menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Acer Al1717 LCD monitora Crashes vo 3 config

Reply

Thread Tools
Old 5. februára 2009, 09:44
Nový člen skupiny

Default Acer Al1717 LCD monitora Crashes vo 3 config

Som pomocou (2) EVGA e-GeForce 8800 GT OC 512 do 3 monitorovať konfiguráciu.
Monitory sú: Samsung, NEC a ACER

Som mal túto konfiguráciu pracovnej skvelá za posledných šesť (6), potom posledný mesiac počítač nebude boot. Zistil, že keď som sa Unplugged ACER monitora by to boot. Plugging v ACER spôsobuje NEC monitore sa zobrazí červenou a systém zamrzne potom modrá obrazovka havaruje. Hovorí niečo o nvl .... sys súboru.

Já jsem za použitia najnovších nvidia ovládače 181.22

Môj AKTUÁLNE plošine, je nasledovné: (Inovovať na tento systém, pretože som myslela, že to bol PCI slotu bude zlý ... ale ten istý problém v tomto nastavení ... čistú inštaláciu Vista 64)
(2) 8800 GT OC 512
ASUS AN832 - SLI Deluxe
AMD FX 64 - 55
2 Koncerty Ram
600w ULTRA PS
Vista 64 Domáce Prem

Môj predchádzajúci plošinu je nasledovné: (3 monitory pracoval po dobu aspoň 6 mesiacov, potom ACER spôsobil haváriu)
(2) 8800 GT OC 512
ASUS AN5X
AMD FX 64 - 55
2 Koncerty Ram
600w ULTRA PS
Vista 32 Domáce Prem

Já jsem si myslel, že je to Vista a ACER AL1717 nepracujú spolu ... pretože keď som odpojiť všetky monitory, ale ACER, dostanu doske úvodnej obrazovky (vyzerá v poriadku), potom je čierna a nic.

NVIDIA displej zobrazuje nastavenie oboch Samsung a NEC. Ale keď ste v plug ACER to hovorí Analog monitor.

I've prevzali ACER vodičom ... ale já jsem nemohla načítať, pretože zakaždým, keď sa pripojíte k monitoru ACER došlo ku kolapsu. Prosím pomôžte.

Vďaka,
realkewl
Old 6.februára 2009, 08:12
Nový člen skupiny

Default Acer Al1717 LCD monitora Crashes vo 3 config

Ja som prišiel na to obísť, že budem zdieľať.

Problém je s ACER AL1717 a analógové a EVGA eGeforce 8800 GT DVI.

Som pomocou prevodníka z DVI na analógový. Z akéhokoľvek dôvodu ACER prestať užívať tento signál po 6 mesiacoch. Analógové stále pracuje na ACER, pretože som si dal ACER AL1717 na mojej manželky XP stroj spustení eGeforce 6500. Funguje v pohodě.

I potom si ju vzal Samsung SyncMaster 17 "Analog a zapojiť ich do 8800 DVI pomocou DVI konvertor a hádejte co? Fungovalo to! Tak to je dobrá práce okolo ... však zle som strávil viac ako 500 dolárov (kúpil nové veci, pretože ... Myslel som, že CPU sa dostáva príliš horúce; novej doske, pretože som myslel, že PCI slot šlo zle, nový DVD prehrávač, pretože starý bol biely a nezodpovedá nové veci.), jeden mesiac času a frustrácie, a preformátovania môj počítač (nainstalované Vista 64) sa snaží tento obrázok hloupá vec von.

Nie ste si istí, ako to na vine je to smutné, že za jednu jednoduchú vec máte toľko hráčov a som si istý všetci na toto fórum, tak vie, že som kázal na refrén:

Microsoft máte urobiť lepšie.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Laptop havaruje, keď som zástrčku do externého monitora cez HDMI miiiiil Notebooky, Mobily a PDA 8 30.novembra 2009 02:49
Čo je najlepšie RAID config pre mňa? Kaže Enji Drives & Removable Media 7 30. októbra 2008 09:18
Audio pin config baraccus Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 2 1. augusta 2008 11:06
Firefoxu about: config Tweak evilfantasy Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 13. novembra 2007 03:46
Ide pin config? xactly Drives & Removable Media 2 18. augusta 2007 13:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.