![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, ελπίζω να μπορεί να με βοηθήσει, έχω ένα για την παρακολούθηση των Χριστουγέννων (acer X193W) και θα κάνει ένα περίεργο θόρυβο, ιδίως με σκούρα χρώματα κάνει περισσότερο θόρυβο και μεγαλύτερη, οπότε η ερώτησή μου είναι τι θα μπορούσε να cousing αυτό;, μου κάρτα γραφικών (nvida 7600GT); ή τι;, ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας, σας καλωσορίζουμε στο φόρουμ.
Αν είναι που προέρχεται από την πραγματική παρακολούθηση υπάρχει πολύ μικρή, μπορείτε να το κάνετε, εκτός από το αποκτήσουν ανταλλάσσονται και δείτε αν κάποιο άλλο είναι καλύτερο, αν και δεν είναι ακόμη ενοχλητική δοκιμάστε μια άλλη μάρκα / μοντέλο. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου, και ευχαριστώ για την υποδοχή και για την απάντηση, ώστε να παρακολουθεί το σφάλμα;, υπάρχει πιθανότητα ότι θα μπορούσε να είναι κατά κάποιο τρόπο τον υπολογιστή μου, το καλώδιο ή κάτι άλλο; |
|
| |||
| |||
| oh i σχεδόν ξεχάσει και μερικά από το παρελθόν μου μόνιτορ υποβάλει παρόμοιο θόρυβο και, ένας από τους μόνο σε ένα συγκεκριμένο ψήφισμα και ο άλλος έκανε μερικές φορές ήταν είδος τυχαία, έχετε ακόμα αυτά που θα έπρεπε να πάνε όπου αγόρασα και να τους ζητήσει (ή επιστρέφει whtever); |
|
| |||
| |||
| Επίσης, όταν με τη σειρά της την μέγιστη φωτεινότητα δεν υπάρχει θόρυβος, η φωτεινότητα της λιγότερο θόρυβο υπάρχει ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν το φωτισμό ή είναι ελαττωματικό αναστροφέα μου. Θα ήθελα μόνο swap είναι, για ένα νέο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Acer Extensa 5220 - Δεν υπάρχει ήχος στο lap-top | antbann | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 21 Νοέμβρη του 2009 07:21 |
| Περίεργο καθυστέρηση ήχου / τραυλίζω | slavcho | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 10 Ιουν 2009 12:44 |
| Ήχος που δεν έχουν ακολουθήσει δύο κανάλια | AlanB | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 8 Ιουν 2009 14:48 |
| HELP! ακούγεται ήχος που έρχονται μέσω της σήραγγας! | smiles333 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 21η Σεπ 2008 07:23 |
| Audio οδηγού ήχου πρόβλημα για την Acer | timboeve | Multimedia & Codecs | 3 | 24 Ιουν 2008 07:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |