мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Ацер Ал1717 ЛЦД монитор Црасхес у 3 цонфиг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Мар 2009, 09:44
Нови члан групе

Им 'помоћу (2) ЕВГА е-ГеФорце 8800 ГТ 512 ОЦ на 3 монитора конфигурацији.
Монитори су: Самсунг, НЕЦ и Ацер

Ја сам имао тај велики радни конфигурација за последњих шест (6), затим мој рачунар последњих месец дана не би чизма. Фигуред оут то кад сам се УНПЛУГГЕД Ацер монитор би то чизма. Укопчавање у Ацер узрокује НЕЦ монитора за приказ црвених и систем фреезес онда црасхес плави екран. Рећи нешто о нвл .... сыс датотеке.

Им 'помоћу најновију НВИДИА дривер 181,22

Мој САДАШЊА катарка је како следи: (Надоградити на овај систем јер сам мислио да је ПЦИ слот иде лоше ... али исти проблем у овом сетуп ... чисте инсталације Виста 64)
(2) 8800 ГТ ОЦ 512
Асус АН832 - сли Делуксе
АМД 64 ФКС - 55
2 наступе Рам
УЛТРА 600у ПС
Виста Хоме Према 64

Мој претходни опремити је како следи: (3 монитора радио најмање 6 месеци, а затим Ацер изазвао судар)
(2) 8800 ГТ ОЦ 512
Асус АН5Кс
АМД 64 ФКС - 55
2 наступе Рам
УЛТРА 600у ПС
Виста Хоме Према 32

Ја сам мислећи да је Виста и Ацер АЛ1717 не раде заједно ... јер ако сам искључити све прати, али Ацер, ЈА добити матичне плоче упрскати екран (фино изгледа) онда то иде црна и ништа.

НВИДИА дисплаы поставка показује како Самсунг и НЕЦ. Али кад прикључите у Ацер пише Аналогни монитор.

И'ве преузели Ацер драјвера ... али ја сам немоћан за учитавање јер их сваки пут да се спојите на Интернет монитор Ацер црасхес. Плеасе хелп.

Хвала,
реалкеул
Old 6. Мар 2009, 08:12
Нови члан групе

И фигуред оут посао око да ћу делити.

Проблем је са Ацер АЛ1717 и аналогних и 8800 ГТ ЕВГА еГефорце ДВИ.

Им 'помоћу конвертер из ДВИ у аналогни. Из било ког разлога се престати узимати овај Ацер сигнал након 6 месеци. Тхе аналогни и даље ради на Ацер, јер сам ставити Ацер АЛ1717 на моје жене КСП машина Покретање еГефорце 6500. Уоркс фине.

И опет је узе Самсунг СынцМастер 17 "Аналогни и прикључен је у 8800 ДВИ помоћу ДВИ претварач и погодите шта? Она је радила! Па добра је заобићи ... ипак превише лош сам потрошио више од $ 500 (купио нови случај, јер ... Мислио сам да ЦПУ је добијање преврућ; нова матична плоча, јер сам мислио ПЦИ слот је пошла лоше, нови ДВД плаыер, јер је стара била бела и није пронашло нови случај.), један мјесец времена и фрустрације, и реформаттед моје рачунар (инсталирана Виста 64) тежак за фигура данашји вањска глупа ствар.

Нисте сигурни како је крив што је тужно за једну једноставну ствар коју имају толико играча и сигуран сам да сви на овом форуму тако да зна да сам само проповедање на хор:

Мицрософт имате за направити боље.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц