![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én használ (2) EVGA e-GeForce 8800 GT 512 OC egy 3 monitor beállításait.
Monitorok: a Samsung, a NEC és a ACER Én is ezt a konfigurációt munka nagy részére az elmúlt hat (6), majd a múlt hónapban a számítógépet nem indítható. Számítottam rá, hogy amikor az unplugged ACER monitor volna elindulni. Bedugásával az ACER okozza a NEC monitor kijelző piros és a rendszer lefagy, majd kék képernyő lefagy. Mondani valamit .... nvl sys fájlt. Én vagyok a legfrissebb nVidia meghajtók 181,22 Enyém FOLYÓ viselet a következők: (Frissítve ez a rendszer, mert azt hittem, a PCI slot megyek rossz ... de ugyanazt a problémát ez a beállítás ... tiszta felszerel-ból Kilátás 64) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN832 - SLI Deluxe AMD 64 FX - 55 2 Koncertek Ram 600W ULTRA PS Vista Home Prem 64 Saját korábbi fúrótoronyhoz a következők: (3 monitorok dolgozott legalább 6 hónapig, majd ACER okozott crash) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN5X AMD 64 FX - 55 2 Koncertek Ram 600W ULTRA PS Vista Home Prem 32 Azon gondolkodom, hogy a Vista és ACER AL1717 nem működik együtt ... mert ha húzza ki az összes, de a monitor ACER, alaplap, I get a splash screen (néz jó) akkor is fekete és semmit. NVIDIA kiemelés bemutatja a Samsung és NEC. De ha dugó az ACER azt mondja, analóg monitor. Már letölthető az ACER vezetők ... de nem tudok betölteni, mert minden alkalommal, hogy csatlakoztassa az ACER monitort, hogy összeomlik. Kérem, segítsen. Köszönöm, realkewl |
|
|
|||
|
|||
|
Rájöttem arra a megoldás, hogy én is osztani fogja.
A probléma az Acer AL1717 és az analóg és EVGA eGeforce 8800 GT DVI. Én egy átalakító segítségével a DVI analóg. Bármilyen okból az ACER hagyja abba ezt a jelzést követően 6 hónap. Az analóg is működik az ACER, mert azt, hogy az ACER AL1717 a feleségem XP fut a gépen eGeforce 6500. Works fine. Én viszont vitte Samsung SyncMaster 17 "analóg és le kell zárni, hogy a 8800 DVI a DVI átalakító, és tudod mit? Mûködött! Szóval ez egy jó megoldás azonban olyan rossz ... Én több mint $ 500 (vásárolt új eset miatt ... Azt hittem, hogy a CPU túl meleg volt, az új alaplap, mert úgy gondolta, hogy a PCI slot fog rossz, új DVD-lejátszót, mert a régi fehér volt, és nem egyeznek az új helyzet.), egy hónap, az idő és a frusztrációt, és újra a számítógépet (telepített Vista 64) próbált figura ez hülye dolgot. Nem biztos benne, hogy az a hibás, hogy szomorú, hogy egy egyszerű dolog, amit már oly sok játékos, és biztos vagyok benne, hogy mindenki tudja, hogy ezen a fórumon úgy Én csak prédikálta a kórus: Microsoft van, hogy jobb. |