![]() |
|
| |||
| |||
| Ben kullanıyorum (2) EVGA e-GeForce 8800 GT 512 OC 3 monitör configuration. Monitörler şunlardır: Samsung, NEC ve ACER I), daha sonra geçen ay benim bilgisayar da önyükleme Bu yapılandırmada büyük son altı (6 için çalışma yapar. Figürlerde ayıklama Ben ACER unplugged bu da açılış izleyebilirsiniz. Bu ACER bağlantısı kırmızı ve sistem görüntülemek için NEC monitör neden sonra mavi ekran çöker donuyor. Nvl hakkında .... sistem dosyası bir şey söyledi. Ben en son NVIDIA sürücülerini 181,22 kullanıyorum Benim GÜNCEL teçhizat aşağıdaki gibidir: Çünkü bu PCI yuvası kötü gittiğini düşündüm (bu sisteme Upgraded ... fakat bu kurulum aynı sorun ... Vista'nın 64 temiz install) (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN832 - SLI Deluxe AMD 64 FX - 55 2 Gb'lik Ram 600w ULTRA PS 64 Vista Home Prem Önceki teçhizat aşağıdaki gibidir: (3 en az 6 ay, sonra neden kaza ACER) çalıştı izler (2) 8800 GT 512 OC ASUS AN5X AMD 64 FX - 55 2 Gb'lik Ram 600w ULTRA PS 32 Vista Home Prem Ben bu arada çalışmıyor Vista ve ACER AL1717's ... çünkü eğer tüm izler ama ACER çıkarın düşünme, I'm ana ekranı siyah şey gider (iyi görünüyor) o zaman. NVIDIA ekran ayarını gösterir de Samsung ve NEC. Ama size ACER it Analog monitör söyledi bağlayın. Ben ACER sürücüleri indirdiğiniz ... ama her ACER olarak çöker takip fişi için onlara yükleyemedi duyuyorum. Lütfen yardım et. Teşekkürler, realkewl |
|
| |||
| |||
| Ben paylaşacak etrafında bir çalışma düşündüm. Sorun ACER AL1717 ve analog ve EVGA eGeforce 8800 GT DVI ile. Ben, analog için DVI bir dönüştürücü kullanıyorum. ACER ve 6 ay sonra bu sinyali alarak durdurmak ne sebeple. Çünkü eşimin XP makinanız bir eGeforce 6500 çalışan üzerindeki ACER AL1717 koymak analog hala ACER üzerinde çalışmaktadır. İşlerin yolunda. Ben da ona Samsung SyncMaster 17 "Analog alıp 8800 DVI bir DVI çevirici kullanarak takılı ne? İşe yaradı tahmin! Yani etrafında iyi bir iş ... Ancak çok kötü ben 500 $ üzerinde harcanan's (yeni durumda aldım ... çünkü Ben CPU çok ısınırsa sanıyordum; yeni anakart çünkü PCI yuvasına kötü, yeni DVD oynatıcı olacak sandım çünkü yaşlı ve beyaz olan yeni durumda uymuyor.), zaman ve hayal kırıklığı bir ay, ve bilgisayar biçimlendirildikten (Vista 64) Bu aptalca bir şey anlamaya çalışıyorum yüklü. Emin nasıl üzgün's suçlu için bu kadar çok oyuncu var ve bu forum herkesin ben sadece koro seslenme yaşıyorum biliyor eminim basit bir şey: Microsoft, daha iyi yapmak için var. |