![]() |
|
| |||
| |||
| Hello everybody, i ceram, ka jums var palīdzēt man, i got pārraudzīt christmas (Acer X193W), un tas padara dīvainu troksni, jo īpaši tumšās krāsas padara vēl skaļāk troksni, tāpēc mans jautājums ir tas, kas varētu būt cousing this?, mana grafikas karte (nvida 7600GT)? vai kas?, thanks for any help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, welcome to forumos.
| |||
| |||
| Hi, un paldies laipni un atbildētu, tāpēc monitori vaina?, Nav nekādu iespēju, ka tas varētu būt mans pc kaut kā, kabeli vai kaut ko? |
|
| |||
| |||
| Ak, un es gandrīz aizmirsu daži no manas pagātnes monitoru, kas līdzīgs troksnis, kā arī viens no tiem padarījuši par atsevišķu rezolūciju un otrs, kas dažreiz tas bija veida izlases, vai jūs vēl joprojām domāju, ka man jāgriežas, kur es nopirku , un lūgt tām (vai to atpakaļ whtever)? |
|
| |||
| |||
| arī tad, kad es pievēršos spilgtumu uz maksimālo nav troksnis, mazāks spilgtums vairāk troksnis tur ir ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā apgaismojums vai invertora ir kļūdains man. Es lūdzu tikai swap to pārbaudītu jaunu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|