![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую (2) EVGA e-GeForce 8800 GT OC 512 в 3 налаштування монітора. Монітори: Samsung, NEC і ACER Я була такій конфігурації робочої великий за останні шість (6), то минулого місяця мій комп'ютер буде не завантажуватися. З'ясували, що коли я Unplugged ACER стежити за ним буде завантажитися. Підключення до ACER причини монітор NEC для відображення червоного і система зависає то збій синій екран. Что-то про NVL .... SYS файл. Я використовую останні драйвери NVIDIA 181.22 Мій ПОТОЧНИЙ установка виглядає наступним чином: (Після оновлення з цією системою, тому що я думав, що це гніздо PCI буде погано ... але тією ж проблемою в цій установці ... чисту установку Vista 64) (2) 8800 GT OC 512 ASUS AN832 - SLI Deluxe AMD 64 FX - 55 2 Концерти Рам 600w ULTRA к.с. 64 Vista Home Prem Мої попередні установки виглядає наступним чином: (3 монітори працювали щонайменше 6 місяців, а потім ACER результаті аварії) (2) 8800 GT OC 512 ASUS AN5X AMD 64 FX - 55 2 Концерти Рам 600w ULTRA к.с. 32 Vista Home Prem Я думаю, що це Vista і ACER AL1717 не працювали разом ... тому що якщо я відключіть всі монітори ACER, я отримую на екрані платі Splash (виглядає нормально), то він стає чорним і нічого. NVIDIA Display налаштування показані як Samsung і NEC. Але коли ви підключите ACER йдеться аналоговий монітор. Я завантажив ACER драйверів ... але я не можу завантажити їх, тому що кожного разу для підключення ACER стежити за ним транспортних пригод. Будь ласка, допоможіть. Спасибі, realkewl |
|
| |||
| |||
| Я зрозумів, що обійти я поділюся. Проблема з ACER AL1717 і аналогові і eGeforce EVGA 8800 GT DVI. Я використовую конвертер з DVI на аналоговий. З якої причини ACER припиніть прийом сигналу після 6 місяців. Analog, як і раніше працює на ACER, тому що я поклав ACER AL1717 XP на машині моєї дружини працює eGeforce 6500. Працює добре. Я в свою чергу, взяв її за Samsung SyncMaster 17 "аналоговий і включив його в 8800 DVI допомогою конвертера DVI і вгадайте що? Вона працювала! Так що це гарна робота навколо ... Але шкода, що я витратив більше $ 500 (купили нову справу ... тому що Я думав, що процесор ставало дуже жарко, нова материнська плата, тому що я думав слоти PCI йде погано, новий плеєр DVD, тому що старий був білим і не відповідають новій справі.), один місяць часу і розчарування, і переформатувати мій комп'ютер (встановлена Vista 64), намагаючись зрозуміти цю дурну штуку. Чи не знаю, як винен, це сумно, що за одну просту річ у вас так багато гравців, і я впевнений, що все на цьому форумі не знає, що так я просто проповідуючи хором: Microsoft ти повинен зробити краще. |