![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es, izmantojot (2) EVGA e-GeForce 8800 GT 512 organizēto noziedzību 3 kontrolēt konfigurāciju. Monitori: Samsung, NEC un ACER Esmu bijusi šī konfigurācija darba liels, lai pēdējo sešu (6), tad pēdējais mēnesis manā datorā nav boot. Izpētījuši, ka tad, kad es atvienots ACER uzraudzīt tas boot. Tapām ACER izraisa NEC monitoram parādīt sarkano un sistēmas sasalst tad zilo ekrānu crashes. Sakot, kaut ko par nvl .... sis fails. Es, izmantojot jaunākos nvidia draiveri 181,22 Mans CURRENT stendu šādi: (Modernizētas ar šo sistēmu, jo es domāju, ka tas PCI slots iet slikti ... bet pati problēma šajā setup ... tīri instalēt no 64 Vista) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN832 - SLI Deluxe AMD 64 FX - 55 2 Afiša Ram 600W ULTRA PS Vista 64 Home Prem Manu iepriekšējo stendu šādi: (3 monitori strādājuši vismaz 6 mēnešus, pēc tam ACER izraisa crash) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN5X AMD 64 FX - 55 2 Afiša Ram 600W ULTRA PS Vista 32 Home Prem Es domāju, ka tā ir Vista un ACER AL1717 nedarbojas kopā ... jo, ja es atvienojiet visas monitori taču ACER, man mātesplate uzplaiksnījuma ekrāns (ārējais fine) tad iet melns un nekas. NVIDIA displejs, kurā norādīta gan Samsung, un NEC. Bet, ja jūs iespraudiet ACER tā saka Analog monitoru. Esmu lejupielādēt ACER vadītājiem ..., bet es nevaru ielādēt tos, jo katru reizi, lai iespraudiet ACER kontrolēt to crashes. Please help. Pateicība, realkewl |
|
| |||
| |||
| Es sapratu, strādā aptuveni, ka es daļu. Problēma ar Acer AL1717 un analogās un EVGA eGeforce 8800 GT DVI. Es esmu, izmantojot pārveidotāju no DVI uz analogo. Kaut kāda iemesla dēļ ACER pārtraukt šo signālu pēc 6 mēnešiem. Analog joprojām darbojas ACER, jo man ACER AL1717 par manas sievas XP mašīna darbojas eGeforce 6.500. Works fine. Es, savukārt, bija viņas Samsung SyncMaster 17 "Analog un pieslēgts to 8.800 DVI, izmantojot DVI pārveidotāju un guess what? Tā strādāja! Tātad, tas ir labs darbs ap ... tomēr žēl es pavadīju virs 500 $ (nopirkuši jaunu lietu ... jo Es domāju, ka CPU bija kļūst pārāk karsti, jaunu mātesplati, jo es domāju, PCI slota bija iet slikti, jaunu DVD atskaņotāju, jo vecais bija balts un neatbilst jaunām lietām.) viena mēneša laikā un vilšanās, un formatēja datoru (installed Vista 64) mēģina saprast šīs muļķīgi out. Nav pārliecināts, kā ir vainojams tas ir skumji, ka viena vienkārša lieta, jums ir tik daudz spēlētāji un es esmu pārliecināts, ka ikvienam šajā forumā zina, ka tāpēc es esmu tikai sludināt to Chorus: Microsoft tev to darīt labāk. |