![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, надявам се, че не можете да ми помогнете, имам наблюдение за Коледа (Acer X193W) и го прави странен шум, особено с тъмни цветове го прави по-силен шум, така че въпроса ми е това, какво може да се cousing това?, моята графична карта (nvida 7600GT)? или какво?, благодаря за всяко Помощ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте, добре дошли на форуми.
Ако е, идващи от действителната монитора там е много малко може да направя, освен да го разменят и да видим дали друг е по-добре, ако не и тя все още е досадно, опитайте друга марка / модел. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Здравей, и благодаря за посрещането и за отговора, така че тя е виновна мониторите?, Има ли някакъв шанс, че би могъл да бъде моя компютър по някакъв начин, кабела или нещо друго? |
|
| |||
| |||
| А и аз почти забравих някои от предишните си монитори направи подобен шум, както и един от тях само го в определен резолюция, а другият го понякога тя е вида на случаен принцип, мислиш ли, все още смятам, че трябва да отидем там, където си купих то и питам тях (или го връща whtever)? |
|
| |||
| |||
| също така, когато се превърне яркостта на максимум не е шум, толкова по-малко яркост колкото повече шум се ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като Фоново или inverter е повреден при мен. Бих просто суап го за нов.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Acer Extensa 5220 - никакъв звук на лаптоп | antbann | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 21-ви ноември 2009 година 07:21 |
| Странния звук забавяне / пелтечене | Славчо | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 10 Юни 2009 12:44 |
| Звук не идва през двата канала | AlanB | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 8 юни 2009 14:48 |
| HELP! Звучи като звук идва през тунел! | smiles333 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 21-ви септември 2008 07:23 |
| Аудио драйвер звук проблем на Acer | timboeve | Мултимедия & Codecs | 3 | 24 Юни 2008 07:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |