mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Acer Al1717 LCD Crashes 3 stebėti config

Reply

Temos įrankiai
Old 5 vasaris 2009, 09:44
Naujas Narys

Default Acer Al1717 LCD Crashes 3 stebėti config

Aš naudoju (2) EVGA e-GeForce 8800 GT 512 OC į 3 stebėti konfigūracija.
Monitoriai: LG, NEC ir ACER

Turėjau šią konfigūraciją darbo puiku pastaruosius šešis (6), tuomet per paskutinį mėnesį mano kompiuterio nebūtų įkrovos. Suprato, kad kai aš unplugged ACER stebėti būtų paleisti. Prijungiant ACER priežastis NEC monitoriaus ekrane raudona ir sistema pakimba tada mėlynas ekranas avarijų. Sakydamas kažką nvl .... SYS failas.

Aš naudoju naujausia NVIDIA tvarkykles 181,22

Mano CURRENT įlaidai taip: (Modernizuota prie šios sistemos, nes aš maniau jis buvo PCI vyksta blogai ... bet ta pati problema šioje setup ... tvarkingai įdiegti Vista 64)
(2) 8800 GT OC 512
ASUS AN832 - SLI Deluxe
AMD 64 FX - 55
2 Gigs Ram
ULTRA 600W PS
Vista Home Prem 64

Mano ankstesnis įlaidai yra toks: (3 monitoriai dirbo ne mažiau kaip 6 mėnesius, tada ACER sukeltos katastrofos)
(2) 8800 GT OC 512
ASUS AN5X
AMD 64 FX - 55
2 Gigs Ram
ULTRA 600W PS
Vista Home Prem 32

Aš galvoju, kad tai Vista ir Acer AL1717 neveikia kartu ... nes jei aš Atsukti visi monitoriai ACER, bet, man plokštė splash screen (atrodo gerai), tada ji eina juodas ir nieko.

NVIDIA ekranas, kuriame rodo, tiek "Samsung" ir NEC. Bet kai jungiama ACER ji sako Analog stebėti.

Aš atsisiųsti ACER vairuotojai ... bet man nepavyko įkelti juos, nes kiekvieną kartą prijungti monitorius ACER ji sugenda. Please help.

Ačiū,
realkewl
Old Vasaris 6, 2009, 08:12
Naujas Narys

Default Acer Al1717 LCD Crashes 3 stebėti config

I figured out aplink, kad aš pasidalinti darbo.

Problema su Acer AL1717 ir analoginiai ir EVGA eGeforce 8.800 GT DVI.

Aš naudoju iš DVI konverteris analoginiai. Dėl kokios priežasties ACER nustoti vartoti šį signalą, po 6 mėnesių. Analog dar dirba ACER, nes aš įdėti ACER AL1717 dėl mano žmonos XP, aparatas veikia eGeforce 6500. Works fine.

Aš savo ruožtu pasiėmė "Samsung SyncMaster 17" Analoginis ir prijungti jį 8.800 DVI DVI konverteris ir guess what? It worked! Taigi, gero darbo netoli ... Tačiau taip pat blogai dirbau daugiau kaip $ 500 (nupirko naują bylą, nes ... Maniau, kad CPU buvo gauti per karšta, nauja plokštė, nes aš maniau, PCI vyksta blogai, naują DVD grotuvą, nes senas buvo baltos ir neatitiko naujų bylų.) mėnesį laiko ir nusivylimas, ir pertvarkė savo kompiuterio (sumontuota "Vista" 64) bando išsiaiškinti šio kvailas dalykas out.

Not sure how's to blame tai liūdna, kad vienas paprastas dalykas, kad jūs tiek daug žaidėjų, ir aš tikiu, kad kiekvienas į šį forumą, žino, kad taip aš tik pamokslininkas Chorus:

Microsoft you've got to do better.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Laptop avarijos, kai aš prijungti išorinį monitorių per HDMI miiiiil Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 7 Lapkritis 13, 2009 12:21
What'd geriausias RAID konfigūracijos už mane? Kaze Enji Drives & Removable Media 7 30 spalis 2008 09:18
Garso PIN config baraccus Sound, Speakers & MP3 Players 2 1 rugpjūtis 2008 11:06
"Firefox" about: config tweaks evilfantasy Naršyklėms & FTP Klientai 2 Lapkritis 13, 2007 03:46
IDE PIN config? xactly Drives & Removable Media 2 Rugpjūtis 18, 2007 13:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.