![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι με τη χρήση (2) ΕΒΓΑ e-GeForce 8800 GT 512 OC σε 3 παρακολουθούν τη διαμόρφωση. Οι οθόνες είναι οι εξής: η Samsung, η NEC και η ACER Έχω αυτή η ρύθμιση είχε μεγάλη εργασίας κατά τα τελευταία έξι (6), στη συνέχεια, τον περασμένο μήνα ο υπολογιστής μου δεν θα εκκίνησης. Κατάλαβα ότι όταν αποσυνδεθεί η ACER παρακολούθηση θα εκκίνησης. Συνδέσετε στο ACER NEC παρακολουθεί τις αιτίες για την εμφάνιση κόκκινο και το σύστημα παγώνει έπειτα μπλε οθόνη κολλάει. Λέγοντας κάτι για nvl .... sys αρχείο. Είμαι χρησιμοποιώντας τις τελευταίες nvidia οδηγούς 181,22 Δικό μου ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ενδύω έχει ως εξής: (Η αναβάθμιση στο σύστημα αυτό διότι πιστεύω ότι ήταν η υποδοχή PCI θα κακή ίδιο πρόβλημα ... αλλά σε αυτή τη ρύθμιση ... καθαρή εγκατάσταση των Vista 64) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN832 - SLI Deluxe AMD 64 FX - 55 2 συναυλίες Ram 600W ULTRA PS Vista 64 Home Prem Το προηγούμενο εξέδρας είναι η εξής: (3 οθόνες εργαστεί για τουλάχιστον 6 μήνες, στη συνέχεια προκάλεσε δυστύχημα ACER) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN5X AMD 64 FX - 55 2 συναυλίες Ram 600W ULTRA PS Vista Home Prem 32 Σκέφτομαι ότι είναι Vista και ACER AL1717 δεν συνεργάζονται ... γιατί αν μου αποσυνδέστε όλες τις οθόνες, αλλά η ACER, να πάρω τη μητρική πλακέτα οθόνη (προσβλέπει πρόστιμο), τότε τίποτα δεν πηγαίνει και μαύρο. NVIDIA ρύθμιση οθόνης δείχνει τόσο τη Samsung, και η NEC. Αλλά όταν συνδέσετε στο ACER λέει Αναλογικές παρακολουθεί. Έχω κατεβάσει την ACER οδηγούς ... αλλά είμαι σε θέση να φορτώσει, γιατί κάθε φορά για σύνδεση της ACER παρακολουθεί η λειτουργία διακοπεί. Παρακαλώ βοηθήστε. Ευχαριστώ, realkewl |
|
| |||
| |||
| Σκέφτηκα ένα έργο γύρω από το οποίο θα μοιράζονται. Το πρόβλημα είναι με ACER AL1717 και η αναλογική και η ΕΒΓΑ eGeforce 8800 GT DVI. Είμαι χρησιμοποιώντας ένα μετατροπέα από DVI σε αναλογικό. Για οποιονδήποτε λόγο η ACER σταματήσετε να παίρνετε αυτό το μήνυμα μετά από 6 μήνες. Η αναλογική ακόμη έργα σχετικά με την ACER, επειδή έβαλα το ACER AL1717 για τη γυναίκα μου το μηχάνημα XP εκτελείτε μια eGeforce 6500. Έργα προστίμου. Εγώ με τη σειρά του πήρε το Samsung SyncMaster 17 "Αναλογικές και βουλώνονται το 8800 σε DVI χρησιμοποιώντας το μετατροπέα DVI και μάντεψε τι; Δούλεψε! Λοιπόν είναι μια καλή δουλειά, ωστόσο, πολύ κοντά ... κακό Πέρασα πάνω από $ 500 (νέα περίπτωση αγόρασε επειδή ... Πίστευα ότι η CPU να ήταν πολύ ζεστό? νέα μητρική πλακέτα, επειδή νόμιζα ότι η υποδοχή PCI θα ήταν κακή, νέα συσκευή αναπαραγωγής DVD, επειδή η παλιά ήταν λευκό και δεν ταιριάζει με τη νέα περίπτωση.), σε ένα μήνα από την ώρα και την απογοήτευση, και ξανά τον υπολογιστή μου (εγκαταστήσει Vista 64) προσπαθώντας να υπολογίσω αυτό το ηλίθιο πράγμα έξω. Δεν είστε σίγουροι πώς να την κατηγορήσει ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι για ένα απλό πράγμα που έχει τόσους πολλούς παίκτες και είμαι βέβαιος ότι όλοι σε αυτό το φόρουμ γνωρίζει ότι έτσι είμαι λίγο κήρυγμα προς τη φωνή: Microsoft έχετε να βελτιωθούμε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laptop κολλάει όταν συνδέετε μια εξωτερική οθόνη μέσω HDMI | miiiiil | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 30 Νοέμβρη 2009 02:49 |
| What'd να RAID config το καλύτερο για μένα; | Kaze Enji | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 30 Οκτ 2008 09:18 |
| Audio pin config | baraccus | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 1 Αυγ 2008 11:06 |
| Firefox για: config Tweaks | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 13 Νοε 2007 03:46 |
| Ide pin config;;; | xactly | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 18 Αυγ 2007 13:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |