![]() |
|
| |||
| |||
| אני משתמש (2) EVGA E-geforce 8800 GT 512 OC בתוך 3 לפקח תצורה. מוניטורים הם: Samsung, Nec ו Acer ביצעתי תצורה זו היתה עבודה נהדרת של האחרון שישה (6), לאחר מכן, בחודש שעבר את המחשב שלי לא האתחול. הבנתי כי כאשר אני unplugged Acer לנטר את זה האתחול. פקיקה של Acer גורמת Nec לפקח להציג אדום מערכת ההקפאה ואז מסך כחול קריסות. אומר משהו על nvl .... SYS קובץ. אני משתמש את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר Nvidia 181.22 שלי נוכחי חבל הוא כדלקמן: (כדי לשדרג את השיטה הזו, כי אני חשבתי שזה היה חריץ PCI הולך רע ... אבל זה אותה בעיה ... נקי להתקין את תוכנית ההתקנה של Vista 64) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN832 - SLI Deluxe AMD FX 64 - 55 2 Gigs ראם 600w Ultra נ.ב. 64 Vista Home Prem חבל הקודמים שלי היא כדלקמן: (3 צגים עובד לפחות 6 חודשים, ולאחר מכן Acer גרם לקריסה) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN5X AMD FX 64 - 55 2 Gigs ראם 600w Ultra נ.ב. 32 Vista Home Prem אני חושב שזה Vista ו Acer AL1717 לא עובדים ביחד ... כי אם אני עוקב אחר כל לנתק אבל Acer, אני מקבל את לוח האם לנתז המסך (נראה בסדר) ואז זה שחור ושום דבר לא הולך. הגדרת תצוגה NVIDIA מציגה את שניהם Samsung ו Nec. אבל כאשר אתה תקע של Acer זה אומר Analog לפקח. ביצעתי את הורדת מנהלי ההתקן Acer ... אבל אני לא מצליח לטעון אותם, כי כל הזמן תקע את זה לפקח Acer קריסות. אנא עזור. תודה, realkewl |
|
| |||
| |||
| הבנתי את א לעקוף את זה אני חולק. הבעיה היא עם Acer AL1717 ואת אנלוגי EVGA ו eGeforce 8800 GT DVI. אני משתמש מ DVI ל ממיר אנלוגי. מסיבה כלשהי Acer להפסיק לקחת את זה אות אחרי 6 חודשים. עדיין עובד על אנלוגי על Acer, כי שמתי את Acer AL1717 על אשתי של XP מפעיל מכונת eGeforce 6500. עובד מצוין. אני בתורו לקח אותה Samsung SyncMaster 17 "ו Analog פקוק אותו לתוך 8800 DVI באמצעות ממיר DVI ונחש מה? זה עבד! כך טוב לעקוף ... אולם חבל ביליתי מעל $ 500 (קניתי חדש ... כי המקרה חשבתי CPU היה מקבל מדי חם; חדש לוח האם, כי חשבתי PCI משבצת עמד רע, נגן DVD חדש כי הישן היה בצבע לבן לא תאם את המקרה החדש.), חודש אחד של זמן ותסכול, ואת reformatted המחשב שלי (מותקנת Vista 64) מנסה להבין את זה דבר טיפשי. לא בטוח איך שצריך להאשים זה עצוב זה דבר אחד פשוט יש לך כל כך הרבה שחקנים ואני בטוח שכולם יודעים על זה בפורום כי אז אני רק הטפה על מקהלה: מיקרוסופט יש לך לעשות יותר טוב. |