![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello everybody, I hope you can help me, I got for Christmas (Acer X193W monitorius) ir jame keistai triukšmo, ypač tamsių spalvų jame daugiau garsiau triukšmas, todėl mano klausimas yra tai, kas galėtų būti cousing tai?, Mano video korta (nvida 7600GT)? ar ką?, thanks for any help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki atvykę į forumus.
Jei jis iš faktiškai kontroliuoti yra labai mažai, kuriuos galite padaryti, išskyrus jį gauti keičiasi ir pažiūrėkite, ar dar geriau, jei ne, ir jis vis dar erzina pabandykite kitą markę / modelį. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Labas, ir ačiū už priėmimą ir dėl atsakymo, todėl monitorius nekaltas?, Bet ar yra tikimybė, kad ji galėtų būti mano kompiuterį kažkaip, kabeliu ar kažką? |
|
| |||
| |||
| Oh, ir aš beveik pamiršau apie savo praeitį monitorius pagamintas panašus triukšmas taip pat, viena iš jų padaryti tik ji ne tam rezoliucija ir kita padarė kartais buvo pobūdžio atsitiktinis, ar tu vis dar manau, turėtų eiti į ten, kur aš nusipirkau jį ir paprašykite jų (ar grąžinti jį whtever)? |
|
| |||
| |||
| pat, kai aš savo ruožtu ryškumas didžiausių nėra triukšmo, mažiau ryškumo daugiau triukšmo yra ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai skambanti lemputė arba keitiklio yra klaidingas man. Aš tik apsikeitimo jį į naują.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|