![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, doufám, můžete mi pomoct, mám sledovat na Vánoce (Acer X193W) a dělá to divný hluk, a to zejména s tmavými barvami to dělá více hlasitější hluk, takže moje otázka je to, co by mohlo být cousing to?, moje grafická karta (nvida 7600GT)? nebo co?, díky za pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý den, vítejte na fóru.
Pokud je to přichází od skutečného monitoru je velmi malá, které můžete udělat, kromě ho vyměnit a zjistěte, zda je lepší jiného, když ne, a je stále obtěžující zkuste jiné značky / modelu. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ahoj, a díky za přivítání i za odpověď, takže je to pro monitory chyba?, Je nějaká šance, že by mohl být můj počítač nějak, kabel nebo tak něco? |
|
| |||
| |||
| Ach a já skoro zapomněl, některé z mých posledních monitory udělal podobný hluku stejně, jeden z nich jen to, v určitém rozlišení a na druhé straně bylo někdy byl druh náhodný, si stále myslíte, že bych měla jít na místo, kde jsem zakoupil a požádat je (nebo vrátit whtever)? |
|
| |||
| |||
| i když jsem zase jas na maximum není žádný hluk, méně jasu je větší hluk tam je ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako podsvícení nebo invertor chybná mě. Já bych jen swap to za novou.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Acer Extensa 5220 - Ne Zvuk na notebooku | antbann | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 21.listopadu 2009 07:21 |
| Divný zvuk zpoždění / breptat | slavcho | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 10. červen 2009 12:44 |
| Zvukové nepřijde přes oba kanály | AlanB | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 8 června 2009 14:48 |
| HELP! zní jako zvuk přicházející přes tunel! | smiles333 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 21. Září 2008 07:23 |
| Audio ovladače pro zvukové problém Acer | timboeve | Multimedia & Kodeky | 3 | 24. červen 2008 07:56 |
| Thread Nástroje | |
| |