![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor, sper ca va pot ajuta-ma, am un monitor de Crăciun (Acer X193W) şi-l face un zgomot ciudat, mai ales în întuneric culori-l face un zgomot mai tare, aşa că întrebarea mea este aceasta ceea ce ar putea fi cousing asta?, mi placă grafică (nvida 7600GT)? sau ce?, multumesc pentru orice ajutor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut, Bun venit la forum-uri.
Dacă-i vine de la valoarea reală a monitoriza există foarte puţine pe care le puteţi face, cu excepţia a lua it de schimb şi a vedea dacă o altă este mai bine, dacă nu este încă şi enervant să încercaţi un alt brand / model. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Bună, şi mulţumesc pentru binevenit şi pentru a răspunde, astfel că este de monitoare de vina?, E vreo sansa ca ar putea fi PC-ul meu un fel, de cablu sau ceva de genul asta? |
|
| |||
| |||
| oh si am uitat de aproape o parte din trecutul meu a făcut o monitorizează similare de zgomot, de asemenea, unul dintre ei a făcut-o doar la o anumită rezoluţie şi altul a făcut-o, uneori, el a fost un fel de aleatoriu, nu te mai cred că ar trebui să meargă la locul unde l-am cumpărat aceasta şi să le cereţi (sau înapoi whtever)? |
|
| |||
| |||
| rândul său, de asemenea, atunci când i luminozitatea la maxim nu există nici un zgomot, cu atât mai puţin luminozitatea de zgomot mai există ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se pare ca iluminarea sau invertor este defect pentru mine. Aş doar swap-te pentru unul nou.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |