![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, я сподіваюся, що ви можете мені допомогти, я отримав контроль на Різдво (Acer X193W), і він робить дивні шуми, особливо з темними кольорами робить більш голосніше шум, тому моє питання такий, що може бути cousing це?, мої графічні карти (NVIDA 7600GT)? чи що?, спасибі за будь-яку допомогу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт, ласкаво просимо на форуми.
Якщо вона надходить з фактичного контролю існує дуже мало ви можете зробити, крім дістати обмін і подивитися, якщо іншого краще, якщо немає, і він як і раніше дратує спробуйте іншої марки / моделі. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт, і спасибі за теплий прийом і за відповідь, так що монітори винен?, Чи є шанс, що воно може бути якимось мій ПК, кабель або що-небудь? |
|
| |||
| |||
| Та й я майже забув деякі з моїх минулих моніторах зробив аналогічне шуму, а один з них зробив це тільки в певні резолюції, а інший зробив це іноді добре було випадковим, ви все ще думаєте, я повинен йти туди, де я купила його та просити їх (або повернути його whtever)? |
|
| |||
| |||
| Також, коли я переходжу до максимальної яскравості немає шуму, тим менше яскравість більше шуму, є ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, підсвічування або інвертор несправного до мене. Я просто замінити на новий One.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Acer Extensa 5220 - звук на ноутбук | antbann | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 21 листопада 2009 07:21 |
| Weird звук затримка / заїкатися | Славчо | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 10 червня 2009 12:44 |
| Звук не майбутній через обидва канали | AlanB | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 8 червня 2009 14:48 |
| HELP! звуки, як звук, що видається через тунель! | smiles333 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 21 вересня 2008 07:23 |
| Аудіо драйвера звукової проблема на Acer | timboeve | Мультимедіа & кодеки | 3 | 24 червня 2008 07:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |