![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt folosind (2) EVGA e-GeForce 8800 GT 512 OC 3 într-un monitor de configurare. Monitoare sunt: Samsung, NEC şi ACER Am avut această configuraţie de lucru mare pentru ultimele şase (6), apoi în ultima lună calculatorul meu nu ar boot. A dat seama că atunci când voi unplugged de monitor ACER ar boot. Tamponare în ACER provoacă NEC monitor pentru a afişa roşu şi blochează sistemul apoi ecran albastru în erori. Spune ceva despre nvl .... sys fişier. Sunt, folosind cele mai recente driver-ele nvidia 181.22 Al meu ACTUALITATEA velatură este, după cum urmează: (Actualizat la acest sistem, pentru că am crezut că a fost slot PCI merge rau ... dar aceeaşi problemă în acest setup ... curată a instala Vista 64) (2), 8800 GT 512 OC ASUS AN832 - SLI Deluxe AMD FX 64 - 55 2 Gigs Ram 600W ULTRA PS 64 Vista Home Prem Meu anterior este ţinută, după cum urmează: (3 monitoare a lucrat timp de cel puţin 6 luni, apoi ACER cauzate de avarie) (2), 8800 GT 512 OC ASUS AN5X AMD FX 64 - 55 2 Gigs Ram 600W ULTRA PS 32 Vista Home Prem Ma gandesc ca e Vista şi ACER AL1717 nu lucrează împreună, pentru că ... dacă aş deconectaţi toate monitoarele dar ACER, am placa de bază splash screen (arata bine), atunci el devine negru şi de nimic. NVIDIA afişa setarea arată atât Samsung, şi NEC. Dar, când vă conectaţi în ACER se spune Analogic monitor. Am descarcat de drivere ACER ... dar eu sunt în imposibilitatea de a le încărca pentru că de fiecare dată la plug în ACER monitor se avariază. Vă rugăm să ajute. Mulţumesc, realkewl |
|
| |||
| |||
| Am descoperit un lucru care în jur de voi parts. Problema este cu ACER AL1717 şi analogice si EVGA eGeforce 8800 GT DVI. Sunt, folosind un convertor de la DVI la analogic. Pentru orice motiv de a lua acest ACER opri semnalul după 6 luni. Analogic încă de lucrări pe ACER, pentru ca am pus ACER AL1717 pe nevastă-mea e XP maşină rulează un eGeforce 6500. Lucrari de bine. Eu, la rândul său, a luat-o Samsung SyncMaster 17 "analogic şi conectat-o în 8800 DVI folosind convertor DVI şi ghici ce? A mers! Deci, acesta este un lucru bun în jur de ..., însă, prea rău am cheltuit peste $ 500 (cumparat nou cazul, pentru că ... Am crezut ca procesorul a fost obtinerea prea cald; nou placa de bază pentru ca am crezut ca a fost slot PCI merge rău, noul DVD player, pentru că vechiul era alb şi nu se potrivesc cu un nou caz.), termen de o lună de timp şi de frustrare, şi reformatat calculatorul meu (instalat Vista 64) încercarea de a figura în această prostie. Nu sunt sigur cum e de vină este trist pentru ca un simplu lucru pe care îl au atât de mulţi jucători şi sunt sigur că toată lumea de pe acest forum stie ca eu sunt chiar atât de predicare la refren: Microsoft pe care le-aţi luat pentru a face mai bine. |
![]() |
|
| Marcaje |