čistou instalaci Vista 64)
(2) 8800 GT OC 512
ASUS AN832 - SLI Deluxe
AMD FX 64 - 55
2 Koncerty Ram
600w ULTRA PS
Vista 64 Domácí Prem

Můj předchozí plošinu je následující: (3 monitory pracoval po dobu alespoň 6 měsíců, potom ACER způsobil havárii)
(2) 8800 GT OC 512
ASUS AN5X
AMD FX 64 - 55
2 Koncerty Ram
600w ULTRA PS
Vista 32 Domácí Prem

Já jsem si myslel, že je to Vista a ACER AL1717 nepracují spolu ... protože když jsem odpojit všechny monitory, ale ACER, dostanu desce úvodní obrazovky (vypadá v pořádku), pak je černá a nic.

NVIDIA displej zobrazuje nastavení obou Samsung a NEC. Ale když jste v plug ACER to říká Analog monitor.

I've stáhli ACER řidičům ... ale já jsem nemohla načíst, protože pokaždé, když se připojíte k monitoru ACER došlo ke zhroucení. Prosím pomozte.

Díky,
realkewl
Old 6.února 2009, 08:12
Nový člen skupiny

Default Acer Al1717 LCD monitoru Crashes ve 3 config

Jsem přišel na to obejít, že budu sdílet.

Problém je s ACER AL1717 a analogové a EVGA eGeforce 8800 GT DVI.

Jsem pomocí převodníku z DVI na analogový. Z jakéhokoli důvodu ACER přestat užívat tento signál po 6 měsících. Analogové stále pracuje na ACER, protože jsem si dal ACER AL1717 na mé manželky XP stroj spuštění eGeforce 6500. Funguje v pohodě.

I pak si ji vzal Samsung SyncMaster 17 "Analog a zapojit je do 8800 DVI pomocí DVI konvertor a hádejte co? Fungovalo to! Tak to je dobrá práce okolo ... však špatně jsem strávil více než 500 dolarů (koupil nové věci, protože ... Myslel jsem, že CPU se dostává příliš horká; nové desce, protože jsem myslel, že PCI slot šlo špatně, nový DVD přehrávač, protože starý byl bílý a neodpovídá nové věci.), jeden měsíc času a frustrace, a přeformátovaný můj počítač (nainstalované Vista 64) se snaží tento obrázek hloupá věc ven.

Nejste si jisti, jak to na vině je to smutné, že za jednu jednoduchou věc máte tolik hráčů a jsem si jistý všichni na toto fórum, tak ví, že jsem kázal na refrén:

Microsoft máte udělat lépe.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Laptop havaruje, když jsem zástrčku do externího monitoru přes HDMI miiiiil Notebooky, Mobily a PDA 7 13.listopadu 2009 12:21
Co je nejlepší RAID config pro mě? Kaže Enji Drives & Removable Media 7 30. října 2008 09:18
Audio pin config baraccus Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 1. srpna 2008 11:06
Firefoxu about: config Tweaky evilfantasy Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 13. listopadu 2007 03:46
Ide pin config? xactly Drives & Removable Media 2 18. srpna 2007 13:31
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.