![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Im 'koristeći (2) EVGA e-geforce 8800 GT 512 OC na 3 monitora konfiguraciji.
Monitori su: Samsung, NEC i ACER Ja sam imao taj veliki radni konfiguracija za posljednjih šest (6), zatim moj računalo posljednjih mjesec dana ne bi čizma. Figured out to kad sam se UNPLUGGED ACER monitor bi to čizma. Plugging u ACER uzrokuje NEC monitora za prikaz crvenih i sustav freezes onda crashes plavi ekran. Reći nešto o nvl .... sys datoteke. Im 'koristeći najnoviju nvidia drivere 181,22 Moj SADAŠNJA katarka je kako slijedi: (Nadograditi na ovaj sistem jer sam mislio da je PCI utor ide loše ... ali isti problem u ovom setup ... čiste instalacije Vista 64) (2) 8800 GT OC 512 ASUS AN832 - SLI Deluxe AMD 64 FX - 55 2 nastupe Ram ULTRA 600w PS Vista Home Prem 64 Moj prethodni opremiti je kako slijedi: (3 monitora radio najmanje 6 mjeseci, a zatim ACER izazvao sudar) (2) 8800 GT OC 512 ASUS AN5X AMD 64 FX - 55 2 nastupe Ram ULTRA 600w PS Vista Home Prem 32 Ja sam misleći da je Vista i ACER AL1717 ne rade zajedno ... jer ako sam isključiti sve prati, ali ACER, JA dobiti matične ploče uprskati zaslon (fino izgleda) onda to ide crna i ništa. NVIDIA display postavka pokazuje kako Samsung i NEC. Ali kad priključite u ACER piše Analogni monitor. I've preuzeli ACER drivera ... ali ja sam nesposoban to učitavanje jer ih svaki put da se spojite na Internet monitor ACER crashes. Please help. Hvala, realkewl |
|
|
|||
|
|||
|
I figured out posao oko da ću dijeliti.
Problem je sa ACER AL1717 i analognih i 8800 GT EVGA eGeforce DVI. Im 'koristeći konverter iz DVI u analogni. Iz bilo kojeg razloga se prestati uzimati ovaj ACER signal nakon 6 mjeseci. The analogni i dalje radi na ACER, jer sam staviti ACER AL1717 na moje žene XP stroj Pokretanje eGeforce 6500. Works fine. I opet je uze Samsung SyncMaster 17 "Analogni i priključen je u 8800 DVI koristeći DVI pretvarač i pogodite što? Ona je radila! Pa dobra je zaobići ... ipak previše loš sam potrošio više od $ 500 (kupio novi slučaj, jer ... Mislio sam da CPU je dobivanje prevruć; nova matična ploča, jer sam mislio PCI utor je pošla loše, novi DVD player, jer je stara bila bijela i nije pronašlo novi slučaj.), jedan mjesec vremena i frustracije, i reformatted moje računalo (instalirana Vista 64) težak to podoba ovaj vanjska glupa stvar. Niste sigurni kako je kriv što je tužno za jednu jednostavnu stvar koju imaju toliko igrača i siguran sam da svi na ovom forumu tako da zna da sam samo propovijedanja na hor: Microsoft imate za napraviti bolje. |