![]() |
|
| |||
| |||
| Hello everybody, i bana yardımcı olabilir umut, i Christmas (Acer X193W bir monitör var) ve bu, bir daha yüksek sesle gürültü yapan koyu renkler özellikle, bu yüzden benim bu soru bu cousing olabilir bir garip gürültü yapar?, Benim grafik kartı (nvida 7600GT)? herhangi bir yardım veya ne?, teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba, forumlara hoşgeldiniz.
Eğer gerçek var monitör gelen's dışında bu alış ve görmek eğer başka bir ya da daha iyi ve yine de başka bir marka deneyin can sıkıcıdır / Model almak çok yapabilirsiniz, küçük. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Selam ve kabul için teşekkür ve cevap için, bu monitörler hatası nedir?, Herhangi bir şans bu bir, benim PC could be kablo falan? |
|
| |||
| |||
| Halen i satın gitmek gerektiğini düşünüyorum O ve ben hemen hemen de bunlardan biri sadece belirli bir çözünürlükte ve diğer yaptım rasgele ve bazen o tür yapılan benzer bir gürültü yapılan bazı son monitörlerin unuttum var ve (veya dönmek istersiniz o whtever)? |
|
| |||
| |||
| da ne zaman i maksimum hiçbir gürültü, o kadar çok gürültü var ise, daha az parlaklık da parlaklığını açmak ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arka veya İnverter gibi geliyor bana hatalı olduğunu. Sadece yeni bir onu takas ediyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |