менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Acer Al1717 РК аварій в конфігурації 3 моніторі

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 лютого 2009, 09:44
Нові члени групи

Я використовую (2) EVGA e-GeForce 8800 GT OC 512 в 3 налаштування монітора.
Монітори: Samsung, NEC і ACER

Я була такій конфігурації робочої великий за останні шість (6), то минулого місяця мій комп'ютер буде не завантажуватися. З'ясували, що коли я Unplugged ACER стежити за ним буде завантажитися. Підключення до ACER причини монітор NEC для відображення червоного і система зависає то збій синій екран. Что-то про NVL .... SYS файл.

Я використовую останні драйвери NVIDIA 181.22

Мій ПОТОЧНИЙ установка виглядає наступним чином: (Після оновлення з цією системою, тому що я думав, що це гніздо PCI буде погано ... але тією ж проблемою в цій установці ... чисту установку Vista 64)
(2) 8800 GT OC 512
ASUS AN832 - SLI Deluxe
AMD 64 FX - 55
2 Концерти Рам
600w ULTRA к.с.
64 Vista Home Prem

Мої попередні установки виглядає наступним чином: (3 монітори працювали щонайменше 6 місяців, а потім ACER результаті аварії)
(2) 8800 GT OC 512
ASUS AN5X
AMD 64 FX - 55
2 Концерти Рам
600w ULTRA к.с.
32 Vista Home Prem

Я думаю, що це Vista і ACER AL1717 не працювали разом ... тому що якщо я відключіть всі монітори ACER, я отримую на екрані платі Splash (виглядає нормально), то він стає чорним і нічого.

NVIDIA Display налаштування показані як Samsung і NEC. Але коли ви підключите ACER йдеться аналоговий монітор.

Я завантажив ACER драйверів ... але я не можу завантажити їх, тому що кожного разу для підключення ACER стежити за ним транспортних пригод. Будь ласка, допоможіть.

Спасибі,
realkewl
Old 6 лютого 2009, 08:12
Нові члени групи

Я зрозумів, що обійти я поділюся.

Проблема з ACER AL1717 і аналогові і eGeforce EVGA 8800 GT DVI.

Я використовую конвертер з DVI на аналоговий. З якої причини ACER припиніть прийом сигналу після 6 місяців. Analog, як і раніше працює на ACER, тому що я поклав ACER AL1717 XP на машині моєї дружини працює eGeforce 6500. Працює добре.

Я в свою чергу, взяв її за Samsung SyncMaster 17 "аналоговий і включив його в 8800 DVI допомогою конвертера DVI і вгадайте що? Вона працювала! Так що це гарна робота навколо ... Але шкода, що я витратив більше $ 500 (купили нову справу ... тому що Я думав, що процесор ставало дуже жарко, нова материнська плата, тому що я думав слоти PCI йде погано, новий плеєр DVD, тому що старий був білим і не відповідають новій справі.), один місяць часу і розчарування, і переформатувати мій комп'ютер (встановлена Vista 64), намагаючись зрозуміти цю дурну штуку.

Чи не знаю, як винен, це сумно, що за одну просту річ у вас так багато гравців, і я впевнений, що все на цьому форумі не знає, що так я просто проповідуючи хором:

Microsoft ти повинен зробити краще.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.