![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, надам се да ми можете помоћи, добио сам монитор за Божић (Ацер Кс193У) и то чини чудно буке, посебно са тамним бојама чини још гласније буке, тако да моје питање је то што би се могло цоусинг ово?, моја графичка картица (нвида 7600ГТ)? или шта?, хвала за било какву помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво, добродошли на форумима.
Ако је где долази из стварног монитор постоји веома мало можете да урадите, осим, преузмите га уновчите и видети ако је неки други је бољи, ако не и још увек је узнемирујући пробајте другу марку / модел. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Поздрав, и хвала за добродошлицу и одговор, тако да је то грешка монитора?, Нема шансе да би то могло да буде мој пц некако, кабла или нешто? |
|
| |||
| |||
| ох и ја скоро заборавио неке моје прошлости прати је сличну буку као и један од њих је само у одређеном резолуције а други је понекад је било какве случајна, зар још увек мислите да бих требао ићи у којој сам купио га и замолите их (или вратити ухтевер)? |
|
| |||
| |||
| и кад сам укључивање осветљења на највећу нема буке, мање сјаја више буке налази се ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као позадинску или је неисправан инвертер за мене. Ја бих само суап то за нову.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ацер Екстенса 5220 - Нема звука на лаптоп | антбанн | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 21. новембар 2009 07:21 |
| Уеирд звука кашњење / муцање | славцхо | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 0 | 10. јуна 2009 12:44 |
| Звук не долази преко оба канала | АланБ | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 8. јуна 2009 14:48 |
| Помозите! звучи као звук долазе кроз тунел! | смилес333 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 21. сеп 2008 07:23 |
| Аудио дривер проблем звука на Ацер | тимбоеве | Мултимедија и кодеци | 3 | 24. јуна 2008 07:56 |
| Тхреад Тоолс | |
| |