![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich, mam nadzieję, że może mi pomóc, mam monitorować christmas (Acer X193W) oraz wprowadza dziwne hałas, szczególnie w ciemnych kolorów czyni je bardziej głośniejszy hałas, więc moje pytanie jest tym, co może być tego cousing?, moja karta graficzna (nvida 7600GT)? czy co? dzięki za pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć, witamy na forum.
Jeśli jest to pochodzące z rzeczywistych monitora jest bardzo niewiele można zrobić, z wyjątkiem jej wymieniane czy innym jest lepiej, jeśli nie jest jeszcze denerwujące inną marki / modelu. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cześć i dzięki za powitanie i za odpowiedzi, dlatego monitorów winy?, To istnieje szansa, że to może być jakiś mój pc, kabla czy coś? |
|
| |||
| |||
| oh and i prawie zapomniałem niektóre z moich ostatnich monitorów w podobnej hałasu, a także jeden z nich to tylko w niektórych rezolucji, a drugi to czasami się to rodzaj losowych, czy nadal myśleć i iść tam, gdzie Kupiłem i zadać im (lub powrócić whtever)? |
|
| |||
| |||
| również kiedy jasność do maksymalnej nie ma hałasu, tym mniejsza jasność bardziej hałasu istnieje ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak podświetlenie falownika jest uszkodzony lub do mnie. I'd tylko swap ją na nową.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|